Salim se, lep E60.
Naravno o realnim mogucnostima pricamo. Smatram da kao neko ko voli automobile, ne mogu da kupim crossover jer ne ispunjava one uslove koje bi u automobilu trazio. Mozda tebi odgovara, ali onda ne pricamo o istim potrebama.Paja napisao:Što ne bi mogao?
Pričamo o realnim potrebama i mogućnostima, a ne o šta bih vozio da imam 3 Bačevića €.
Bas je dobar FF.starac vujadin napisao:Zna se ko je najbolji all rounder za bogate ljude...
https://www.youtube.com/watch?v=y1Fb7hK2Za4
Vrh.starac vujadin napisao:Jašta more...Da li moze prase da stane u FF ?
Za takve potrebe je A6 Allroad Quattro jednostavno nenadmasan.grujicd napisao:... ili sa crosoverom dobijaš ono što je najpotrebnije iz oba sveta? Recimo odem do grčke, na autoputu bi mi spuštena limuzina bila bolja, ali kad stignem hoću da siđem i do neke plaže gde baš ne može nizak auto da prođe. Pravi terenac bi tu bio nešto bolji ali bi bio inferioran na autoputu do te destinacije. Slično važi i kad kreneš na skijanje. To su situacije gde bi birao crosover čak i da imam razne druge opcije u garaži.
Laki021 napisao:Najbolji all rounder
Plus sediš visoko i uspravno na čemu su ti zahvalna leđa, imaš dobru preglednost saobraćaja...grujicd napisao:... ili sa crosoverom dobijaš ono što je najpotrebnije iz oba sveta? Recimo odem do grčke, na autoputu bi mi spuštena limuzina bila bolja, ali kad stignem hoću da siđem i do neke plaže gde baš ne može nizak auto da prođe. Pravi terenac bi tu bio nešto bolji ali bi bio inferioran na autoputu do te destinacije. Slično važi i kad kreneš na skijanje. To su situacije gde bi birao crosover čak i da imam razne druge opcije u garaži.
I selfiIvan napisao:Zato u svraku stane preradjeno prase
Elster uber alles
Послато са GT-N7100
Ili varijanta za nekoga kome treba više prostora:Milos napisao:Laki021 napisao:Najbolji all rounder
U odnosu na Clia, Captur je teži, više troši, ima lošiju voznu dinamiku u svim uslovima vožnje sem u slučajevima kada je klirens bitan. Prostora napred ima neznatno više, Clio može da se popne na sve ivičnjake koji su predviđeni da se na njih može popeti, lakši je za parkiranje. I Captur je primetno skuplji.Moj crossover b segmenta u odnosu na obican b segment ima vise prostora u kabini, veci gepek, bolju preglednost, lakse se ulazi i izlazi iz vozila, lakse penjanje i silazak sa ivicnjaka, atraktivniji izgled.. cak se i lezanje moze uporediti sa klasicnim b segmentom sto dovodi do jedine mane a to je dosta tvrdo vesanje da bi bio stabilan..