Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Narod je shvatio kakav je kad je krenuo da bije decu, do tad nista.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
U pravu si Duke. Bolje da sam rekao da sad pokazuju svoje ružno lice na još jedan dodatni način, ali u kontekstu ovih protesta nov način, a inače su ovakve ili slične stvari i ranije primenjivali.
Tako je.
Sent from my Motorola Edge 50 Fusion using Tapatalk
Tako je.
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Da li je vecina ili nije necu da tvrdim ali ne bih rekao ni da su na nivou izuzeteka ti koji su losi. Mislim da procenat raste, a zato se i situacija pogorsava jer smo u fazonu ma to su izuzetci koji najvise smrde...nidza napisao: 20 Mar 2025, 16:13 Sigurno nije većina takva, nego govno mnogo smrdi. Dovoljno je jedno, dvoje, koji redovno dolaze i ostavljaju za sobom od vas sto. Imaj veru u ljude, većina je ovde ok, ali kad neko štrči to jako vrišti, a takvi kad se udruže dobiješ ovakav sistem u kom živimo.
To sa tablama je dobro, možda će da vidi da je primećeno šta radi, pa će da malo uspori.
Problem ne moze da se resi dok god ga guramo pod tepih umesto da priznamo da ga imamo. Ne "kupamo" se u smecu sigurno jer dvoje-troje ljudi baca smece po prirodi... Nisu nam teme po forumu pune situacija iz saobracaja jer dvoje-troje ljudi se bahati, nije nam televizija kic i sunt jer dvoje-troje to gleda, nije stanje u drzavi takvo jer su dvoje-troje seljacine...
Mislim da se taj broj ubrzano povecava na 50% ako nije i presao. Mozda nije stvar ekstrema da ima ultra losih i ultra dobrih ljudi, ali mislim da dosta ljudi ide po ivici izmedju ta dva. Mada zavisi i ko gde povlaci liniju izmedju dobra i zla.
Mnogima nije zlo ako postoji opravdanje, ok je baciti u travu jer nema kante u blizini... Ok je ogrebati tudji auto jer nije to nista strasno, a i sta da radim kad ne znam da vozim iako imam vozacku koju sam ocigledno zasluzio itd...
Nije problem u nama, u njima je mentalitet.
Being second is to be the first of the ones who loose...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Dobar deo mu i dalje veruje, uglavnom onaj deo koji nema SBB...shandu90 napisao:Narod je shvatio kakav je kad je krenuo da bije decu, do tad nista.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Da, većina je takva koliko god Vam je teško da poverujete u to. Ja sam stalno na toj poziciji i povremeno dolaze dva lika iz Martinaca koje sam prevaspitao. Ovi ostali nisu stalni gosti i uglavnom se ne ponavljaju.
Postavio sam i vreće crne za smeće ali džaba .To mora da ostavi kutije od cigara, limenke od piva, flaše od vode, kese najlonske, ambalažu od primame itd.. jednostavno mora jer je stoka nevaspitana koju u kući roditelji nisu naučili osnovnim stvarima.
Postavio sam i vreće crne za smeće ali džaba .To mora da ostavi kutije od cigara, limenke od piva, flaše od vode, kese najlonske, ambalažu od primame itd.. jednostavno mora jer je stoka nevaspitana koju u kući roditelji nisu naučili osnovnim stvarima.
Napisao skoro na Tari, na vidikovcu, stoka pobacala toliko opušaka da nemaš više osećaj da si u prirodi.
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Samo se pogleda Ćacilend na šta je izgledao pre neki dan i sve nam bude jasno.
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
A ne, bili su na televiziji, sve su to posledice vetra i nasilja nad njima u subotu, oni su sve to raspremili za jedan dan i sade cvece u parku koje su kupili o svom trosku. Jeste da je bio uzivo prenos direktno iz parka kako tvrde, ali kamera nije mogla da skrene pogled sa govornika i publike iza njih.
Being second is to be the first of the ones who loose...
- Gazu
- Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
- Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V
O da. Ja i ovih dana kad idem kod babe, a ona ima samo kanale na antenu, bude u fazonu "joj, kad će ovi s ovim prestati". Pa dok joj objasniš. Ali ima te kanale koje ima, nije na društvenim mrežama... Jedino mi kad dođemo, pa joj pričamo suprotno. Ko zna, možda smo i mi njoj čudni.carov2 napisao: Dobar deo mu i dalje veruje, uglavnom onaj deo koji nema SBB...

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ja citam Dijana Hrka user i sve mislim Dixy se zali na nekoga, posle mi sve jasno. Bolesnici.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

U galeriji sam, ispred neka sa napumpanim usnama i kerom i na prvi pogled ćaletom. Malo bolje pogledam, sve sto je na njemu, deluje skupo - kacket, kamuflazna majica, neke farmerke, a faca kao bivseg vozaca/ministra, kad ono, stvarno on.
https://www.espreso.co.rs/showbiz/zvezd ... jka-ljubav
https://www.espreso.co.rs/showbiz/zvezd ... jka-ljubav
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Lova ga podmladila.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money