Kada je rec o HAARP-u ja se ne bih bas podsmevao na svaku pricu koja se pokrece na tu remu. Po tome vidim da je narod totalno neobavesten o bilo cemu, a pogotovo mi Srbi smo poznati po tome sto ama bas ni na sta ne obracamo paznju - zato kao narod propadamo iz dana u dan u svakom mogucem segmentu, a koliko vidim nista i danas ne cinimo da to zaustavimo.
Elem, jedino od svega sto ne stoji je to da su HAARP sistemi instalirani za unistenje iskljucivo srpskog naroda, a to da oni postoje kao i to da im ciljevi nisu bas humane prirode ne treba uopste da se dovodi u pitanje. Projektovani su u cilju promene klimatskih uslova (i na dobar i na los nacin pa tako na primer HAARP u Izraelu na indirektan nacin pruza mogucnost gajenja vocnih i povrtarskih kultura u pustinji, dok kod nekih slucajeva dovodi do losijeg roda i do 30% - slucaj Ukrajine i madjarske). Ne znam da li je HAARP instaliran kod nas, ali znam da su amerikanci trazili od Iraca dozvolu za instalaciju HAARP-a na njihovoj teritoriji nakon cega su se britanci ostro pobunili i rekli da ni po koju cenu to ne dozvoljavaju - e sad ko je pametan neka pretpostavi zbog cega je donesena takva odluka od strane tradicionalno najnamazanijih i najmudrijih engleza ako HAARP nije nimalo stetan.
Sto se tice naglog povecanja temperature u narednim decenijama, uprkos tome sto je ovaj nesrecni ex-yu prostor (a i sire ukljucujuci i Bugarsku i Rumuniju) katastrofalno zagadjen jer se ne vodi racuna o zastiti zivotne sredine, ne verujem bas u ove price da cemo imati 50 stepeni u BG-u jer kao prvo, prosecna temperatura je u proteklih 50 godina porasla za 4 stepena, nakon toga je u protekloj deceniji opao taj trend tako da je u proseku porasla za mozda svega 2,5 stepena. Drugo, ako bi se ove temperature ispostavile kao tacne, onda bi sredozemlje (Atina, Madrid, Lisabon) trebalo da ima bar 70 stepeni. Kako god, trebalo bi da povedemo vise racuna o zastiti zivotne sredine - poredjenja radi, Engleska na svojoj teritoriji ima 11 puta vecu frekventnost saobracaja u odnosu na Srbiju (da ne govorim o drugim izvorima zagadjenja) i bar 70 % cistiji vazduh - ali njihova zemlja je bukvalno sva u zelenilu, nasa je pretvorena u pustinju ... Kod njih je u centru Londona cistiji vazduh i lakse se dise nego kod nas na Zlatiboru, recimo.