Oni su meni teski likovi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oni su meni teski likovi.
Sever Srbije je, geografski,Grocka, Smederevo, Požarevac, Kostolac ili pak Terazijski tunel... U principu, sva mesta uz prirodnu granicu Vojvodine i Srbije (Sava i Dunav nizvodno od Beograda).Gazu napisao:Ali čemu izbegavanje da kažeš prosto Vojvodina, kad zaista misliš konkretno na Vojvodinu. I meni to strašno smeta, kao neka paranoja da će se Vojvodina otcepiti... Sever Srbije bi imalo smisla reći ali misliš na okolinu Subotice i Kikinde recimo, ali ako misliš šire od toga, onda je to Vojvodina.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Neka specijalna geografijalami napisao: 21 Sep 2024, 09:08 Ja ne znam koju ste geografiju ucili, ako vam je Smederevo i Beograd, sever Srbije. Sever uze Srbije ili UzaS-a sto bi indexovci rekli, da, ali van toga ne.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Kakvo odvajanje. U vojvodini imas vise onih sto slusaju baju malog knindzu nego tamburaseGazu napisao: 21 Sep 2024, 09:42 Ja ne znam nikog da želi da se Vojvodina odvoji. Jedno je priča "Vojvodina nije krava muzara", i što smatram da bi bilo pravednije i bolje da je država decentralizovana, ali većinu Vojvodine čine Srbi. Tako da nema nikakvog razloga zašto bi se Vojvodina otcepljivala.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk