Jaguar XF
Re: Jaguar XF
Ne, naravno. I Alfa se najmanje vozi po BG, najviše je na autoputu. Sa Džegom će možda da se organizuju malo interesantniji godišnji odmori i produženi vikendi po regionu i Evropi.
Ja sam ti lepo rekao, neces se usreciti ni sa jednim autom E segmenta, bulja ce to biti za voznju i ono sto ti trazis u odnosu na 159.
Ako uzmes bilo koji sport paket u tim automobilima, postaju neudobniji od moje C klase, a svejedno su toliko izolovani, da guse osecaj dinamike do maksimuma.
Uzmi Milosev R i zavrsi pricu, i sam si rekao da ti se svidja, a da ga tek vidis po krivudavoj magistrali, milina
Ako uzmes bilo koji sport paket u tim automobilima, postaju neudobniji od moje C klase, a svejedno su toliko izolovani, da guse osecaj dinamike do maksimuma.
Uzmi Milosev R i zavrsi pricu, i sam si rekao da ti se svidja, a da ga tek vidis po krivudavoj magistrali, milina

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Raspitao si se za servisere u Bosni, Crnoj Gori, Makedoniji? Koliko se u BG čeka na neki deo?nidza napisao:Ne, naravno. I Alfa se najmanje vozi po BG, najviše je na autoputu. Sa Džegom će možda da se organizuju malo interesantniji godišnji odmori i produženi vikendi po regionu i Evropi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Bilo bi lepo cuti nesto o odrzavanju, okvirnim cenama delova jag-a i lr uopste kod nas, kao i u koji servis otici.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To jedino ako nahvatas na ulici jednog od 17 vozaca Jaguara u Srbiji 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Šta će mi servis u Bosni, Makedoniji i Crnoj Gori?
Golf R nema šanse, to je auto za samce, ne za putovanja - iako je neočekivano udoban i uglađen u comfort modu na 19". Volan i vešanje strašno podsećaju na Audi Quattro. Malo je teži volan, ali i dalje mora puno da se mota.
@Ralee & Delija, kroz par meseci ću imati sigurno pregršt informacija o održavanju do najsitnijeg detalja. Sve što saznam ću napisati. Prve informacije bih mogao imati već od jula.
Golf R nema šanse, to je auto za samce, ne za putovanja - iako je neočekivano udoban i uglađen u comfort modu na 19". Volan i vešanje strašno podsećaju na Audi Quattro. Malo je teži volan, ali i dalje mora puno da se mota.
@Ralee & Delija, kroz par meseci ću imati sigurno pregršt informacija o održavanju do najsitnijeg detalja. Sve što saznam ću napisati. Prve informacije bih mogao imati već od jula.
TIL Milos je samac. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije. Ima HerojaDusan napisao:TIL Milos je samac.

Lepa je C klasa, ali D segment je i ne znam da li imam para za to uopšte? Sačekao bih Đuliju u tom slučaju najverovatnije.
Nidžo ajde da ti prodam 320d i rešen problem 

@Floyd: nije nerealno uopšte.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nisam mislio na AMG verziju, vec neku sa AMG paketomnidza napisao:Lepa je C klasa, ali D segment je i ne znam da li imam para za to uopšte? Sačekao bih Đuliju u tom slučaju najverovatnije.

Brzine idu u H-a !!!

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Taman je i za svajcarce od skoro ukinuta carina 

Jel postoji podatak negde koliko je prodato novih Jaguara kod nas prosle godine?Delija napisao:To jedino ako nahvatas na ulici jednog od 17 vozaca Jaguara u Srbiji