https://www.youtube.com/watch?v=MheN30p4xLwXepoj87 napisao:Niko ga napao nije. Ako nesto diskutujemo, to nema veze sa napadom, i ako je on to licno doziveo.
Napad je ovo sto ti sada radis i obesmisljavas diskusiju sa prozivkama tipa da li je trebao da kupi Mercedesa i tim glupim smajlijem, ali od nezrele osobe poput tebe i ne moze bolje da se ocekuje.
A i ne moras da se slihtas svakom ko vozi Audija i da ga branis od nepostojecih napadaca.
Sent from my Sony
AUDI - Vorsprung durch Technik
Re: Audi TT Mk3
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kako ga niko nije napao? Pa prvi su hondisti uleteli s opaskama?
Brzine idu u H-a !!!

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Hteo sam da prekinem ono bezvezno tapšanje po ramenu da bih saznao više o modelu.
A koja Carrera, možda je obična, slabija, sa fabričkim gumama pozadi.
Šalu na stranu, R8 je takmac za Carreru (4S) a ne TT sa 230KS
...Pa to je malko više nego što ima GT86..
A koja Carrera, možda je obična, slabija, sa fabričkim gumama pozadi.

Šalu na stranu, R8 je takmac za Carreru (4S) a ne TT sa 230KS
...Pa to je malko više nego što ima GT86..

Boringly average, but also perfect for school run mums
Ne ubacuj GT86, on ide ko da je vezan za drvo... 

Ok niko me nije napao, ja sam nerealni amater koji ne zna nista o kolima koje vozi, nece da prihvati cinjenice koje mu govore ljudi koji NISU vozili ta kola nikada..
Sve u svemu, pozdrav
uzivajte
Sve u svemu, pozdrav

I eto, sta reci za ortodoksnu seljacinu poput tebe onda?Mr.Rotor napisao:https://www.youtube.com/watch?v=MheN30p4xLwXepoj87 napisao:Niko ga napao nije. Ako nesto diskutujemo, to nema veze sa napadom, i ako je on to licno doziveo.
Napad je ovo sto ti sada radis i obesmisljavas diskusiju sa prozivkama tipa da li je trebao da kupi Mercedesa i tim glupim smajlijem, ali od nezrele osobe poput tebe i ne moze bolje da se ocekuje.
A i ne moras da se slihtas svakom ko vozi Audija i da ga branis od nepostojecih napadaca.
Sent from my Sony
Nisi ti decko nezreo, ti si dzibercina, nego ja stalno brkam pojmove.
Idi kaci slike tatinih Audija i kuca po fejsu i instagramu, u tome si dobar.
Smao moras da pocnes i cene da pises u komentarima, da uneses neku dinamiku.
Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 27 Maj 2015, 11:57, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

A taman sam pomislio da je ojačao Audi klan.

Nekima treba bas mnogo vremena da shavate, a prave sa najpametniji i da sve znaju. Cak i da sve znaju ne treba od pocetka ici toliko ostro i citati izmedju redova i naci greske i odma preupitati nove clanove, a zasto je to tako ...
Mene apsolutno ne zanima ni sta vozi, ni ko je, ni sta cete dalje da radite, niti ga branim
Nego mi je krivo sto taman neko dodje novi i kaze nesto sto ne treba da kaze vi svi u napad ...
I posle ode clan i nikada se vise ne vrati ...
Mene apsolutno ne zanima ni sta vozi, ni ko je, ni sta cete dalje da radite, niti ga branim
Nego mi je krivo sto taman neko dodje novi i kaze nesto sto ne treba da kaze vi svi u napad ...
Mogao si da mi okačiš ovo...Xepoj87 napisao:I eto, sta reci za ortodoksnu seljacinu poput tebe onda?Mr.Rotor napisao:https://www.youtube.com/watch?v=MheN30p4xLwXepoj87 napisao:Niko ga napao nije. Ako nesto diskutujemo, to nema veze sa napadom, i ako je on to licno doziveo.
Sent from my Sony
Nisi ti decko nezreo, ti si dzibercina, nego ja stalno brkam pojmove.
Idi kaci slike tatinih Audija i kuca po fejsu i instagramu, u tome si dobar.
Smao moras da pocnes i cene da pises u komentarima, da uneses neku dinamiku.
Sent from my Sony
https://www.youtube.com/watch?v=ogMPQSjTjQQ
Nije mu niko kriv sto ne ume normalno da komunicira.
Niko ovde nije dosao i rekao mu da je glup ili retardiran, a sto on svaku kritiku tako dozivljava, jebiga, njegov izbor.
Meni je bas drago sto je izabrao tta, meni je to trenutno jedan od pozeljnijih automobila koje vidjam na ulicama.
Sent from my Sony
Niko ovde nije dosao i rekao mu da je glup ili retardiran, a sto on svaku kritiku tako dozivljava, jebiga, njegov izbor.
Meni je bas drago sto je izabrao tta, meni je to trenutno jedan od pozeljnijih automobila koje vidjam na ulicama.
Sent from my Sony
Šta je sa vama?
Re: AUDI - Vorsprung durch Technik
Kojim nama?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Pa, po meni, najveca vrednost ovog foruma i jeste sto svi prolaze inicijaciju konstantno. Ko ne ume da prihvati kritiku ili komentar pokupi svoje igracke i pokazuje tamo gde se ljudi samo klanjaju. Pa sta i ako ima malo peckanja, pa non stop traje peckanje na svim frontovima, kobajagi nekakvi audi, bmw, opel, honda, vw klanovi i slicno.Raki_Audi napisao:Nekima treba bas mnogo vremena da shavate, a prave sa najpametniji i da sve znaju. Cak i da sve znaju ne treba od pocetka ici toliko ostro i citati izmedju redova i naci greske i odma preupitati nove clanove, a zasto je to tako ...
Kakvih je diskusija (klanja) bilo po forumu ovo i nisu neki napadi. Decko se bas (pre)brzo uvredio ni za sta.Raki_Audi napisao:Nekima treba bas mnogo vremena da shavate, a prave sa najpametniji i da sve znaju. Cak i da sve znaju ne treba od pocetka ici toliko ostro i citati izmedju redova i naci greske i odma preupitati nove clanove, a zasto je to tako ...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: AUDI - Vorsprung durch Technik
@schonenk
Ispustio si afliste! To ti nije trebalo bajo moj!
Ispustio si afliste! To ti nije trebalo bajo moj!

Brzine idu u H-a !!!