Honda Civic Type-R
Re: Honda Civic Type-R
Najbitnije je da bude GOLF. To što je brz i pušta lep zvuk preko zvučnika je samo plus 

Pa upravo se i piše o tome da te situacije nisu specifične, već preko 99% vremena za volanom. Meni lično, a i većini ovde - čistih 100%dragan napisao: sto se tice gledanja u izduve, ja bih se smeo opkladiti da ce golf gledati u civicove izduve osim u vecini specificnih situacija gde ociglednu prevagu donosi pogon na sva cetiri tocka, a i bilo bi sramota da je obrnuto...
Evo presaberi se koliko si ti kao entuzijasta i ljubitelj proveo na stazi ili sličnim uslovima.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Čitam poruke zadnja dva dana ... Prizor kako je kad se doFate najveći fanbojsi univerzuma Vagenaši i Hondaši....
Prajsles...

Prajsles...

Širim haos!
Kad bi ljudi bili svesni koliko ustvari ne znaju da voze najmanje bi im bilo bitno vreme na stazi.
10x je bitnije ako se već gleda brzina koliko je prosečan korisnik može iskoristiti, a realno tu je 4x4 velika prednost. Slično kao što je automatik na stazi malo brži od manuelnog, ali kad ih vozi profesionalac, kad vozi amater razlika je osetna. Ima snimak u temi o mercedesu šta je vožnja pa ko nije pogledao nek pogleda
10x je bitnije ako se već gleda brzina koliko je prosečan korisnik može iskoristiti, a realno tu je 4x4 velika prednost. Slično kao što je automatik na stazi malo brži od manuelnog, ali kad ih vozi profesionalac, kad vozi amater razlika je osetna. Ima snimak u temi o mercedesu šta je vožnja pa ko nije pogledao nek pogleda

elMaestro napisao:Ako se pomene jos i Audi, ode nam forum opet.

a gde je tu bmw, merc? dizel benzin? ko je brzi na ringu dve sekunde? momenata kolko hoces...

znaci ti iskljucivo vozis po snegu i mokrome, i uvek pun gas... i solute youVelja napisao:Pa upravo se i piše o tome da te situacije nisu specifične, već preko 99% vremena za volanom. Meni lično, a i većini ovde - čistih 100%dragan napisao: sto se tice gledanja u izduve, ja bih se smeo opkladiti da ce golf gledati u civicove izduve osim u vecini specificnih situacija gde ociglednu prevagu donosi pogon na sva cetiri tocka, a i bilo bi sramota da je obrnuto...
Evo presaberi se koliko si ti kao entuzijasta i ljubitelj proveo na stazi ili sličnim uslovima.

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa eto, i CC priča istu stvar - šta je važno i zašto je novi R toliko bolji - lighter, faster, more responsive.
Sigurno to ne bi mogao da bude sa V6 motorom i 4wd pogodom, DSG pre 10 godina.
Aj trik pitanje
ko od VW znalaca zna težine V6+4Motion+DSG vs TFSI+Quattro+DSG?
Sigurno to ne bi mogao da bude sa V6 motorom i 4wd pogodom, DSG pre 10 godina.
Aj trik pitanje

Boringly average, but also perfect for school run mums
Ja ne znam a ne znam ni zašto je bitno 
Da bi dokazao da je pogon na prednje točkove bolji od 4x4? Jeste, zato ga i Aventador i Veyron imaju.

Da bi dokazao da je pogon na prednje točkove bolji od 4x4? Jeste, zato ga i Aventador i Veyron imaju.
- Ji 4Tze
Nenene, kako si to zaključio? Kažem da nije presudan kao što se vidi u slučaju Cupre vs R jer su HH već došli do snage koja je pre bila rezervisana za mnogo sposobnije automobile i sa obaveznim 4wd pogonom. Prednost koju je na papiru imao R imao se istopila. Sa 4wd pogonom bi morao biti snažniji i brži.
Al ga nema dvica gtdAcaKayak napisao:Ja ne znam a ne znam ni zašto je bitno

Prema tome...

Ma nee... 4motion je stalno potreban.dragan napisao:znaci ti iskljucivo vozis po snegu i mokrome, i uvek pun gas... i solute you
Razumem da ti je teško da zamisliš, iz ravnice si. Nemaš dodira sa uzbrdicama načičkanih uglačanim šahtovima, uleglim slivnicima, masnom farbom, turbinom, obrtnim momentom, silom na vr' gasa i sl. Ovo je filozofija neuskraćivanja, prenos snage bez pardona.
Valjda si probao negde, šta da ti pričam

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
4X4 je za p**ke 

Sahtovi i slivnici i masna farba... Ok veljo u pravu si...
4x4 naravno nije presudan za voznju na stazi sto se i vidi na primeru golf r vs seat 280. Ali zato ima druge benefite u svakodnevnoj voznji tj. dozivljaj voznje je drugaciji, isto kao sto je dozivljaj drugaciji kada je fwd ili rwd u pitanju. r32 nikad nije bio direktna konkurencija klasicnim hot hatchevima i vise je bio auto za odrasle nego za boyracere, jednostavno bio je totalno drugaciji i smireniji automobil. Slican princip je nastavio i R, mada je tu razlika manja jer su motori slicniji. Ne znam sta je tema i o cemu se raspravlja al ovo su moja two cents.
- Ji 4Tze
Tema je bila o TypeR-u dok Velja nije uleteo ko onaj sa R32 u S2000 na ringu
a ni ne zna da je i šta je skrivio