Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Meni je Slovenija i interesantna baš iz perspektive da NE ŽIVIM u gradu. U svakom gradu život po centru poprilično košta, čak i kod nas. @grujicd da li znaš gde im je ta nekrentnina u Beogradu?DukeNS napisao: 25 Jan 2024, 00:04 Zanimljivo cuti ova iskustva sto Grujic pise. Pogotovo sto je meni Slovenija uvek delovala kao interesantna opcija za iseljenje.
Ja znam za nekoliko njih koji nisu bas zadovoljni zivotom preko, ali nikom ne pada na pamet da se vrati.
Ima nesto i u dodjosimablaugrana napisao:Nije sve u parama![]()
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Upravo to, covek nabrojao nesto sto je tamo mozda izgubilo na kvalitetu - ali kod nas se skroz urusilo.ftj napisao: 25 Jan 2024, 09:54 Aj sve sve al ljuba koji prica kako se javni prevoz u amsterdamu raspada ubacujuci tu recenicu u prici o poredjenju sa srbijom.
De ces veci dokaz kolko ljudi izgube kontakt sa realnoscu kako je zaista u otadzbini kad duze vreme ne zive tu.
Ovog danas ili onog iz kog su otišli? Beograd uopšte nije jeftin grad za život, posebno na 20 minuta života peške od centra.
Obzirom da nas ne doticu ni najmanje grane sistema, koje su nas pogadjale mogu da kazem da ima win win situacijeGaginh0 napisao:Nije sve ni u sistemu. Nema win-win situacije.
Tačno sam zato i pitao, tamo je skupo 20min od centra Ljubljane. Neka nađu 20 minuta od centra nečega što je na pola sata kolima od centra Ljubljane, to sigurno nije skuplje od Zemuna.grujicd napisao: 25 Jan 2024, 10:14 A oni su ovde na 15min peške od centra Zemuna, ne od Knez Mihajlove.