Dok sam sa par teleofona nocne more imao zbog sklj servisa i moje stednje sa kineskim delovima, gde sami stavljaju lepak, pa ne ulepe nikad dobro, uvek viri, te kvalitet takav da meltene na malo jaci pogled puca

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ni ja nisam ljubitelj i ranije ih uopšte nisam imao, ali ih sada imam 3.Xepoj87 napisao: 18 Sep 2019, 11:06 Bas sam se isforsirao da nosim kurton, ali ne mogu, bas mi smeta..a pogotovo sada na ovolikom fonu.
Svaki telefon koji se popravi u ovlascenom servisu zadrzava ista svojstva kao nov, ovlasceni servisi imaju posebne masine koje odlepe ledja i uvek se stavljaju nova ledja ne smeju stara da se vracaju, stara ledja dobijes u kesici zbog imei broja na njima.DasAuto napisao:Stvar je u tome koliko ce telefon biti otporan na vodu kad zamjene staklo.
Cisto sumnjam da ce biti kao iz fabrike. Meni licno ne bih igralo toliku ulogu svedno ga ne stavljam pod vodu
Jest jest, tako sam i ja mislio pa upoznao radnog kolegu koji je radio u HP servisu.dakii napisao: 18 Sep 2019, 14:57Svaki telefon koji se popravi u ovlascenom servisu zadrzava ista svojstva kao nov, ovlasceni servisi imaju posebne masine koje odlepe ledja i uvek se stavljaju nova ledja ne smeju stara da se vracaju, stara ledja dobijes u kesici zbog imei broja na njima.DasAuto napisao:Stvar je u tome koliko ce telefon biti otporan na vodu kad zamjene staklo.
Cisto sumnjam da ce biti kao iz fabrike. Meni licno ne bih igralo toliku ulogu svedno ga ne stavljam pod vodu
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Dobro da je ekran ostao citav.Xepoj87 napisao: 18 Sep 2019, 10:18 Jok, nego ljomberi ne kapiraju drugaciji ukus...
@Hawkeye, pao sa visokog stola na metar i po nize plocice.
Nije strasno, samo to staklo naprslo, na metalu jedva da ima traga, zamenicu kada stignu delovi u servis, nadam se uskoro.
Hvala, hvala. Izvini sto sam uvrijedio mocni Note 10 i grupaciju za koju su smisljali ovu boju.Xepoj87 napisao:Jok, nego ljomberi ne kapiraju drugaciji ukus...
@Hawkeye, pao sa visokog stola na metar i po nize plocice.
Nije strasno, samo to staklo naprslo, na metalu jedva da ima traga, zamenicu kada stignu delovi u servis, nadam se uskoro.