Jeste da nista novo necu reci, ali svemirci bas drze cenu, i sto je jos gore ljudi ih kupuju, a sasvim prosecan auto sto se tice kvaliteta. Motor 1.8 mi se svidja, i varijabilnost zadnjih sedista. A sto se tice izgleda igracka. Inace i ja sam razmisljao pre 6 godina o njemu kada sam uzimao A3, pa kada sam posle pokazao devojci(sadasnjoj supruzi) na kog sam mislio, izbecila se i pitala me da li sam ozibljan-kaze nedovrsen i neozbiljan auto sto se tice izgleda. Iako je meni realno na prvu atraktivniji od A3, ali na prvu.
Sto se tice cene za one od 30-40.000km ne znam sto se cudite da vrede oko 10.000e za auto od 3-4 godine, to je realno. Ali za 100.000km vec nije za 2010. plafon 8500. Neko je to lepo primetio svi roknu 10, a kupaca ima ocigledno jer se brzo prodaju ako valjaju, sto znaci i da je to trzisna cena.
Ono gde se slazem sa vecinom je da su A3 ali face lift-modetniji je nego onaj 2005., ili BMW3 mnogo bolje opcije kada se vec gleda polovan auto, i da nema tu Civic sta da trazi realno za iste pare.
A Stevi, posto nij egadljiv na Golfa cak sta vise, predlazem da ode i kupi nov 1.2tsi za oko 15000e, njemu taj motor zadovoljava potrebe, oprema je isto fina, novi je auto i nema sta da razmislja. Jer dok citam ovo da kao kupac nudi vise para da bi ga kupio, nije mi dobro, a auto vec fino zacenjen. Istina da tih 200-300e ne znaci nista ako je dobar auto, ali mi prosto cudno, da je toliko zanesen kupovinom istog, a jos ova drugi nudi jos vise.

Cirkus, ali vlasniku eto neplaniranog prihoda.