Grčka
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Re: Grčka
i da ne odete necete puno propustiti. barem na mene nije ostavilo neki utisak.ivica122 napisao:Treci put pokusavamo da odemo na Vido i ne uspevamo. Jutros je problem bio kapetan brodica koji se nije pojavio.
sa druge strane, u srpsku kucu(muzej) obavezno treba otici!
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Tamo smo vec bili i dopunili znanje istorije. Stvarno je previse tragican ovaj dogadjaj, nije ni cudo sto pogadja i posle sto godina. Zanimljivo je i pismo jednog od srpskih vojnika u kome kaze kako su ih Francuti i Englezi veoma dobro snabdevali naoružanjem, ali Srbi su ti koji su ginuli.
Obišao sam solidno sveta i samo na par mesta se osećam kao kod kuće. Grčka je jedno od tih mesta.
Meni je to prvi faktor kada bih morao da se selim. Imao bih verovatno bolja primanja negde na Trulom Zapadu, ali se ne bih nikad osećao kao kod kuće.
Tapatalk
Meni je to prvi faktor kada bih morao da se selim. Imao bih verovatno bolja primanja negde na Trulom Zapadu, ali se ne bih nikad osećao kao kod kuće.
Tapatalk
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Mi isto idemo na Tasos i spavaćemo u Dorjanu (Dan-Dar apartmani) i u odlasku i u povratku. Bonus je što se izbegava Đevđelija, na Dorjanu tipično čekaš nula ili jedan auto na granici. I mora da košta manje nego smeštaj u Solunu. Minus je što posle kroz Makedoniju imaš 20-tak km da se vratiš na autoput.jaksa napisao:Idem uskoro na Tasos. Noćili bismo u Solunu, i malo obišli grad. Imate li preporuku za smeštaj za četvoro + parking na jednu noć?
E sad, to je zgodnije za povratak jer možeš da ostaneš koliko hoćeš u Solunu, i onda si za nekih sat vremena u smeštaju. Za odlazak je manje zgodno jer onda stigneš pre podne u Solun, a već ti se žuri u smeštaj. Možda je bolja varijanta da se u odlasku obiđe Kavala, možda i tu da se uhvati trajekt, a u povratku Solun. Ako u odlasku ne svraćaš u Solun onda je Dorjan zgodan i što možeš skroz da zaobiđeš grad i izađeš direktno na autoput za Kavalu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sto minus kad je put odlican i moze prilicno brzo da se vozi?grujicd napisao:Mi isto idemo na Tasos i spavaćemo u Dorjanu (Dan-Dar apartmani) i u odlasku i u povratku. Bonus je što se izbegava Đevđelija, na Dorjanu tipično čekaš nula ili jedan auto na granici. I mora da košta manje nego smeštaj u Solunu. Minus je što posle kroz Makedoniju imaš 20-tak km da se vratiš na autoput.jaksa napisao:Idem uskoro na Tasos. Noćili bismo u Solunu, i malo obišli grad. Imate li preporuku za smeštaj za četvoro + parking na jednu noć?

Brzine idu u H-a !!!

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nekih 15km pre nego to stigneš do Đevđelije skreneš prema Dorjanu, i to je onda 20-tak km koje ne voziš autoputem već regionalnim. Već sam i zaboravio kakav je to put, ionako je to mala deonica. Više mi je ostalo u sećanju da je posle kad pređeš u Grčku baš dobar put a maltene prazan.
Bio u Dan Dar prošle godinegrujicd napisao:Mi isto idemo na Tasos i spavaćemo u Dorjanu (Dan-Dar apartmani) i u odlasku i u povratku. Bonus je što se izbegava Đevđelija, na Dorjanu tipično čekaš nula ili jedan auto na granici. I mora da košta manje nego smeštaj u Solunu. Minus je što posle kroz Makedoniju imaš 20-tak km da se vratiš na autoput.jaksa napisao:Idem uskoro na Tasos. Noćili bismo u Solunu, i malo obišli grad. Imate li preporuku za smeštaj za četvoro + parking na jednu noć?
E sad, to je zgodnije za povratak jer možeš da ostaneš koliko hoćeš u Solunu, i onda si za nekih sat vremena u smeštaju. Za odlazak je manje zgodno jer onda stigneš pre podne u Solun, a već ti se žuri u smeštaj. Možda je bolja varijanta da se u odlasku obiđe Kavala, možda i tu da se uhvati trajekt, a u povratku Solun. Ako u odlasku ne svraćaš u Solun onda je Dorjan zgodan i što možeš skroz da zaobiđeš grad i izađeš direktno na autoput za Kavalu.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
jaksa napisao:Bio u Dan Dar prošle godinegrujicd napisao:Mi isto idemo na Tasos i spavaćemo u Dorjanu (Dan-Dar apartmani) i u odlasku i u povratku. Bonus je što se izbegava Đevđelija, na Dorjanu tipično čekaš nula ili jedan auto na granici. I mora da košta manje nego smeštaj u Solunu. Minus je što posle kroz Makedoniju imaš 20-tak km da se vratiš na autoput.jaksa napisao:Idem uskoro na Tasos. Noćili bismo u Solunu, i malo obišli grad. Imate li preporuku za smeštaj za četvoro + parking na jednu noć?
E sad, to je zgodnije za povratak jer možeš da ostaneš koliko hoćeš u Solunu, i onda si za nekih sat vremena u smeštaju. Za odlazak je manje zgodno jer onda stigneš pre podne u Solun, a već ti se žuri u smeštaj. Možda je bolja varijanta da se u odlasku obiđe Kavala, možda i tu da se uhvati trajekt, a u povratku Solun. Ako u odlasku ne svraćaš u Solun onda je Dorjan zgodan i što možeš skroz da zaobiđeš grad i izađeš direktno na autoput za Kavalu.Ne bih ponavljao, ipak ćemo u Solun.
Los smestaj ili?