Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Nekretnine, kupovina, saveti, iskustva
U tim zgradicama u ulofa palmea kolega ima stan. Sta da ti kazem kad ceo ulaz drzi decija kolica u prizemlju I nikom nista nije zafalilo
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Aj' pitaj ga ko je investitor a ko izvodjac i neka javi ako se nesto bude prodavalo.
Sad' sam gledao PAUNOV BREG, izgleda stvarno vrh, bas sam se nalozio...

Sad' sam gledao PAUNOV BREG, izgleda stvarno vrh, bas sam se nalozio...
Ogi, gledaj Vozdovac!
Imas sve sto hoces u mom kraju (potez od autokomande do prvog semafora u V. Stepe. Cena je Bogami jaka ali dobijas sve navedeno... Moja zgrada ima lepo dvoriste, nisku spratnost (4 sprata) dvoriste sa el. kapijom i 6 parking mesta unutra itd itd...
Imas sve sto hoces u mom kraju (potez od autokomande do prvog semafora u V. Stepe. Cena je Bogami jaka ali dobijas sve navedeno... Moja zgrada ima lepo dvoriste, nisku spratnost (4 sprata) dvoriste sa el. kapijom i 6 parking mesta unutra itd itd...
i kad izadjes na ulicu sta ima tu?
Ne razumem pitanje...
EDIT: ima super Vero na 500m, ima maxi 24h na 300m, ima obdaniste na 200m, ima gimnaziju da 350m, ima komandu i autoput na 500m, gradice se Delta Planet na potezu posle AK, ima TC Stadion na nepunih 1km, ima mir i tisinu u svim tim ulicama izmedju Trise Kaclerovica-Kumodraske i V.Stepe...
EDIT: ima super Vero na 500m, ima maxi 24h na 300m, ima obdaniste na 200m, ima gimnaziju da 350m, ima komandu i autoput na 500m, gradice se Delta Planet na potezu posle AK, ima TC Stadion na nepunih 1km, ima mir i tisinu u svim tim ulicama izmedju Trise Kaclerovica-Kumodraske i V.Stepe...
Poslednja izmena od nenad.fil u 09 Dec 2013, 00:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Ogi, batali Mirijevo ako su ti živci mili. Računaj da bi do posla imao pola sata više. Mirijevo ima lepih delova, ali je toliko loše povezano sa gradom da je to užas. Čak je i moja žena pristala da se uda samo da bi pobegla iz Mirijeva. 

Previse je uopsteno polaziste, ima kuca A energetske kategorije a ima i G kategorije sto u praksi cini 10 puta razlicitu potrosnju energije po m2 za grejanje.swemir napisao: Koliko je kuca u srbiji mesecno od 85m2???
mislim na grejanje i informatiku bez struje![]()
Kuca u Srbiji moze da kosta mesecno oko 20 din/m2 za grejanje klase A+ povrsine oko 300m2. Prosecna, neizolovana po propisu, kuca moze da kosta mesecno i do 300 din/m2.
Stan u Beogradu koji koristi grejanje toplane kosta oko 230 din/m2 i to se placa pausalno bez merenja stvarno potrosene energije.
Ja baratam kada je grejanje u pitanju podacima potrosnje energije kwh/m2 po sezoni i shodno tome prema vrsti energenta moze da se precizno odredi trosak u novcu. Sam podatak o m2 nije dovoljan sam za sebe jer su zgrade jako sarolikih osobine energetske efilkasnosti.
U Svajcarskoj su kuce uglavnom A ili A+ kategorije a ima dosta i onih A++ pa se trosak grejanja za takve kuce ne moze porediti sa nasim kucama koje su uglavnom F kategorije potrosnje (kod nas se malo paznje polaze na termicku izolaciju).
Mene kosta grejanje kuce zbirno sa strujom nesto manje od 30din/m2 mesecno, prosecno a varira od godine do godine zavisno od jacine zime. A+ kategorija potrosnje.
Poslednja izmena od ljubitelj u 09 Dec 2013, 00:38, izmenjeno 1 put ukupno.
nemoj me shvatiti pogresno, zar ti mislis da npr to "ima komandu na 500m" treba uzeti kao prednost? ima jedan od najzagusenijih saobracajnih cvorova u bg-u pod nosom, i to sa asfaltom od kojeg bi ogi dobio srcku u roku od juce...nenad.fil napisao:Ne razumem pitanje...
ostalo, vero, maxi itd na par stotina metara ima na mnogo delova grada...zamisli sta neko u belvilu ili slicnim delovima grada moze tek da kaze...
opet kazem, ne zelim da mracim nijedan kraj, ali koliko sam shvatio ogi trazi mir, a u toj guzvi ne verujem da ce ga naci...opet kazem, moje misljenje...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ogi ta lokacija na Banjici je kod okretnice trola na cosku sa avalskim putem.
Zgrada deluje lepo, ali je lokacija bzvz
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Zgrada deluje lepo, ali je lokacija bzvz
Brzine idu u H-a !!!

