Hyundai i30 vs Suzuki SX4 vs Auris/Corolla
Re: Hyundai i30 vs Suzuki SX4
Kakva glupost. I ako zamenis cd player i ode ti poluosovina, oni ti kazu da je zbog playera. Kazem kako je covek izgubio garanciju na i30 za zadnji branik zato sto ga je grebnuo tako da je samo sloj laka skinuo 2 cm duzine, a na metar od toga se farba ljusti sama od sebe, ali su mu rekli da je branik fizicki ostecen i da ne mogu da priznaju garanciju. Drugim recima, cukne ti kamencic u gepek i rikne ti motor i ti nemas pravo na garanciju, jer imas fizicko ostecenje. Ponekad kad cujem uslove garancije, dodje mi da je ignorisem i da vozim auto kod svog majstora na servis. Sam sef servisa u Hyundaiju prica da osiguranje ne priznaje kad ode nesto na motoru, jer je goivo lose, na trapu jer su putevi losi, a na limariji ili ako se nesto polomi-pokvari to je zbog fizickog ostecenja ili nepravilnog rukovanja. Srecom su mi na kraju prihvatili i zamenili stabilizator na bratovom i30, ali za rucicu koja se ljusti cekaju deo, ali su obecali da ce zameniti.
Kod playera verovatno se gubi garancija na elektroniku i instalacije.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ja razumem da sam odes i ubacis nesto neprovereno, ali da npr uzmes kenwood-ov sistem koji i sam hyundai ugradjuje, pri tom da ti ugrade u ovl. servisu.... Debilizam da nemam reci. 

Za srbiju nije novo ako su ti zivci mili...
E sad inostranstvo moze da bude druga prica mada nisam siguran...
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
E sad inostranstvo moze da bude druga prica mada nisam siguran...
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Ispred svog stana ugledam novi Auris i vozaca u njemu. Nije me mrzelo da ga pitam da li je zadovoljan. Kaze da je prezadovoljan i da je steta sto je toliko ruzan unutra. "Ruzan unutra" je njegov utisak, ali ne i moj. Ekstra je zadovoljan voznjom na autoputu, a motor je 1.4D, oprema Style i metalik sivi je.
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Slazem se sa covekom,isto vazi i za RAV4.nikolino napisao:Kaze da je prezadovoljan i da je steta sto je toliko ruzan unutra. "

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Huh, isporuka Aurisa u beloj boji tek za drugu polovinu Jula. To je bas mnogo. Mogu da prezivim Mart, April i Maj bez kola, ali one paklene beogradske vrucine, nema sanse. Ford se opremio za sajam, tako da su stigli i Fokusi 1.0 ecoboost. Danas platis prekosutra vozis. 

Ja sam cekao 90-100dana, dok su slabije pakete imali na stanju. Bela je valjda besplatna?
Drugi salon je porucio za sebe jedan, pa ce biti isporuka za polovinu Maja, tako da to moze da se kupi. Valjalo bi da se brzo organizujem, da se taj ne proda. Vidim da povremeno saloni imaju poneki komad mimo centrale. Poruce za svaki slucaj, pa prodace se.
Od Juna stize Auris MY14 i imace senzore pritiska pneumatika u svim paketima, Luna i Style dobija i podizace zadnjih stakala, Style jos i sportska sedista, kozu umesto metalnih detalja na tabli i zatamnjena stakla. Svi paketi sa touch dobijaju touch2. Cene ce biti vise 80 eur za Terra i Sol, posto dobijaju samo senzore pritiska, Luna 250 zbog zadnjih podizaca i touch2 i Style 500 zbog sport sedista, koze na tabli i zatamnjenja stakala.
Sad ne znam da li da sacekam novu turu mesec dana i da za 250 eur dobijem i zadnje podizace, senzore naduvanosti guma i touch2.
Sad ne znam da li da sacekam novu turu mesec dana i da za 250 eur dobijem i zadnje podizace, senzore naduvanosti guma i touch2.

Ja bih cekao zbog Touch 2...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pazariti Auris i jos cekati na njega? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Stvarno glupost, dovode te u dilemu da budeš bez automobila nekoliko meseci ili da se zadovoljiš starom generacijom tog toucha i manjkom opreme. A pre toga te dovode u dilemu da li hoćeš zadnje kurble ili da daš par hiljada evra više da bi imao podizače.
Sve tri stvari su korisne. Noviji touch ima bolju rezoluciju i nadogradnju u servisu, tako da mogu kasnije, kad skupim lovu, da nadogradim uredjaj (hakujem
), podizaci nazad su dobri, zato sto ponekad dobro dodje ako nemas nikoga pozadi, da otvoris zadnje staklo umesto prednjeg, a sa druge strane, kad su ti puna kola dobrododje onome pozadi da na dugme spusti staklo, jer za vintanje nema mesta. Senzor naduvanosti guma je takodje dobro, da znas kad guma pusti.