Zanimljivi oglasi
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Zanimljivi oglasi

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Adrei, malcice si omasio cenu chipa, koji je uradjen kod veoma preporucenog tunera, i jedini sa Dinamometrom
Inace, Brabus chip je 1000e, a ja chip box necu da stavljam u kola, i slabiji je, a iskustva fakticki nepostojeca.
Drugo, te gume su kupljene stare 2 godine,to jest godinu i po, sa 5mm sarom, da traju mesec dana do letnjih, jer sam kupio te zime novi set zimskih za 900e, pa nisam mogao od caleta da trazim 450e posle 2 meseca zato sto sam iscepao kao debil na ivicnjak, jer sam kupio i letnji set posle toga, za 800e. Sve je to za 17". Ja cenim da ti toliko ne dajes za 20", a ja bih davao visestruko vise, zato sam se i zadrzao na 17.
Da sam hteo te tvoje munja gume, i da sam hteo da uzmem poput tebe, gume koje su uze nego sto treba, zato sto su jeftinije, mogao sam da dodam 20e, i kupim nove Sava, Fulda, Debica, i slicne, u sustini me izaslo skuplje, jer sam isao skoro do Sapca po njih... Ali sam umesto toga sledece godine uzeo 2 nove Continental, za 400e, jer su malo pojeftinile.
Da, vozis te 2 meseca, pa vozis sledece 2 meseca, pa onda opet 2 meseca, pa tako stalno vozis gume koje nisu dorasle lux automobilu, a pogotovo ne lux dimenziji guma
Ali, ne razmisljamo svi isto.
Znam ja dosta ljudi koji tako kupe auto sa nekom kilometrazom, pa ga odrzavaju za saku jada, cisto da ide, a spolja bitno da svi vide da se ima.
Jedno je cak i da uzmes 2.0 TDI 120ks, pa da razume covek, ali S5 se kupuje kada se ima, a ne da bi izgledalo da se ima.
Ti si jedan od onih sto bi taj auto uzeo i sa 300.000km, samo da je godinu dana star, da duze bude aktuelni model, da se duze okrece ljudima glava za njim, da kada udju, kazu vau matori, sto je dobar.
Imam ja dosta takvih drugara/poznanika
Jedan od njih ti je BG BATA, koji je kupio A6 AllRoad sa 300.000km na satu...
Pa onda sada Bmw 330 xD, koji je vidno iskrivljen, far sastavljan, ali vazno da ga je cipno, da je stavio M3 izduve, da je natrljao m46 M3, da ribama govori da vozi M3, da je zatamnio soferku, farove, stopove, samo da izgleda opasno...
Zato sam i rekao da nam je filozofija razlicita, jer sam ja suprotnost toga.
btw, mislim da sam te video ispred Kennedy kafica u Dzona Kenedija, mozda je i neko drugi.
I zaista nisi morao da menjas post 7 puta, mogao si te 3 recenice da kazes u 7 postova, ne idem ja nigde.

Inace, Brabus chip je 1000e, a ja chip box necu da stavljam u kola, i slabiji je, a iskustva fakticki nepostojeca.
Drugo, te gume su kupljene stare 2 godine,to jest godinu i po, sa 5mm sarom, da traju mesec dana do letnjih, jer sam kupio te zime novi set zimskih za 900e, pa nisam mogao od caleta da trazim 450e posle 2 meseca zato sto sam iscepao kao debil na ivicnjak, jer sam kupio i letnji set posle toga, za 800e. Sve je to za 17". Ja cenim da ti toliko ne dajes za 20", a ja bih davao visestruko vise, zato sam se i zadrzao na 17.
Da sam hteo te tvoje munja gume, i da sam hteo da uzmem poput tebe, gume koje su uze nego sto treba, zato sto su jeftinije, mogao sam da dodam 20e, i kupim nove Sava, Fulda, Debica, i slicne, u sustini me izaslo skuplje, jer sam isao skoro do Sapca po njih... Ali sam umesto toga sledece godine uzeo 2 nove Continental, za 400e, jer su malo pojeftinile.
Da, vozis te 2 meseca, pa vozis sledece 2 meseca, pa onda opet 2 meseca, pa tako stalno vozis gume koje nisu dorasle lux automobilu, a pogotovo ne lux dimenziji guma

