Grčka
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Grčka
Koji carevi, znaci lol. Ozbiljno bih preporucio doktora svakome ko se przi na Sirizu.
I ja mislim da referendum nece drasticno uticati na sezonu. Sve je to vec bukirano i dogovoreno unapred, I sta god da bude rezultat na referendumu, nece biti smaka sveta. Za svaki slucaj natankujte auto I ponesite kes, moze da se desi udar na banke opet pa da platni promet stuca.
I ja mislim da referendum nece drasticno uticati na sezonu. Sve je to vec bukirano i dogovoreno unapred, I sta god da bude rezultat na referendumu, nece biti smaka sveta. Za svaki slucaj natankujte auto I ponesite kes, moze da se desi udar na banke opet pa da platni promet stuca.
Pa, u situaciji da se izjasne protiv mera stednje.
Kontam da nece biti bitnijih promena preko noci, ali ce sigurno biti kasnije
Scenario ‘90 kod nas nestasice, inflacija...
Sent from my Telenor_Smart using Tapatalk 2
Kontam da nece biti bitnijih promena preko noci, ali ce sigurno biti kasnije
Scenario ‘90 kod nas nestasice, inflacija...
Bankrot i raspad platnog sistema, to sto ima kesa u dzepu mze jos da iskoristi a racun u bankama/ kartica postaje fikcija.blaugrana napisao:Sta realno moze da zadesi turistu u takvoj situaciji?
Ionako ako je verovati medijima kesa polagano ali sigurno nestaje u Grckoj, vec su nestasice/ podigli 30000 miliona evra za 5 radnih dana. I to sam sa bankomata.
Uglavnom, poznata spirala haosa kada prestaje funkcionisanje poretka kao kod nas 91 do sredine 94.
Samo sto ce biti brze dogadjanje ukoliko se Grci ne dozovu pameti u minut do dvanaest.
3 milijarde je u pitanju al nije to ni bitno.
Grci su presli svaku granicu, steta samo sto ih nisu isterali jos u januaru.
Sad je cirkus sto njima ECB jos uvek daje pare koji dizu po bankomatima a kako stoje stvari oni te pare nazad videti nece.
Sada traze da im pozajme jos para za par dana do referenduma gde ce odluciti hoce li ih vracati ili ne.
Tipa aj pozajmi mi milijardu da prezivim do sledece nedelje kada cu odlucitivati da li cu ti vracati pare ili ne.
Grci su presli svaku granicu, steta samo sto ih nisu isterali jos u januaru.
Sad je cirkus sto njima ECB jos uvek daje pare koji dizu po bankomatima a kako stoje stvari oni te pare nazad videti nece.
Sada traze da im pozajme jos para za par dana do referenduma gde ce odluciti hoce li ih vracati ili ne.
Tipa aj pozajmi mi milijardu da prezivim do sledece nedelje kada cu odlucitivati da li cu ti vracati pare ili ne.
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ja koliko sam razumeo oni su de facto u bankrotu od utorka kada treba da plate junsku "ratu" MMF-u. Posle toga su pedala. Navodno danas je jos jedna sednica ministra EU. KO zna sta ce biti.
Realno, Grcka moze da vrati te pare ako stegnu kais i urade ono sto niko od njih ne sme: propisno oporezovati trgovacku flotu, umesto sadasnjeg "dobrovoljnog priloga". A cifre su Bacevica milioni....
Realno, Grcka moze da vrati te pare ako stegnu kais i urade ono sto niko od njih ne sme: propisno oporezovati trgovacku flotu, umesto sadasnjeg "dobrovoljnog priloga". A cifre su Bacevica milioni....
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Ja se vratio
Kući vreme uzas, al sta da se radi. Sve u svemu, lepo na Krfu, grad je stvarno super, narocito stari deo, i nije nista skuplje nego negde drugde u Grckoj. Ovo pominjem zato sto su meni rekli da zbog Nemaca i Engleza ocekujemo vise cene svega. Jedino je vodeni park skuplji od solunskog, na primer. Da proberem slike pa cu opsirnije da iznesem impresije.