Čak bi mi možda pre sada legao, al nemam za sada volje da probam...
Ja ni jedan film ne mogu da pogledam vise puta, ma koliko vrhunski bio. Mogu na prste jedne ruke nabrojati filmove i igre koje sam pogledao/odigrao vise od jednom i pitanje je da li bi ih pogledao/odigrao treci put.aviator napisao:Dobar film može da se pogleda više puta, a vrhunski, uvek, bez obzira na raspoloženje.
Odgledah ga i ja, dobar je film, nisam očekivao da će biti jer nije lako snimiti nešto dobro na tu temu.iggyboy napisao:odgledao you are not you
http://www.imdb.com/title/tt1198156/
odlican i tezak film za gledanje , Hilari maestralna kao i uvek, inace oslikava pravo stanje obolelih od ALS-a , a ne tamo neki vodeni izazovi
Delija napisao:Odakle ti taj info?
Rasplakaću se.sebekkg napisao:Ako ti smetaju nase ocene filmova slobodno ih ne gledaj i ne uzimaj u obzir.![]()
Bio si u pravusebekkg napisao:nije jos izasao horible bosses 2 kod yify-a, idi na yts sajt, ne one koji kazu OFFICIAL.
Uroš S. napisao:Rasplakaću se.sebekkg napisao:Ako ti smetaju nase ocene filmova slobodno ih ne gledaj i ne uzimaj u obzir.![]()
Uroš S. napisao:Rasplakaću se.
Ti porediš filmove sa igricama, ja poredim filmove sa knjigama.Scuderia napisao:Ja ni jedan film ne mogu da pogledam vise puta, ma koliko vrhunski bio. Mogu na prste jedne ruke nabrojati filmove i igre koje sam pogledao/odigrao vise od jednom i pitanje je da li bi ih pogledao/odigrao treci put.aviator napisao:Dobar film može da se pogleda više puta, a vrhunski, uvek, bez obzira na raspoloženje.
aviator napisao:Tako ih i doživljavam. Svakim novim gledanjem (čitanjem), otkrijem nesto novo ili ga doživim ili razumem, na drugačiji način.
Pa postoje igrice koje se porede sa knjigama, nisam mislio na Crash Bandicootaviator napisao:Ti porediš filmove sa igricama, ja poredim filmove sa knjigama.Scuderia napisao:Ja ni jedan film ne mogu da pogledam vise puta, ma koliko vrhunski bio. Mogu na prste jedne ruke nabrojati filmove i igre koje sam pogledao/odigrao vise od jednom i pitanje je da li bi ih pogledao/odigrao treci put.aviator napisao:Dobar film može da se pogleda više puta, a vrhunski, uvek, bez obzira na raspoloženje.
Tako ih i doživljavam. Svakim novim gledanjem (čitanjem), otkrijem nesto novo ili ga doživim ili razumem, na drugačiji način.