Ali, ne razmisljamo svi isto.
Znam ja dosta ljudi koji tako kupe auto sa nekom kilometrazom, pa ga odrzavaju za saku jada, cisto da ide, a spolja bitno da svi vide da se ima.
Jedno je cak i da uzmes 2.0 TDI 120ks, pa da razume covek, ali S5 se kupuje kada se ima, a ne da bi izgledalo da se ima.
Ti si jedan od onih sto bi taj auto uzeo i sa 300.000km, samo da je godinu dana star, da duze bude aktuelni model, da se duze okrece ljudima glava za njim, da kada udju, kazu vau matori, sto je dobar.
Imam ja dosta takvih drugara/poznanika

Jedan od njih ti je BG BATA, koji je kupio A6 AllRoad sa 300.000km na satu...
Pa onda sada Bmw 330 xD, koji je vidno iskrivljen, far sastavljan, ali vazno da ga je cipno, da je stavio M3 izduve, da je natrljao m46 M3, da ribama govori da vozi M3, da je zatamnio soferku, farove, stopove, samo da izgleda opasno...
Zato sam i rekao da nam je filozofija razlicita, jer sam ja suprotnost toga.
btw, mislim da sam te video ispred Kennedy kafica u Dzona Kenedija, mozda je i neko drugi.
I zaista nisi morao da menjas post 7 puta, mogao si te 3 recenice da kazes u 7 postova, ne idem ja nigde.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
koji je taj preporuceni tjuner? za Audi znam da je ABT oko 2.000 a MTM oko 1200 zato sam i lupio cifru jel sam mislio da je za premium skuplje... u svakom slucaju sigurno je Brabus bolji od toga sto si ti uradio pa ne znam sto nisi radio Brabus kad vec ne stedis na odrzavanju?
meni nisi video tamo sigurno, inace ovaj post je na temu kupovine Audija S5 2god starog sa 130.000km mi je smesan, ali da on je po tebi verovatno za pod presu ili eventualno za pokazivanje jos 10.000km kad ce skroz da umre
mrzi me zaista da ti odgovaram vise, nikad se necemo sloziti... za gume sam 50x napisao da bi kupio Continental da vozim neki S ili RS ali da za moj auto od 180ps ne vidim nikakvu prednost te gume i vise ti na tu temu necu odgovarati!
meni nisi video tamo sigurno, inace ovaj post je na temu kupovine Audija S5 2god starog sa 130.000km mi je smesan, ali da on je po tebi verovatno za pod presu ili eventualno za pokazivanje jos 10.000km kad ce skroz da umre

Poslednja izmena od ADrei u 25 Maj 2014, 21:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Pa i ja tebi rece za polovne,a za chip sam pisao vise puta sve, pa vidim da ti ne smeta da pitas ponovo, jos dodatno izmisljas neke cene 
Tako je, A5 2.0 TSI manje hvata aquaplanning, ima jace od RS5 kocnice, pa nadoknadjuje taj slabiji zaustavni put
Brabus, kao ni svaki drugi chip box koji u sebi sadrzi generisanu mapu, ne moze biti bolji od mape koja se stvara za svaki auto individualno.
Ne, nije taj S5 za bacanje, ali zasto ne bi uzeo S5 sa 20.000km, barem 50, neki koji jos uvek barem garanciju ima?
Ne moras S5, uzmi bolje A5, jer S5, koji sluzi za arcenje, za to ga kupuju, nije dobra kupovina, prosto.

Tako je, A5 2.0 TSI manje hvata aquaplanning, ima jace od RS5 kocnice, pa nadoknadjuje taj slabiji zaustavni put

Brabus, kao ni svaki drugi chip box koji u sebi sadrzi generisanu mapu, ne moze biti bolji od mape koja se stvara za svaki auto individualno.
Ne, nije taj S5 za bacanje, ali zasto ne bi uzeo S5 sa 20.000km, barem 50, neki koji jos uvek barem garanciju ima?
Ne moras S5, uzmi bolje A5, jer S5, koji sluzi za arcenje, za to ga kupuju, nije dobra kupovina, prosto.
S5 bi kupio najvise jer mi je lepsi a nije mnogo skuplji od A5 2.0TFSi quattro S tronic sa dobrom opremom, mozda je cak i jeftiniji... ne bih ga uzeo jel taj sa 20.000km kosta 60.000eura a ovaj kosta 35.000eura, za 3god predjem 40k sa njim, i prodacu ga po slicnoj ceni... mislim sto ne bi kupio nov, sigurno je bolji zar ne?
kupljene da traju mesec dana, ali si ih vozio 3godine, jel tako? nije me mrzelo da trazim... kupio si polovne gume od 5mm i vozio ih 3 sezone, svaka cast tako se odrzava premium kad se ne stedi
bitno je da ja jako lose odrzavam auto jer kupim NOVE barum gume i vozim ih 2 meseca, i tako u krug...
kupljene da traju mesec dana, ali si ih vozio 3godine, jel tako? nije me mrzelo da trazim... kupio si polovne gume od 5mm i vozio ih 3 sezone, svaka cast tako se odrzava premium kad se ne stedi

