Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ja sam u početku plaćao 150 din, čovek me ošiša za 5 minuta i ajd zdravo... Posle podigao na 300,ajd šta je tu je... Posle na 500,al na stranu pare, nego što je počeo da me gnjavi 15-20 minuta a frizuru od početka istu pravimo.
Posle sam se preselio za NS, i tamo placao sve dok brice i slični preko noći nisu postali stilski frizeri, okačili 3-4 slike 'fensi frizura"i podigli cene duplo.
E tad sam rešio da kupim Wahl mašinicu, i od tad se sam šišam kad meni odgovara bez odlaska bilo gde.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Posle sam se preselio za NS, i tamo placao sve dok brice i slični preko noći nisu postali stilski frizeri, okačili 3-4 slike 'fensi frizura"i podigli cene duplo.
E tad sam rešio da kupim Wahl mašinicu, i od tad se sam šišam kad meni odgovara bez odlaska bilo gde.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Kod mene u kraju su od 1500 do 2000. 10min posla.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Jbg valjda ti sto naplacuju tolko rade malo duze, ova moja sa sve pranjem kose na kraju zavrsi za pola sata i na tolko zakazuje.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja 10+ godina kod iste, cena tada 2012 bila recimo 200din, sada je godinama unazad ispod 1000, pre par bilo 700 pa raslo do 900 ili 950 koliko je sad. 15-20min traje sisanje
800 kinti za 15 min po stolici.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Da, i ovaj moj brica šiša za oko 15 minuta (i pritom ne žuri uopšte). Dakle 1.000 din x četvoro za sat vremena (pod uslovom da ima to četvoro - a nema veći deo dana. U “špicevima” ih zaista i ima - vrlo retko sam došao i odmah bio na redu, uvek su bar dvoje - troje bili ispred mene.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kod mene 700. Nema zakazivanja, dođeš i čekaš, pa kako kad. Obično gađam rano ujutru kad tek otvaraju.
Ispade to posao snova, brza i laka zarada, a svi znamo da nije sve baš tako. No, svakako da zanat danas vredi i može od toga da se pristojno živi, ako si iole dobar u tome.
Ispade to posao snova, brza i laka zarada, a svi znamo da nije sve baš tako. No, svakako da zanat danas vredi i može od toga da se pristojno živi, ako si iole dobar u tome.
Posetite www.garaza.rs !
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Može da se živi ali ne i da se ima život. Radno vreme nikakvo, obično ti je samo ponedeljak slobodan dan (ako si i ženski frizer). Subotom-nedeljom ustaješ u 5-6 i radiš frizure za svadbe/mature/proslave, tek posle toga kreće redovan radni dan. Ne možeš bilo koga da zaposliš jer su mušterije navikle na tebe, "ne smeš" da zatrudniš, a ako slučajno zatrudniš već par dana posle porođaja moraš da se vratiš jer, jel'da treba keš... Sve u svemu ima i sjaja i bede u tom poslu. Al da može da se zaradi - može!
Ovde kod mene radno vreme od 9 do pola 4, nedeljom ne radi. Ne zakazuje se, sačekam od odmah do 20tak minuta. Dugo se znamo, 20 godina. Samo sednem i skoro zaspim...sve zna kako treba.
Iz priče subotom i nedeljom normalno ustaje, ide na godišnji odmor mesec dana, ne radi paznike...ništa drugačije od drugih u radnom odnosu.
Samo muške šiša.
Sada mu lepo ide ali nije tako uvek bilo.
Iz priče subotom i nedeljom normalno ustaje, ide na godišnji odmor mesec dana, ne radi paznike...ništa drugačije od drugih u radnom odnosu.
Samo muške šiša.
Sada mu lepo ide ali nije tako uvek bilo.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ali taj ne zarađuje 2-3.000€ mesečno kao ovi frizeri iz gornjih računica.
Ali mi ne znamo kolike su zarade nikome.
Ima i troškova , nije naplaćeno sve istovremeno zarada.
Rekao bih prema tome da je mogao da plati godišnji 5.000 plus evra letos, išao na turneju obilaska Italije oko 4k km sa 4 osobe, mesec dana hoteli, da sasvim lepo zaradjuje.
Naravno ne treba generalizovati da je svima tako dobro.
Ima i troškova , nije naplaćeno sve istovremeno zarada.
Rekao bih prema tome da je mogao da plati godišnji 5.000 plus evra letos, išao na turneju obilaska Italije oko 4k km sa 4 osobe, mesec dana hoteli, da sasvim lepo zaradjuje.
Naravno ne treba generalizovati da je svima tako dobro.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ova sigurno dobro zarađuje.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Potukli se oko Krem Krema za palačinke...