BMW 5 (G30) 2017
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: BMW 5 (G30) 2017
A7 pre i posle fl sa ledovima kao 2 druga modela, skroz drugaciju pojavu ima, isto i za a6, novom je i maska hromirana.
Da ne kazem misljenje prijatelja koji slabije prate automobile da su redom okarakterisali ristajl kao noviji, lepsi i bolji.
Dalje audi upgraduje znatno upgraduje motore i menjace sa faceliftom, pa eto stari a4 facelift je dobio npr. Novi 2.0tdi i dsg, a6 takodje dobio novi motor, dsg menjac koji je zamenio multitronic, novi 3.0tdi itd.
Sve je to u jednu ruku sjajno, ali ne kada u novom modelu dobijes motorizaciju iz starog modela facelift.
Послато са GT-N7100
Da ne kazem misljenje prijatelja koji slabije prate automobile da su redom okarakterisali ristajl kao noviji, lepsi i bolji.
Dalje audi upgraduje znatno upgraduje motore i menjace sa faceliftom, pa eto stari a4 facelift je dobio npr. Novi 2.0tdi i dsg, a6 takodje dobio novi motor, dsg menjac koji je zamenio multitronic, novi 3.0tdi itd.
Sve je to u jednu ruku sjajno, ali ne kada u novom modelu dobijes motorizaciju iz starog modela facelift.
Послато са GT-N7100
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Na A7 fl su farove bas zasrali u odnosu na stari, i uopste ceo prednji deo. Ranije se A7 odmah prepoznavao a sad je previse slican sa A6. Svi ostali su mi osetno lepsi FL-ovi.Mr.Rotor napisao:Pa ne znam baš. Meni A7 fl nije ništa specijalno bolji od pre fl. Jeste osvežen ali pre fl nikako ne izgleda zastarelo.
Ali kod Audija jedan model traje po 7-8 godina. Mora da bude unapređen, ali sve to nije toliko drastično.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nije samo moj utisak vec i skoro svih iz mog okruzenja.
Evo imao sam prilike da vidim kako a8 FL sa matrix farovima pleni poglede na semaforu pored najnovije sedmice na koju skoro niko nije obracao paznju, a ne secam se kada sam video da se neko okrenuo za obicnim a8 preFL.
Послато са GT-N7100
Evo imao sam prilike da vidim kako a8 FL sa matrix farovima pleni poglede na semaforu pored najnovije sedmice na koju skoro niko nije obracao paznju, a ne secam se kada sam video da se neko okrenuo za obicnim a8 preFL.
Послато са GT-N7100
Ja se okrećem svaki dan za jednim zelenim u gradu. Bolesno izgleda.
Ti si Saudijac,pristrasan si,to je kao da pitas Alfiste da li se Alfe kvare 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Mislim da ce ova 5ica biti bas lep i sklada model, ako bude licio na 7icu.
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
okacio sam jednu sliku nove 5 neki dan...slikao je na ulici dok smo stajali na semaforu
. Izgleda fenomenalno

Ja imam peticu fl i ne znam koja je razlika naspram pre fl i to mi je skroz ok.
Audi je izuzetno nekorektan prema kupcima zbog toga sto radi, pogotovo ako dugo cekas auto da stigne.
Ne treba se zaboraviti da su rs6 i rs7 bili aktuelni manje od dve godine i ko je narucio nakon godinu dana, realno nov model, nakon 6 meseci cekanja je samo 6 meseci vozio aktuelan izgled tog auta.
Isto vazi i za prvi rs5 i za jos dosta auta.
Evo ti si Rotore kupio novi a6 ubrzo nakon pocetka proizvodnje i on je vec sada iz aviona jasno stari model a recimo petica pre fla je i dalje identicna s aktuelnom peticom iako je mnogo starija.
Audi je izuzetno nekorektan prema kupcima zbog toga sto radi, pogotovo ako dugo cekas auto da stigne.
Ne treba se zaboraviti da su rs6 i rs7 bili aktuelni manje od dve godine i ko je narucio nakon godinu dana, realno nov model, nakon 6 meseci cekanja je samo 6 meseci vozio aktuelan izgled tog auta.
Evo ti si Rotore kupio novi a6 ubrzo nakon pocetka proizvodnje i on je vec sada iz aviona jasno stari model a recimo petica pre fla je i dalje identicna s aktuelnom peticom iako je mnogo starija.
Rotor je uzeo restyle a6.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
A Rakijev A6 uopšte ne deluje zastarelo u odnosu na moj A6.
Slazem se i mislim da malo preteruju sa tom pricom o totalno drugacijim automobilima sa restyle-om.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 19 Apr 2016, 14:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Dobro de... lep ti ja A7 

AcaKayak napisao:Ja imam peticu fl i ne znam koja je razlika naspram pre fl i to mi je skroz ok.
Kako ne znas, pa mozes da pises slova po tockicu, iDrive tockic je sada touch i veci je