Auto-klima
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Re: Auto-klima
U najboljem slucaju posle popravke radice kao nova 

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
ima neka akcija po Bg ako se kupi gorivo onda je cena servisiranja klima uredjaja 2000 ,regularna je 4500.U pitanju je Sve yaVas auto servisni centar,ima li neko iskustva sa njima_

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
http://www.beomaster.rs/

Prosao sam par puta pored, kada idem od/do brata. Servis deluje ozbiljno.
SveZaVasAuto se sada svuda pojavljuju, daju popust na ugradnju TNGa, servis klime, ma svasta nesto. A niko nema utisaka o njima... Bili su u Borskoj, pa su se sada prosirili i promenili ime.

Prosao sam par puta pored, kada idem od/do brata. Servis deluje ozbiljno.
SveZaVasAuto se sada svuda pojavljuju, daju popust na ugradnju TNGa, servis klime, ma svasta nesto. A niko nema utisaka o njima... Bili su u Borskoj, pa su se sada prosirili i promenili ime.
Primetio sam na Astri da mi klima cas vise cas manje opterecuje motor u toku jedne voznje. U nekim momentima se po odzivu na gas bas oseti da je ukljucena i onda iz nevezanog auto pocne ide kao da je iskljucena a i dalje hladi. Nije u automatskom modu kad se to desava. Jel to normalno?
Normalno je
Blagodarim. Vec sam pomislio da nesto ne stima.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:

Tokom letnje servisne akcije, do 31. jula, Verano Motors svim vlasnicima Peugeot vozila omogućava dijagnostiku i servisiranje klima uređaja po izuzetno povoljnoj ceni.
Za 1.500 dinara u ovlašćenom Peugeot servisu, u ulici Vojvode Stepe 352 u Beogradu, od 8. do 31. jula može se obaviti dijagnostika i dopuna klima uređaja na svim Peugeot modelima, a, uz to, može se ostvariti i 15% popusta na prečistač (“filter”) za klima uređaj. “Sa ciljem da se prilagodimo potrebama i finansijskoj moći naših klijenata, pokrenuli smo letnju servisnu akciju namenjenu svim vlasnicima Peugeot automobila.
Ovo je jedinstvena prilika da, u ovlašćenom servisu, svoje „lavove“ na četiri točka brzo i jednostavno pripremite za leto, a ujedno ostvarite znatne uštede. U odnosu na redovnu cenu, usluga dijagnostike i dopune klime tokom jula je snižena čak za 70%, a omogućili smo i dodatnih 15% popusta za kupovinu filtera klime”, poručuju iz Verano Motorsa.
Svi zainteresovani više informacija mogu dobiti od stručnih lica, pozivom na telefonski broj 011/3094500.
Podsećamo da je redovna dijagnostika klima uređaja veoma bitna, posebno u letnjem periodu kada je temperatura u vozilu po pravilu viša od spoljne i kada se ova oprema koristi pri svakom ulasku u vozilo. Održavanje klime predstavlja jedan od važnih elemenata brige o automobilu, ali i o zdravlju vozača i saputnika, jer se u ovim uređajima, osim bakterija, taloži i prašina, pa se, pored vazduha koji nije dovoljno čist, u kabinu ubacuje i neprijatan miris.
izvor: Verano Motors
Posetite www.garaza.rs !
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Treba sutra da radim proveru i dopunu na Oktaviji, gde da idem, Novi Beograd i Zemun su u opticaju?
Na Altini ima neki hvaljen servis, ako ne i dva. Neka neko napiše ako zna.
Tapatalk
Tapatalk
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Dule na Altini
063545182
ulica: Dijega Rivere 1
nemam licnog iskustva ali vidim da covek ima silnih preporuka
063545182
ulica: Dijega Rivere 1
nemam licnog iskustva ali vidim da covek ima silnih preporuka
Znam da je za moj z10 klimu pokusao neuspesno da sredi onaj servis kod Moc-a na Nbg(bitno je da su pokupili lovu), dok je Goran na Altini to uspesno sredio. Tako da ko ima Fiata moze kod njega.
Bio sam i kod tipa u Dijega Rivijere, kolegi je sredio raspalu klimu, ali nije bas bilo trajno.
Sent from my ZTE-SKATE
Bio sam i kod tipa u Dijega Rivijere, kolegi je sredio raspalu klimu, ali nije bas bilo trajno.
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Sem Duleta, za koga sam čuo sa više strana da je ok, koga još možete da preporučite?
Da se razumemo, treba mi pregled rada ne ono čišćenje od buđi itd.
Da se razumemo, treba mi pregled rada ne ono čišćenje od buđi itd.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- samo polako
Juče je počela a danas je i definitivno klima nešto u rasulu, tj u kabini samo šušti. Kompresor čujem da uključuje i isključuje ali hladnog duvanja skoro i da nema uz veliko šuštanje.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Imao sam slicne simptome, vrati jednu stranu unazad i pogledaj video i sta sam pisao... Da ne gnjavim, meni je procureo kompresor. Otvori haubu, pa baci pogled, mozda je i tebi isto. Ako je kompresor u pitanju, nalazi se za male pare, ima ih koliko hoces.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- samo polako
Video sam ali mi se nekako čini da nije isti zvuk, ili ja jednostavno ne želim to sebi da priznam.
Nego da vas pitam kada odem kod majstora na šta treba da obratim pažnju da me ne zavlače i pričaju mi bajke, kako izgleda provera sistema i koliko traje?

Nego da vas pitam kada odem kod majstora na šta treba da obratim pažnju da me ne zavlače i pričaju mi bajke, kako izgleda provera sistema i koliko traje?