Pеšaci
Re: Pеšaci
Ma ok kad nema pesackog ali kada ga ima nemas prava da se ljutis na pesaka sto nece da ceka 10 automobila da prodje.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ajde bre pa penzosi su najveće kamikaze na ulicama. Gde sve viđam da oni prelaze to normalnom na pamet ne bi palo, pritom su u gasu da su brži od Useina Bolta a jedva hodaju.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
Meni danas istrči Bajaga ispred auta, umalo da ga dignem na haubu
Kod zgrade Pinka žuri čovek, valjda da mu ne uvene ono cveće što je nosio 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ajde malo respekta, stari nisu stvariUroš S. napisao:Ajde bre pa penzosi su najveće kamikaze na ulicama. Gde sve viđam da oni prelaze to normalnom na pamet ne bi palo, pritom su u gasu da su brži od Useina Bolta a jedva hodaju.
HUAWEI P6 via TT

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa da je moj nebi mu dao respekta ako prelazi van pesackog. Ima u NS Univer na Futoskom putu, tu prelaze kao nenormalni, samo cekam kad ce neko da pogine...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ma boli je djoka, verujte mi. Ubila je tamo nekog matorog jarca. E tako ona razmislja, siguran sam. Inace je riba kupila stan u V. Banji, cisto malo da se razgali.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ja ne bih kupovao stan dok matori ne ozivi.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ogi, mozda ti bude komsinica, pazi sta pricas
Mnogo mi lomi mozak ta premisa da vozac treba da predvidi, osmotri, pretpostavi, vidi... U pravu su Nidza i Dragvorl za gledanje na vreme i dobre navike, ali ja to primenjujem zbog sebe i svoje mirne glave, a ne zato sto je zakon (ili tacnije pravosudje) nakaradno namesteno.
Tako je glavni argument za spustanje brzine sa 60 na 50 bio da su pesaku vece sanse za prezivljavanje, ej, jbte koja perverzija od argumenta! Da naglasim, nisam nesto posebno protiv da se spusti limit brzine u GRADSKOM JEZGRU, ali da mi to pravilo vazi za one zive dokaze Darvinizma koji pretrcavaju 6 traka na NBGD ne dolazi u obzir. Ja ne vidim gde i kako ja mogu da udarim pesaka sa 50 ili 60 na sat negoli kad je ON gde NE SME da bude. Ako sam toliki debil da udarim pesaka na njegovo zeleno ili na pesackom, onda tesko da sam isao propisanom brzinom, pa opet nema poente u argumentu.
Vecina pesaka (sto je i logicno) nikad nije vozila auto, ili je vozila pre mnogo godina u drugim uslovima. Znam na sta stefanan misli, mada je malo iskarikirao primer, ali jasno mi je jer se srecem sa time stalno u gradu: pesaci nemaju ideju koliko meni treba da ih uocim, procenim sta ce i da stanem. O izletanju sa mobilnim, izmedju kola, sa decom koju puste da trce itd da i ne pricam.
SVI MI koji ucestvujemo u saobracaju moramo biti odgovorni za svoje postupke, bez zasticenih kategorija. Jedini pesaci kojima sve tolerisem su deca, jer su deca. Svi ostali ima da paze, a ne ja da brinem i svoju i njihovu brigu...

Mnogo mi lomi mozak ta premisa da vozac treba da predvidi, osmotri, pretpostavi, vidi... U pravu su Nidza i Dragvorl za gledanje na vreme i dobre navike, ali ja to primenjujem zbog sebe i svoje mirne glave, a ne zato sto je zakon (ili tacnije pravosudje) nakaradno namesteno.
Tako je glavni argument za spustanje brzine sa 60 na 50 bio da su pesaku vece sanse za prezivljavanje, ej, jbte koja perverzija od argumenta! Da naglasim, nisam nesto posebno protiv da se spusti limit brzine u GRADSKOM JEZGRU, ali da mi to pravilo vazi za one zive dokaze Darvinizma koji pretrcavaju 6 traka na NBGD ne dolazi u obzir. Ja ne vidim gde i kako ja mogu da udarim pesaka sa 50 ili 60 na sat negoli kad je ON gde NE SME da bude. Ako sam toliki debil da udarim pesaka na njegovo zeleno ili na pesackom, onda tesko da sam isao propisanom brzinom, pa opet nema poente u argumentu.
Vecina pesaka (sto je i logicno) nikad nije vozila auto, ili je vozila pre mnogo godina u drugim uslovima. Znam na sta stefanan misli, mada je malo iskarikirao primer, ali jasno mi je jer se srecem sa time stalno u gradu: pesaci nemaju ideju koliko meni treba da ih uocim, procenim sta ce i da stanem. O izletanju sa mobilnim, izmedju kola, sa decom koju puste da trce itd da i ne pricam.
SVI MI koji ucestvujemo u saobracaju moramo biti odgovorni za svoje postupke, bez zasticenih kategorija. Jedini pesaci kojima sve tolerisem su deca, jer su deca. Svi ostali ima da paze, a ne ja da brinem i svoju i njihovu brigu...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
UPOZORENJE - SNIMAK SADRŽI UZNEMIRUJUĆI PRIZOR
Obaranje pešaka na pešačkom prelazu
http://www.youtube.com/watch?v=70sHZQJIryQ
Obaranje pešaka na pešačkom prelazu
http://www.youtube.com/watch?v=70sHZQJIryQ
Posetite www.garaza.rs !
Strašno. Čist primer bahatosti (taksističke). Nisam siguran 100% ali mislim da je i taksistima zabranjeno skretanje levo, generalno je zabranjeno. Baja je jurio kraj zelenog (verogatno prošao na creno jer ovi iz K Miloša kreću čim je on projurio), zaleteo se uzbrdo ko majmun, skreno najverovatnije gde ne sme i na kraju udario ženu.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Da li je ovo bilo u medijima ili je nebitno? Sta je sa zenom a sta sa vozacem?
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Mene ovde najvise brine reakcija drugih ucesnika u saobracaju, koje nema