Pozdrav društvo, nije me duže bilo!
Prvi vlasnik je prilikom kupovine u Gotta Car ugradio folije. Tako sam i kupio od njega. Istina, tad su već bile stare desetak godina. Svaki put sam se "provlačio" na tehničkom. Zbog ugradnje gasa i slikanja kola sam skinuo foliju sa moje strane pa je zalepljena nova naknadno (uffff!). Da ne dužim - pre dve nedelje me zaustavi komšija i pita da li imam atest? Rekoh da nemam a on će na to da je dva dana pre zaustavljen u gradu (NS) i redom....skidanje tablica.....šlep služba, vanredni tehnički...... Uspeo je da izbegne sve ali uz poveću "nadoknadu" posle koje je otišao u prvi servis da mu ih skinu Nisam ga pitao za grejače da li mu rade (to sam posle sam proguglao da ih većinom oštete). I tako ja krenem sam u taj poduhvat. Jedino što je dobro kod prastarih folija je da sam ih veoma lako skinuo. Dva nožića od skalpela sam lomio na oko par cm koliko da mogu lako da priđem svim delovima. Pre toga dobro naprskao ajaksom za pranje stakala. Grejači rade

Najpipkaviji deo, nešto je išlo u komadu dok se drugo lomilo ...cca sat i po vremena je otišlo na zadnje staklo. Sve je to bilo lepo dok nisam krenuo sa staklom sa vozačke strane. Pogađate! Folija je otišla ali je lepak ostao. Ko se prihvati sam skidanja folija (novijih) neka dobro pročita sve DIY. Od fena do najlon kese preko stakla.... odvesti kola da vam to profi skinu uopšte ne ispadne skupo jer mi je ovo iskidalo živce

. Ni medicinski benzin nije nešto pomagao....aceton i alkohol pogotovo. Ista priča. Sredstvo za prozore, oštri komadi skalpela i mnooogoooo vremena. Ali - progledala kola

. Ako se već nerviram oko drugih stvari odlučio sam da oko ovog neću.