Floyd napisao:
Bas citam na nekim svapskim forumima, kazu da na autoputu pri 130km/ trosi oko 10 sto je zadovoljavajuce.
Ja bi sa prosekom do 15 bio zadovoljan.
Pa ti onda uopste ne moras da se brines o potrosnji
Odmah cu onako na blef da tvrdim da na 130 trosi manje, i to 8-9l, dok za prosek mozes da ocekujes 10-11 (sem ako ne preteras sa gradom).
Zasto sam poprilicno uveren u to, pa prosto, iako fabricki podaci lazu, oni slicno lazu za sva kola, pa tako ako uporedimo fabricke podatke za moj auto i ovaj audi vidimo da bi audi trebao da trosi oko pola litre manje od mog. Posto znam koliko moj trosi, mogu zakljuciti koliko bi ovaj audi trebao trositi. E sad ima jos jedna sitnica, ne znam sta su radili, ali od 2011 je motor izlgeda osavremenjen, tako da trosi jos dodatno vise od litre manje, tako da sa ovim sumnjan da bi ikako presao 10 u proseku (oni tvrde 8.1, al naravno da je realno vise). Uostalom uverio sam se da je i M5 sa potrosnjom tu negde sa mojim, tako da ne vidim nikakav razlog da ovaj Audi ne bude ekonomicniji.
Naravno ako divljas konstantno mozes imati vise ptrosnje, ali aj ti budi faca pa divljaj sa autom od 330ks, svaki pomisao na pravo divljanje je vec daleko preko ogranicenja
Sta me fascinira kod ovog auta?
1. Motor i 5.4s (od 2011 5.1s do 100km/h)
2. Izlgeda sjajno, ima sportku liniju a opet je ozbiljan i veliki auto za duga putovanja.
3. Prostor unutra, pogledajte samo na ovom sto sam ga dole linkovao koliko samo ima mesta pozadi, takodje gepek je veliki i posto je 5 vrata izuzetno praktican. Iako je recimo gepek BMW 3 ili 5 po litrazi poprilican, glavni ogranicavajuci faktor cesto nije njegova zapremina nego sta mozete ubaciti kroz kroz vrata (znamo svi Texova iskustva sa gepekom, TV-ima i sl...).
4. 4x4 pogon
Sta bih mu zamerio:
1. Nije BMW
2. Nije BMW pa ne verujem da je uzivanje u voznji i osecaj na volanu tako dobar
3. Ne svidja mi se volan, BMW ima 5x lepse volane
4. Koncept enterijera mi nije tako dobar, preferiram BMW-ov
Sve u svemu odlican 5
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/au ... eage=20000