Imao sam prilike da se malo upoznam sa 500L, i mogu reci da me je auto na prvu onako prijatno iznenadio. Doduse primerak koji sam vozio je bio 1.3 M-Jet i u finoj opremi (nista spektakularno, ali opet ni klot). Deluje sve dosta kvalitetno u njemu, kako spolja tako i unutra. Mesta ima na pretek, a jedino sto mi je malo zasmetalo jesu zadnja sedista koja su nekako skroz ravna kao klupa, pa i nije neki lep osecaj sedeti pozadi. Takodje se sedi dosta visoko na zadnjem sedistu pa mozes da gledas preko vozaca, kao da se vozis na sportskom motoru

. Doduse ovo sam primetio kod dosta automobila tako da nije nista neobicno.
Od napred mi je skroz simpatican, za razliku od boka gde deluje pomalo nezgrapno. Kao da mu fale veci tockovi. Ne mislim 18 felna, vec neka 16 ili 17 sa malo vecim profilom. Od pozadi je isto simpaticen, jedino sto malo deluje kao mini-bus jer je dosta visok. Recimo da bih ja sa 178 cm tesko uspeo da lepo operem ceo krov, morao bih na neku samlicu da se popnem...
Ide fino, izolacija dobra, ono sto me je u voznji nerviralo jeste neki cvrcak iz predela zadnjeg levog prozora/krova.
Sve u svemu mislim da ce se lepo prodavati u Evropi, kod nas verovatno malo slabije, ali sta se kod nas pa prodaje...