Xepoj87 napisao: Ja ne znam gde si ti gledao polovne gume,ali drugar sto kupuje za njegovog CLK,svaka je imala 7-8mm sare.
Ja sam jednom kupio polovne zimske i nisam se pokajao(Evo,sluze mi vec 2 zime i sada ovo leto,jer nisam imao vremena da odem po letnje u Kraljevo),ali posto sam u mogucnosti,dacu pare za nove,sto i dalje ne znaci da nisu preskupe i da ne vidim logiku u polovnim gumama kojima realno nista ne fali,koliko god neko zeleo da verujemo drugacije...
Poslednja izmena od ADrei u 25 Maj 2014, 21:54, izmenjeno 1 put ukupno.
Jbg, skinute, pa posle opet vracene sledece godine, jer se situacija iskomplikovala, pa sam poceo da busim gume na godisnjem nivou, i sada imam sraf u jednoj, ali im to nije bila namena kada su kupovane...
Nisu to bile cele 3 sezone, vec jedna i po ukupno, kada se sabere.
I opet tvrdim, kupio bih pre polovne dobre gume, nego lose nove.
Nisu to bile cele 3 sezone, vec jedna i po ukupno, kada se sabere.
I opet tvrdim, kupio bih pre polovne dobre gume, nego lose nove.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 25 Maj 2014, 21:56, izmenjeno 1 put ukupno.
pa mislim da vise ne bi trebao da se javljas u prozivanju mojih guma, koje su uvek, ali uvek NOVE, a jos manje da mi pricas kako ja stedim na necemu a ti odrzavas auto samo u ovlascenom... inace zimski set sam kupio nove Continental TS830P posto taj set vozim 2-3 sezone 

Taj set i ja vozim.
Ponovicu, to sto su nove, ne znaci i da su dobre.
Jedno je premium guma koja je od pocetka dobra, pa moze da postane losija vremenom, a ne mora, a drugo je fulda koja je od pocetka losa za velike dimenzije.
I ja ne odrzavam auto samo u ovlascenom, vec polovicno, niti je to bila poenta price.
Ponovicu, to sto su nove, ne znaci i da su dobre.
Jedno je premium guma koja je od pocetka dobra, pa moze da postane losija vremenom, a ne mora, a drugo je fulda koja je od pocetka losa za velike dimenzije.
I ja ne odrzavam auto samo u ovlascenom, vec polovicno, niti je to bila poenta price.
5mm zimske conti sam ja bacio jer su za bacanje, bolja je bilo koja nova kung fu od nje... ali eto tebi su te od 5mm super i navozao si se sa njima 
pa sta je bila poenta price ako i ti ne odrzavas u ovlascenom, znaci i ti stedis i odrzavas jeftinim delovima kao i ja?

pa sta je bila poenta price ako i ti ne odrzavas u ovlascenom, znaci i ti stedis i odrzavas jeftinim delovima kao i ja?

