Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Re: Grčka 2012

Post od Texonja »

Ogi napisao: Ajde javite se svi koji cete da budete tada na Sitoniji. :)
Ove godine se promasujemo. Ja cu biti od 20 do 30 avg, sa velikom verovatnocom da produzim jos 3 dana, tj do 1. septembra.
Isto Sithonia.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Bedak. I prosle godine smo se samo videli na blic. :(
Tibor021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:43
Garaža: Škoda Fabia 1,2/51 kW

Post od Tibor021 »

Kalamitsi, od 2. do 17. septembra.
Korisnikov avatar
pigeon
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 12:22
Garaža: Škoda Octavia A8 1.4TSI 8AG + Fiat 500

Post od pigeon »

Ja sam na Sitoniji do petka, ali koliko vidim sada nema nikoga... Najvise smo na Lagomandri.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

To beše ona dobra borova šuma?
Korisnikov avatar
pigeon
Reactions:

Post od pigeon »

Jeste. Super je za decu.

Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Koja je fora sa tom Sitonijom?
Citam da je svi hvalite ali retko gde mogu da nadjem ponude agencija za tamo.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Grčka 2012

Post od Saša »

Celu Sitoniju "drže" svega dve ili tri naše agencije a pre svega "Astra Travel" iz Beograda. Pogledaj ponudu na njihovom sajtu. U čemu je "fora" Sa Sitonijom? Pre svega u prirodi, moru i plažama koje su mnogo lepše nego na prvom prstu, a i daleko je manja gužva. Blizu je takođe. Cene su nešto više nego na Kasandri, ali opravdano. Odlično mesto za nekog ko voli aktivan odmor, vožnju automobilom na razne plaže, odnosno kupanje svaki dan na drugoj i "istraživanje". Nije retkost recimo da nađeš plažu samo za sebe. No, ako si više "statičan" tip (kao jedan moj drugar) nećeš se nešto preterano oduševiti, lepih plaža ispred apartmana ima po celoj Grčkoj. U suprotnom svaka preporuka da se ode tamo. :)

Послато са GT-S5830
Poslednja izmena od Saša u 05 Avg 2012, 13:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
pigeon
Reactions:

Post od pigeon »

Koliko sam ja razumeo, smestajni kapaciteti su dosta slabiji nego na Kasandri recimo... Otud i nema guzvi na plazama. Najbolje je da sam nadjes smestaj preko neta.

Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

pigeon napisao: Najvise smo na Lagomandri.
Prosle godine smo mi od 10 dana bili 5 dana na Lagomandri, pocetkom septembra. Borovina, cisto more, nema guzve... :doubleup:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

U CH sam gledao nekoliko agencija i nisu je imali u ponudi, u DE sam nasao par ponuda ali nisu posebno dobro ocenjeni od klijenata. Naravno, znam da je najbolje direktno traziti smestaj ali koliko citam ni cene tamo nisu toliko naivne. Vidim neki su placali po 100e dan a za toliko ima i na Santoriniju, koji vazi za najskuplje letovaliste u GR.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Floyd, znamo i ti i ja da najskuplje nije uvek najbolje. Pitanje je kome sta odgovara.
Meni odgovara to sto na Sitoniji nema guzve, sto je priroda prakticno netaknuta (ne zato sto Grci tako hoce, nego sto su lenji da to srede :)), sto nema vasara skoro nigde i naravno sto je blizu pa se kolima lako stize.
Ono sto mi ne odgovara je sto zbog te netaknute prirode ima nevidjeno mnogo prasine, sto zbog lose infrastrukture nemas valjanu auto-perionicu pa ti auto od drugog dana boravka do kraja odmora bude siv kojegod da je inace boje, tj generalno je taj plus netaknute prirode istovremeno i minus jer je cela Sitonija razvijena kao malo vece selo u Banatu.
Ko hoce urbano, uvek moze na Kasandru, koja je isto blizu, ali minus urbanosti je da je guzva i cirkus kao u Budvi. :naughty:
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Na Sitoniji najčešći gosti su Mađari, Rumuni i Srbi. Tim redosledom po brojnosti, otprilike. Video sam i nešto malo Nemaca (uglavnom su po manjim hotelima) i Makedonaca (gledao tablice na automobilima), ali to je otprilike to, tako da me ne čudi što Sitoniju nisi našao po švajcarskim agencijama. Sve smeštajne kapacitete zakupe agencije iz pomenutih zemalja, pa za druge verovatno i nema mesta (za poslovanje). Gro ponude su apartmni i studia u privatnom smeštaju.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Sasa, ja Madjare nisam video (cuo) nigde osim u Sartiju :-| , ali zato u Sartiju svaki treci je Madjar. :) Cak i na mnogo restorana pise cenovnik na Madjarskom jeziku, imaju i lokalnu radio-stanicu na Madjarskom koliko znam.

Ja sam vidjao takodje najvise Rumuna i Srba, kao i Bugara... Madjare sam vidjao jedino u Sartiju gde je ranije koliko sam cuo bilo njihovo "uporiste", tj leti je 50% Sartija pricalo Madjarski. Sada se cuje Srpski gotovo jednako, uz pokojeg Grka, Rumuna i ako slucajno naleti neki Nemac ili Austrijanac...

Kad se vec dotaknusmo Sartija, meni je mnogo bolji od Neos Marmarasa (jer je planski gradjen, nije brdsko-planinski, ima lepo setaliste...)
Kao baze su meni licno definitivno najbolji Sarti ili Nikiti (ovaj zato sto je najblizi Solunu).
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Pa, Sarti sa okolinom ti je "pola" ponude Sitonije... :)

Inače, da, odlična "baza" za posetu Sitoniji, sve ti je na dohvat...
Odgovori