Alfa Romeo Giulia
Re: Alfa Romeo Giulia
Istina, ali takodje ces za 2 godine voziti stari model, a za 4 ces izgubiti dosta para na njemu.
Ali mislim da bi sada moj izbor bio ili 330i ili C300.
Kod C300 me samo nervira sto je stari menjac, nije 9g-tronic, a kod 330i tesko prelazim preko M paketa koji je 2500e skuplji od AMG paketa.
Passenger, kakve veze mi sa svajcarskim trzistem imamo?
Kod nas se automobili sklapaju po nemackom katalogu.
Ali mislim da bi sada moj izbor bio ili 330i ili C300.
Kod C300 me samo nervira sto je stari menjac, nije 9g-tronic, a kod 330i tesko prelazim preko M paketa koji je 2500e skuplji od AMG paketa.
Passenger, kakve veze mi sa svajcarskim trzistem imamo?
Kod nas se automobili sklapaju po nemackom katalogu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne treba zaboraviti ni 4 GC. Lepsi je od trojke, duze ce biti aktuelni model (koliko je to aktuelno nakon sto izadje nova trojka...), samo je nesto skuplji.
Za vikend u Minhenu sam se jako iznenadio da bukvalno ima vise 4 GC na ulicama nego trojki, neverovatno koliko ih je.
Za vikend u Minhenu sam se jako iznenadio da bukvalno ima vise 4 GC na ulicama nego trojki, neverovatno koliko ih je.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Kod nas ih nema uopste, bukvalno vidjam samo jednog, neki crni sa ogromnim felnama. Skuplji je 15ak% od trojke, nije bas malo za maltene isti auto.
A i trojka je lepsa 
Sta znam, Alfa nije trebala da zacepi tako cene, trebalo je to 10-ak posto nize, cisto da privuku kupce, ali videcemo.

Sta znam, Alfa nije trebala da zacepi tako cene, trebalo je to 10-ak posto nize, cisto da privuku kupce, ali videcemo.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
4CG vidjam isto koliko i 3GT
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nije cudo sto je a4 najskuplji kada je trenutno najbolji u klasi koliko god to nekima smetalo 
Naravno to je i logicno jer je najsveziji i ocekujem da se nova trojka g30 vrati na vrh, ali trenutno po vecini testova a4 najbolji.
Standardno ima najkvalitetniji enterijer, cak i mmi ocenjuju bolje od idrive iako je uvek bio za nijansu iza, najudobniji sa standardnim ogibljenjem i naravno najtisi.
Cisto ovako jer se cudim sto se drugi (aka heroj) cude sto je najskuplji najaktuelniji model nemacke trojke
Takodje za mecku ko nije znao ubacen ima 9gtronic u c klasi cdi 4matic i kupeu cdi
Послато са GT-N7100

Naravno to je i logicno jer je najsveziji i ocekujem da se nova trojka g30 vrati na vrh, ali trenutno po vecini testova a4 najbolji.
Standardno ima najkvalitetniji enterijer, cak i mmi ocenjuju bolje od idrive iako je uvek bio za nijansu iza, najudobniji sa standardnim ogibljenjem i naravno najtisi.
Cisto ovako jer se cudim sto se drugi (aka heroj) cude sto je najskuplji najaktuelniji model nemacke trojke

Takodje za mecku ko nije znao ubacen ima 9gtronic u c klasi cdi 4matic i kupeu cdi

Послато са GT-N7100
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Ti si prva osoba od koje sam cuo da je A4 najbolji u klasi 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
ma ne smeta nikome, nego pričamo o cenama.Ivan napisao:Nije cudo sto je a4 najskuplji kada je trenutno najbolji u klasi koliko god to nekima smetalo
Lično A4 ne bih ni gledao pored bmw i mb. BMW 330i sam danas iz dosade konfigurisao za 75000 chf, manuelni menjač, najveća navigacija, luxury linija, brdo opreme šta bih uzimao. S obzirom da je sa popustom ispod 60 000 chf, nije loša kupovina, jer od opreme ima skoro sve.
Sad gledam konfigurator u Nemačkoj. Alfa nema u baznoj opremi 2.0t 200ks, dok je ima u Super i košta 38150 eura. Audi A4 u baznoj opremi košta 1000 eura više.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ma gde najbolji, kao najdosadniji moze da prodje.Ivan napisao:Nije cudo sto je a4 najskuplji kada je trenutno najbolji u klasi koliko god to nekima smetalo
Послато са GT-N7100
Odakle ti to da A4 ima kvalitetniji enterijer od C klase i po cemu?
Ja sam lepo napomenuo da C300 ima stari menjac, ima drugih par motora sa 9g-tronicom.
Drugo, reci da je Audi A4 najudobniji sa standardnim ogibljenjem nema nikakvog smisla, jer postoji AirMatic, ogibljenje koje je 2 klase iznad ostalih.
Kao kada bi rekli da je na testu C klasa brza, a potpuno zanemarim da moze da se uzme jaci motor u Audiju od tog na testu.
Na tom testu koji si okacio je C klasa klot, a Audi jako fino opremljen, najvise bodova je dobio jer je najveci auto.
Infotainment sistem je individualno kome je najbolji i sta se nekome svidja.
Recimo, mene je izludjivalo to sto se tockic na MMI okrece na levo da bi se islo dole, a na desno da bi se islo gore, suprotno od svakog interfejsa koji sam koristio na bilo kom uredjaju.
Meni se recimo najvise svidja Mercedesov izgled interfejsa, najbolje mi radi Bmw-ov, a u Audiju mi najlepse izgleda mapa.
C klasa, kao ni 3-ka nisu kostali toliko kada su izasli, a RWD su.
Takodje, ne moze se pobeci od cinjenice da je to FWD auto, da se Audijem A6 razocarao svako ko je nepristrasan, koliko je neudoban pozadi, koliko je bezosecajan i dosadan, pa ne vidim kako bi A4 bio bolji.
Kada smo kod najboljeg u klasi, kao i najboljeg enterijera...
https://www.youtube.com/watch?v=IKTiZwMS6Dk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Hhahah nisam ni sumnjao da je tebi mecka naj naj 
Moze i c klasa da prodje kao najnakaznija sa onim najjeftinijim kineskim tabletom
Послато са GT-N7100

Moze i c klasa da prodje kao najnakaznija sa onim najjeftinijim kineskim tabletom

Послато са GT-N7100
U pravu je Heroj (ali ozbiljno).
Pa novi A4 je jedno najvecih razocarenja u zadnjih 5-10 godina.
Pa novi A4 je jedno najvecih razocarenja u zadnjih 5-10 godina.
Kod Audija dobijaš standard kesnone, a u Alfi kitu. I pogledaj šta još.passenger napisao:Bez čekirane opcije:
Audi
2.0 TFSI ultra S tronic Motor Info 49'050.00 CHF
7,3 s 5,4 - 5,0 l/100km 122 - 114 g/km 140 kW (190 PS) Effizienzklasse
Alfa
2.0 Benzin 200 ps Technische Daten
Getriebe
Automatisch
Kraftstoff
Benzin
* Richtlinie 80/1268/EWG
PREIS: AB
CHF 45.850
Jok, meni se Mercedes najvise svidja, ali objektivno misljenje mi je da su Bmw 3 i C klasa tu lideri, svaki ima prednosti i mane.Ivan napisao:Hhahah nisam ni sumnjao da je tebi mecka naj naj
Послато са GT-N7100
I Jaguar i Alfa su super automobili, ali oba imaju ozbiljnije mane od ta dva.