Vama je (pa i meni) Panamera zanimljiva jer je skupa, retka i eksluzivna, ali je objektivno petica bolji auto.
Ovde naravno ne mislim na klotanovice 520d, ali do zuba naoruzana petica skida skalp Panameri.
Kad se realno pogleda petica je auto koji se fenomenalno vozi, komforniji i udobniji u koji moze po potrebi i pet ljudi da sedne. Ima HUD i ceo infotaiment sistem joj je generaciju dve ispred Porscheovog. M550i koji je direktan konkurent 4s ima cak i osmocilindsrski motor naspram Panamerinog 6.
Sad jos kad joj 5 skine skalp na Ringu, onda covek samo da stavi prst na celo i zapita se za sta daje toliko veci novac?
Kad sam razmatrao Macana, moja zena popi..ela kad je videla enterijer na sta lici, ko iz srednjeg veka naspram BMW-a.
Mislim, razumem ja Porsche ovo ono, lozim se i ja i rado bi imao jedan kao drugi auto u kuci za lozenje ali to kad bi imao i para na lozenje.
Sta je ovo za 12 sati jedan se samo upecao? Moracu ja tamo u porse temi da pocnem da brljavim da je huracan celokupno bolji auto od 918 jer je 5 sekundi brzi na ringu pa da vidimo koliko ce biti