Terenci
Re: Terenci - moda ili potreba ?
Slušati jako, najjače...http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xpVTYql41A
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Cuo sam da mu skripi enterijer 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Dobro, ustanovili smo onda da merdza ne moze pera da odbije pandi van puta, a panda merdzi na putu.
Meni je od tih svi visenamenskih vozila najvisenamenskije hilux i slicni. Nece se obrukati van puta, a ima tovarni prostor, kada nosis polutke, kada teras djubar, treba otici urezati koje drvo u sumu, i slicno. To je meni vozilo skroz po meri, koje bih mogao da imam i da mi zameni vise modela-klasa odjednom. Retko kakvi uslovi mogu da te iznenade na putu, ne razmisljas o snegu, da li je ociscen, da li ja padala kisa, a ti krenuo na pecanje i slicno.
@floyd
"Najgluplje je sto nas isti ljudi koji tvrde da SUV-ovi nisu pravi terenci sto i jeste tacno sada ubedjuju kako je Panda odlican terenac."
Zasto je to najgluplje, kada panda zaista jeste dobra na terenu, tacnije bolja od nekih suvova?
Meni je od tih svi visenamenskih vozila najvisenamenskije hilux i slicni. Nece se obrukati van puta, a ima tovarni prostor, kada nosis polutke, kada teras djubar, treba otici urezati koje drvo u sumu, i slicno. To je meni vozilo skroz po meri, koje bih mogao da imam i da mi zameni vise modela-klasa odjednom. Retko kakvi uslovi mogu da te iznenade na putu, ne razmisljas o snegu, da li je ociscen, da li ja padala kisa, a ti krenuo na pecanje i slicno.
@floyd
"Najgluplje je sto nas isti ljudi koji tvrde da SUV-ovi nisu pravi terenci sto i jeste tacno sada ubedjuju kako je Panda odlican terenac."
Zasto je to najgluplje, kada panda zaista jeste dobra na terenu, tacnije bolja od nekih suvova?
Pa i BMW X6M je na stazi bolji od vecine sportskih automobila pa ga to ne svrstava u tu kategoriju.
Na kraju Panda ispade bolji Off-Roader od ML-a 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pa, naravno. Nju ni ne upoređuju sa tim limunadama od terenaca, nego sa Rangeom i Puchom G.

- starac vujadin
Jedva izgubi i to zato što su Nemci pravili test, a i nije bila najbolja verzija...
http://www.youtube.com/watch?v=dR0fIX8Ar_M

http://www.youtube.com/watch?v=dR0fIX8Ar_M
To,to 

- starac vujadin
Smešan taj nemački jezik 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Iz prethodnih 19 strana sledi da zapravo imamo tri vrste 4x4 vozila:
1. terenci koji su potreba (nekome)
2. SUV koji su moda i
3. Panda

1. terenci koji su potreba (nekome)
2. SUV koji su moda i
3. Panda

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Ovde svi zaboravljaju cenu kao vrlo bitan faktor, pogotovo nama i svabama.
Neko je rekao da panda kosta 17000e. OK.
Da li za 17000e moze da se kupi terenac koji ce nadskociti pandu u svakom segmentu ili ukupnom zbiru?
I drugo da li za novce koliko kosta bmw X6M moze da se kupi bolji sportak?
Edit: sad sam video kako se krecu cene za X6M, i moram priznati da se za te pare moze kupiti i dobar terenac, ako ne najbolji, a i dobar sportak, ako ne i bolji. Nisam se detaljno informisao, to je prva cena na koju sam naisao.
Neko je rekao da panda kosta 17000e. OK.
Da li za 17000e moze da se kupi terenac koji ce nadskociti pandu u svakom segmentu ili ukupnom zbiru?
I drugo da li za novce koliko kosta bmw X6M moze da se kupi bolji sportak?
Edit: sad sam video kako se krecu cene za X6M, i moram priznati da se za te pare moze kupiti i dobar terenac, ako ne najbolji, a i dobar sportak, ako ne i bolji. Nisam se detaljno informisao, to je prva cena na koju sam naisao.
Re: Одг: Terenci - moda ili potreba ?
Za cenu pande njiva, a za cenu x6m gtr.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke