Za mesec dana bi trebao biti gore. Ništa se ne zna ali je par kolega već otišlo, biće 90% Minhen.passenger napisao:viker, kad ideš?
Koji grad? Si u minhenu?
Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk
Za mesec dana bi trebao biti gore. Ništa se ne zna ali je par kolega već otišlo, biće 90% Minhen.passenger napisao:viker, kad ideš?
Koji grad? Si u minhenu?
a beše isti odnos i DDR marka dobila...dragvorl napisao:A odnos valuta 1.95:1
To se samo na prvi pogled čini tako nemilosrdnim. Činjenica je da je i tada i sada U Srbiji bila hiperprodukcija medicinskog kadra. Samo u Kragujevcu svake godine iz medicinske škole "Sestre Ninković" izadje preko 130-140 medicinskih tehničara/sestara. Čak i da pola od njih krene da studira, ostane sedamdesetak koji imaju završenu srednju školu i samo teoretsku šansu da nadju posao u KBCu i bilo kojoj zdravstvenoj ustanovi u široj okolini grada. Tako je bio i kada sam ja 1988. završio školu.dragvorl napisao: Sta ti je organizovana drzava. Drugi iskoluju, podignu, a ovi samo pokupe.
Meni su par puta 'nudili' neke gluposti, najjace mi je bilo kad me je 'savetnik' zvao za 1. april. To su bre budaletine, samo trosis vreme kod njih. Ja sam zivce istrosio objasnjavajuci mu sta sam radio (obicna administracija) posto mu solarijum ocigledno sprzio i to malo sive mase sto je imao. Na kraju je bio u fazonu sta pricas ti. Odustao sam.Pulp Fiction napisao:Hah biro ovde ništa ne spominje. Nikada mi ništa nisu ponudili. Tako da sam prestao da se javljam od januara.
Meni su nudili dva puta posao, na jednom razgovoru bio u junu prošle godine, u februaru ove godine zvali da dođem da počnem da radim za 24k din. Lol. Pa me zvali opet u aprilu, zaboravili da su me zvali. Biro je u principu beskoristan. Zato sam i jurio da palim odavde.Pulp Fiction napisao:Hah biro ovde ništa ne spominje. Nikada mi ništa nisu ponudili. Tako da sam prestao da se javljam od januara.
Drugar mi je dobar u Minhenu, nahvali ga da je lep grad ali skup za život. Videću koliko daleko ću morati da jurim stan.passenger napisao:Kul, dobar grad. Bio sam 4-5 puta, tu je na dva sata od mene. Uglavnom turistički.
Ovo leto ću u BMW Welt verovatno dva puta: sa suprugom X6M, sa drugom M6GC
Ulm mi je neko već pominjao ali čini mi se da ima 120 km od njega do Minhena. Ove ostale ću da pogledam kad budem pri kompu, hvala.kragujevac napisao:Ako ti je posao već takav da nisi vezan za jedno mesto, onda ti ni Augsburg, Rosenheim, Ulm itd. nije loša varijanta. Jeftinije nego Minhen i okolina a lepše od Freisinga.