Pa dobro, ja presao sa tim gumama oko 3.000km, dok ih nisam pocepao leti namerno driftovanjem, tako i sada radim sa aktuelnim Conti .
Ne brate, sta treba da se menja, menja se originalom, ali ne u ovlascenom servisu, gde mi ruke naplacuju 3 puta vise, osim vecih popravki, koje radim u ovlascenom.
Ja imam ulje za 600 dinara, ja sipam Mobil za 1500, pa puta 6.5 litara.
Kada treba da se nesto popravi, to se menja, ne reparira se, i slicno.
Moj auto je kao nov, a lupan je vise nego vecina na forumu starih duplo vise, jer sam u njega ulozio skoro jos jedan takav.
Cenim da je ciganija da idem, i stedim 100e na neke servise, a na drugu stranu se kurebecam, i vozim mecku...
Ako nemam da je vozim kako treba, vozicu nesto jeftinije.
Ne brate, sta treba da se menja, menja se originalom, ali ne u ovlascenom servisu, gde mi ruke naplacuju 3 puta vise, osim vecih popravki, koje radim u ovlascenom.
Ja imam ulje za 600 dinara, ja sipam Mobil za 1500, pa puta 6.5 litara.
Kada treba da se nesto popravi, to se menja, ne reparira se, i slicno.
Moj auto je kao nov, a lupan je vise nego vecina na forumu starih duplo vise, jer sam u njega ulozio skoro jos jedan takav.
Cenim da je ciganija da idem, i stedim 100e na neke servise, a na drugu stranu se kurebecam, i vozim mecku...
Ako nemam da je vozim kako treba, vozicu nesto jeftinije.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 25 Maj 2014, 22:09, izmenjeno 1 put ukupno.
ako si za 2 zime i jedno leto presao 3.000km definitivno za sledeci auto uzmi neki AMG
nisu mi jasni ljudi koji tako malo prelaze a voze dizel...
pa ne kontam na cemu ja stedim, ne znam sta sam reparirao kad nista osim redovnih servisa(ulje i filteri) za ove 2god nisam ni radio na autu... iako je trebao da se raspadne jer sam ga kupio sa 125k
edit: menjao sam neki presostat, klima je slabo hladila...

pa ne kontam na cemu ja stedim, ne znam sta sam reparirao kad nista osim redovnih servisa(ulje i filteri) za ove 2god nisam ni radio na autu... iako je trebao da se raspadne jer sam ga kupio sa 125k

edit: menjao sam neki presostat, klima je slabo hladila...
Brate, prve zime stavljene bukvalno na 3 nedelje, dok nisam zamenio za letnji set, koji sam cekao da stigne, kada sam se zajebao preko internetprodajaguma, koji su mi prodali, a nisu imali na stanju.
DA su one stigle, ne bih ni uzimao gume do sledece godine.
Uzeo posle nove, vozio pola zime, pocepam jednu gumu na neku metalnu skalameriju na sred Cvijiceve.
I vratim te stare, dok ih nisam unistio do kraja skoro, pa sam stavio letnji set.
Ok je kupiti tvoj auto sa 125k km, on je pravljen za vece kilometraze, za normalnu upotrebu, S5 jednostavno nije, i velika je verovatnoca da ga je vlasnik arcio dok nije izasao iz garancije, i onda ga prodao.
Ako ti crkne nesto na tom S5, ima da te kosta kao 3 dela za tvoj.
Brate, pitas me na cemu stedis, a hoces da kupis gume koje su uze nego sto odgovaraju tvojoj felni, zato sto su jeftinije, a pritom su vec dovoljno jeftine, jer su kung fu.
Kazem ti, tebi bi takav auto odgovarao, ti bi to lagano vozio, pozirao, presao za 2 godine 20 soma, kupovao jeftine gume, malo te kostala exploatacija tog automobila, nemas sta da preuredjujes, sve vec tu...
Meni ne bi.
DA su one stigle, ne bih ni uzimao gume do sledece godine.
Uzeo posle nove, vozio pola zime, pocepam jednu gumu na neku metalnu skalameriju na sred Cvijiceve.
I vratim te stare, dok ih nisam unistio do kraja skoro, pa sam stavio letnji set.
Ok je kupiti tvoj auto sa 125k km, on je pravljen za vece kilometraze, za normalnu upotrebu, S5 jednostavno nije, i velika je verovatnoca da ga je vlasnik arcio dok nije izasao iz garancije, i onda ga prodao.
Ako ti crkne nesto na tom S5, ima da te kosta kao 3 dela za tvoj.
Brate, pitas me na cemu stedis, a hoces da kupis gume koje su uze nego sto odgovaraju tvojoj felni, zato sto su jeftinije, a pritom su vec dovoljno jeftine, jer su kung fu.
Kazem ti, tebi bi takav auto odgovarao, ti bi to lagano vozio, pozirao, presao za 2 godine 20 soma, kupovao jeftine gume, malo te kostala exploatacija tog automobila, nemas sta da preuredjujes, sve vec tu...
Meni ne bi.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 25 Maj 2014, 22:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Cekajte ljudi polako, tesko je za pracenje, jel mozete lepo da napisete ko je kad kupuo koje gume i koliko je presao sa njima?
Moze i taj s5 da predje dosta. i u a6 ima takav motor sa 20 konja manje pa ne moze da predje puno?