Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Re: Ne brže od života!

Post od Gaginh0 »

MAD MAX napisao: Da sam znao da si Malivuk, ne bi sa tobom ni kontaktirao
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :kucici:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Rasplamsale su se stare strasti :kezo:

Nemojte ljudi kulirajte se i sve rešeno.
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

paja napisao:Rasplamsale su se stare strasti
Dvoje su se tako i smuvali... :kezo:
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

ftj napisao:Nacelnik je poceo kao saobracajac tako da nije bas da ne zna nista o saobracaju. To sto je neopevana, nepismena seljacina je druga stvar.
Sto, meni je bas simpa lik.
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Video sam veceras na Nbgu Hondu Accord koja se zakucala u zelenog Yugica otpozadi.Da stvar bude zaimljivija,zenska koja je vozila Accorda,iako kriva pocela je da se raspravlja i da galami na vozaca Yugica koji se prosto cudi sta ga je snaslo.Ovakvu scenu nisam jos nisam video i reci da sam neprijatno iznenadjen zenama vozacima. :x
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

MAD MAX napisao:
NexT napisao:Ali kao svaki genijalac na ivici si mudrosti i ludila... Mada, malo pretezes na ovo drugo s vremena na vreme xD
Da sam znao da si Malivuk, ne bi sa tobom ni kontaktirao, jer dok sam živeo u Bg, protiv takvih upasanih trenerki sa kapuljačama sam se borio. :naughty:
Mogu samo da te upoznam sa upasanim trenerkama, posto volis da **** preterano ;)

Incognito, danas ceo dan stizanja od pozadi... DOk sam bio u osiguranju, dolazi decko sa BMW5, stigao ga Audi od pozadi.. Junak na junaka :kezo:

EDIT by Mod:
Još jedan post gde pišete gluposti, i briše se sve. Smatrajte da ste opomenuti :censored:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Incognito napisao:zenska koja je vozila Accorda,iako kriva pocela je da se raspravlja i da galami na vozaca Yugica
Tako je mog burazera jedna udarila pri izlasku sa parkinga, u rikverc, dok je on uredno prolazio pored. Onda je izasla i napala ga kako ju je namestio i kako verovatno po citav dan vreba ljude, kako bi uzimao pare :rofl:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Juce stojim na stanici u Vojvode Micka (za one koji ne znaju, to je ulica kojom se "penje" na Karaburmu, i relativno je ozbiljan nagib). Uzbrdo ide bus, nizbrdo kamion. U jednom momentu, taksi krece da pretice autobus: Stilo karavan, u zoni skole, preko pune, pored autobuske stanice. Nekako je stigao da prodje izmedju busa i kamiona, a sto je najbitnije, jedan od tockova mu je copavac, onaj mali rezervni...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Pa to volim da cujem Pedja, to je moja domovina! Da se to desilo u Svici, verovatno bi tip bio na TV-u u vestima. :) Ali takve scene vidjam svakodnevno. Bas jutros razmisljam koliko se svi mi iz malih gradova i pogotovo oni sa sela jezimo od voznje kroz Beograd, kao "ludnica, divljina..." i onda kad razmislim shvatim da ja vise prekrsaja vidim za 20 min voznje ujutru po Zrenjaninu nego sto vidim za sat vremena po Beogradu.

Pesaci pretrcavaju gde stignu, BICIKLISTI :besan: skrecu bez da daju ruku, otpala im dabogda, ovi klinci voze skutere kolovozom iako imaju biciklisticku stazu, valjda "da bi bili veliki", da pre porastu... Babe i dede prelaze pesacki na crveno brzinom ranjenog puza i jos te psuju ako im nesto kazes... Lokalni mangasi voze svoje cjunirane automobile kako im volja... taksisti se ponasaju kao da imaju plavu rotaciju na krovu...
U BG-u ima guzve, vaistinu... ali nema pola od ove divljine kakva je ovde saobracajna svakodnevnica.
Poslednja izmena od Texonja u 06 Apr 2012, 09:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Tipicni taksi shabos, da ne kazem pravu rec. :palica:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Tex, cini ti se... Nego ovde svi prave prekrsaje, pa ni ne primetis :D

Primera radi, bulevarima svi voze 70-80, skrece se gde je zabranjeno, obilaze se autobusi preko pune, ne propustaju se pesaci, a s druge strane i pesaci prelaze gde im dune... To je uredjeni haos :kezo:
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Opet ja sa istim pitanjem: gde piše da je zabranjeno obići autobus preko pune linije?
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Na punoj liniji :mrgreen:
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

http://www.kurir-info.rs/cetvrta-zrtva- ... nak-164246

EPILOG UDESA NA PANČEVAČKOM PUTU
Četvrta žrtva ludačke vožnje

PANČEVO - Nije se izvukao!

Lekari su pokušali sve, ali nisu uspeli da iz kandži smrti otrgnu Predraga Fuštića (37) iz Pančeva. Od povreda zadobijenih u stravičnom udesu 2. marta na Pančevačkom putu, Predrag je juče izdahnuo u Urgentnom centru, u kojem se nalazio mesec dana. Fuštić je tako, posle sestara Milene (28) i Ljiljane Rusov (23) i Jadranke Jović (23), četvrta žrtva vozača ubice Predraga Bojanića (34)!

Teška nesreća dogodila se kad je Bojanić svojim BMW, u kom su bili Mirko G. (34), sestre Rusov i Jadranka Jović, pri brzini od oko 150 kilometara na sat i vozeći sa 0,39 promila alkohola u krvi, prošao kroz crveno svetlo i udario u Fuštićev „jugo”. Od siline udarca „jugo” se bukvalno prepolovio, a Fuštić je u komi prebačen u Urgentni centar.

Sledeci put ne prozivajte ljude kad pomenu BMW u negativnom kontekstu.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

RIP poginulima. Peđu sam znao lično,bio je dobar dečko , nek mu je laka crna zemlja!
Odgovori