Bezveze u odnosu na šta? To je problem, kad se poredi mora se porediti isti cenovni rang i isti kvalitet gradnje. Sad i ja pogledah cenovnik paunovog brega i ono stvarno ispada 1500 kad se preračuna a sećam se da su u početku nudili od 1290. 1500 za banjicu je previše s obzirom da skoro da može belvil za te pare.
Ogi imaš i u 63. bloku, čuo sam da nude za 1,400e/m2 al trenutno je u izgradnji - http://atrium63.rs/
Ogi imaš i u 63. bloku, čuo sam da nude za 1,400e/m2 al trenutno je u izgradnji - http://atrium63.rs/
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Da li si video poziciju i okolinu zgrade?
Brzine idu u H-a !!!

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kako beogradjani gledaju na belvil? Meni deluje nekako sterilno, sivo i izgleda kao napusteno naselje, a vidim da deru sa cenom. Skoro sam na brzinu peske prosao kroz jedan deo...
Zavisno iz kog si kraja 
Ako si odrastao u centru,i okolini,90% ljudi,prvo sto na celom NBG-u ne bi ziveli,ni puskom da ih teraju
Moralo bi to bas lux da bude,da bi nekoga oterao na NBG
A ako se konkretno Belvil gleda,soc gradnja sa jakim cenama.
Fino zamisljeno,lose realizovano,odvojeno od ostatka grada za sada,za 20 godina ce da postane geto,i cenim da ce taj nekvalitet gradnje poceti da uzima danka.
Opet,kada bih nasao nesto lux tu,sa debelim zidovima,dobrom terasom,organizacijom prostora(sto realno ne postoji),iz moje perspektive,mozda bih se i preselio,jer je tu Delta,ima radnjica dosta,dosta lokala ce tek biti otvoreno,ali me opet plasi buducnost svega toga,kada ne bude vise bilo novo i atraktivno...
Tako je i YBC bio super,fensi,ovo,ono,pa mi sada nekako tuzno deluje,a plasim se da se prosetam uvece tuda,dok je lokacija cak i bolja od Belvila
Misljenje mi je podeljeno sto se samog koncepta tice,ali losa gradnja,koliko sam ja cuo od drugara cija je firma radila nesto u Belvilu,bi me odbila sigurno.

Ako si odrastao u centru,i okolini,90% ljudi,prvo sto na celom NBG-u ne bi ziveli,ni puskom da ih teraju

Moralo bi to bas lux da bude,da bi nekoga oterao na NBG

A ako se konkretno Belvil gleda,soc gradnja sa jakim cenama.
Fino zamisljeno,lose realizovano,odvojeno od ostatka grada za sada,za 20 godina ce da postane geto,i cenim da ce taj nekvalitet gradnje poceti da uzima danka.
Opet,kada bih nasao nesto lux tu,sa debelim zidovima,dobrom terasom,organizacijom prostora(sto realno ne postoji),iz moje perspektive,mozda bih se i preselio,jer je tu Delta,ima radnjica dosta,dosta lokala ce tek biti otvoreno,ali me opet plasi buducnost svega toga,kada ne bude vise bilo novo i atraktivno...
Tako je i YBC bio super,fensi,ovo,ono,pa mi sada nekako tuzno deluje,a plasim se da se prosetam uvece tuda,dok je lokacija cak i bolja od Belvila

Misljenje mi je podeljeno sto se samog koncepta tice,ali losa gradnja,koliko sam ja cuo od drugara cija je firma radila nesto u Belvilu,bi me odbila sigurno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
U par poslova čitam "imas Belvil", kao da je nešto ekstra... Da je valjao, odavno bi se rasprodao. Kako samo navukoše ljude za 2k eur u izgradnji, pre Univerzijade... Koncept i lokacija možda i nisu loši, ali kvalitet ne prati svu tu priču.
TT
TT
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ima i kontra, ja sam odrastao u Pančevu, ali sam već desetak godina na NBG. Doživim stres kad moram da idem u centar i ne bi voleo tamo da živim - gust i spor saobraćaj, parking je horor, nedostatak igrališta za decu, mnogo teže i opasnije korišćenje bicikla, udaljenost od lokacija za džoging. Tako da je sve to individualno.Xepoj87 napisao:Ako si odrastao u centru,i okolini,90% ljudi,prvo sto na celom NBG-u ne bi ziveli,ni puskom da ih teraju
YBC više nije fense, ali samo da se osvrnem na bezbednosti aspekt. Nikad nisam video da se napijaju klinci ispred radnje i da prave sranja (što se na žalost dešava kod mene u bloku 30). Nisam ulazio u zgrade u YUBC ali mi se čini da većina ima čuvare. Uveče se malo ljudi tamo šeta, ali ima dosta kafića u kojima ima ljudi pa se ne osećaš da si baš sam na raspolaganju manijacima. Dobro je osvetljen. Šta znam, meni deluje prilično bezbedno.Tako je i YBC bio super,fensi,ovo,ono,pa mi sada nekako tuzno deluje,a plasim se da se prosetam uvece tuda,dok je lokacija cak i bolja od Belvila