Opšta tema o gorivu - cene, kvalitet itd.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Gorivo poskupljuje, PONOVO
Naravno da je propao. Na OMV pumpi kod Lajkovca, cekao sam da se ukljucim na Ibarsku ka Beogradu (isao sam iz Valjeva), i bila je mala kolonica, cekao sam nekih 2-3 minuta i za to vreme je na pumpu skrenulo barem 6-7 automobila... Tek posle se ja setim ovog banera na forumu i da je danas bojkot... Ja licno danas nisam kupovao benzin. 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako propao? Pa nije bilo za ocekivati da sutra litar bude 100dinara. Polako.
Objasnio covek.Rakhil napisao:Mislim da efekat akcije uopste nece biti to da ce cene pasti, ali ima druga jaaaako znacajna stvar. Kad god nam se neko sranje prezentuje, svi postavljaju gnevne komentare na fejsu i kukaju da NEKO treba nesto da uradi. Ljudi generalno i ne veruju u ovakve akcije, jer kapiraju da se niko nece odazvati i da to nema poente. Ako ovo 15-og dobije dovoljno pristalica i publiciteta da se malo prica o tome, svaka sledeca i ozbiljnija akcija ce biti uspesnija, jer ce se narod bar malo motivisati. U prevodu, kitu bi se desio peti oktobar da nije bilo manjih protesta pre njega.
- bane valjevo
Bojkot je propao jer se jako malo ljudi odazvalo na isti... To je razlog... Niko i ne ocekuje da cena goriva padne, a niko tu cenu nece smanjiti jer znaju da narod odn vozaci ne mogu da postignu jedinstvo oko toga, da naprave rez i da kazu NE MOZE OVAKO, I PO OVIM CENAMA... Vidis kako su se Rumuni lepo organizovali, pa prvo bojkotovali, prvo jedan pa dva dana, pa na kraju nedelju dana. Nakon toga su blokirali pumpe, pa su gorivo placali iskljucivo kovanicama itd itd... Njima je to uspelo, i cena je smanjena... Nama nece, verovatno nikada, mozda ako ode na 200 dinara pa se nesto i organizuje (nesto vece i ozbiljnije sa mnogo vise pristalica, i daleko boljim marketingom), do tada, sirok Dunav, ravan Srem... 

Pa moguce da je tako, al' opet ne znamo koliko se ljudi odazvalo. (al se tesim
)

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Mislim da je "izlazak na ulicu" za zahtevom za smanjenjem cene goriva, bez blefa, zestok i masovan, daleko delotvorniji od ovog.
Znam da nije mesto politici na forumu, ali me bas zanima koja ce partija prva obecati smanjenje akciza za gorivo.
Znam da nije mesto politici na forumu, ali me bas zanima koja ce partija prva obecati smanjenje akciza za gorivo.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Bane je sve lepo rekao. 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Gledam malopre na FR vestima i na nekim pumpama u Parizu gorivo je preslo, kako kazu "crvenu liniju" od 2e pa se prodaje za 2.02e.
Problemi su i u evropi (u CH ne za sad) i vozaci se bune ali malo sta moze da se uradi po tom pitanju...nije problem samo kod srba.
Voznja jakih motora koji puno trose polako postaje luksuz i u bogatijim zemljama.
Dobra stvar u Srbiji je sto je bar TNG jeftin pa se tako koliko-toliko cuva socijalni mir. Cena gasa u evropi nije duplo manja od benzina kao u Srbiji.
Problemi su i u evropi (u CH ne za sad) i vozaci se bune ali malo sta moze da se uradi po tom pitanju...nije problem samo kod srba.
Voznja jakih motora koji puno trose polako postaje luksuz i u bogatijim zemljama.
Dobra stvar u Srbiji je sto je bar TNG jeftin pa se tako koliko-toliko cuva socijalni mir. Cena gasa u evropi nije duplo manja od benzina kao u Srbiji.
zavisi kako gdem u italiji jeste duplo jeftiniji gas, pa cak i nesto vise...
Pitao sam jutros na pumpi, imali su juce smanjen pazar nekih 40ak %... A onda smo jutros mi sipali u 5 auta pun rezervoar, tako da smo nadoknadili sve xD
Zvanicnici se stalno vade na to da je evro skocio i da je i sada litar goriva 1.35-1.36 evra. A to sto narod i dalje prima smesne plate u dinarima, to nikom nista...
Zvanicnici se stalno vade na to da je evro skocio i da je i sada litar goriva 1.35-1.36 evra. A to sto narod i dalje prima smesne plate u dinarima, to nikom nista...
K..u bi mi organizovali i 5ti oktobar, da nas nisu poguraliScuderia napisao:Kako propao? Pa nije bilo za ocekivati da sutra litar bude 100dinara. Polako.Objasnio covek.Rakhil napisao:Mislim da efekat akcije uopste nece biti to da ce cene pasti, ali ima druga jaaaako znacajna stvar. Kad god nam se neko sranje prezentuje, svi postavljaju gnevne komentare na fejsu i kukaju da NEKO treba nesto da uradi. Ljudi generalno i ne veruju u ovakve akcije, jer kapiraju da se niko nece odazvati i da to nema poente. Ako ovo 15-og dobije dovoljno pristalica i publiciteta da se malo prica o tome, svaka sledeca i ozbiljnija akcija ce biti uspesnija, jer ce se narod bar malo motivisati. U prevodu, kitu bi se desio peti oktobar da nije bilo manjih protesta pre njega.

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Samo napad na Iran ili Siriju nas spašava izgleda...Floyd napisao:Gledam malopre na FR vestima i na nekim pumpama u Parizu gorivo je preslo, kako kazu "crvenu liniju" od 2e pa se prodaje za 2.02e.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- bane valjevo
Ne verujem da je to odgovor... Jendostavno najvise je na cenu goriva u svetu uticala kriza i slab dolar, a kod nas kriza (koja baj d vej kod nas traje poslednjih 23 godine) i slabljenje dinara u poslednje vreme... Ne znam da li bi se sta dobilo napadom na Iran, ili Siriju (ako bi i bili napadnuti u trenutku napada bi nafta skocila sigurno na 200 dolara po barelu, danas je 106 cisto da se zna), ali dugorocno gledano sigurno ne bi nista donelo na polju smanjena cena...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bio sam čvrsto rešio da ne sipam najranije do subote. Ali ne vredi. Noćas me šef probudio, crko server u Nišu i mora neko rano ujutru da nosi novi tamo. Nije bilo vremena da čekam 08h, da zadužim auto, pa sam išao mojim. Jbga, Niš daleko, tako da je sipan pun rezervoar. Da nisam sipao u moj auto, sipao bi u službeni, tako da svakao propade bojkot. 

Posetite www.garaza.rs !
Ako ti je do bojkota, mogao si me pozvati, em ne bi sipao ti, em manje trosi