O presretačima
Re: O presretačima
Nisi u pravu, klikni na link.
Evo i ovako...

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Mozda zato sto je nizbrdica pa zbog bezbednosti i zaletanja nizbrdo. Teze je kontrolisati auto nizbrdo i kociti nego uzbrdo. Jos teze po klizavom putu juriti nizbrdo120-30 sa autom starim 20 god kakvih je u Srbiji jako puno da ne kazem vecina
. Uzbrdo ti trena npr 50m od 120 do 0 dok nizbrdo duplo vise. Pricam napamet o brojkama ne bukvalno. Sve zavisi od auta i stanja na putu

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Slazem se u potpunosti!
U pravcu od Bubanj potoka ka Beogradu je 80 ogranicenje, kada se zavrsi uspon i krene nizbrdica ogranicenje je 100 do ulaska u Beograd gde je ponovo 80.
U kontra je uzbrdica od Beograda 100 a nizbrdo ka Bubanj potoku 80 i kad krene ravno 120
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
U kontra je uzbrdica od Beograda 100 a nizbrdo ka Bubanj potoku 80 i kad krene ravno 120
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nije neobično da na istom putu nizbrdo bude manja dozvoljena brzina nego uzbrdo, upravo zbog zaustavnog puta u slučaju kočenja. Ima toga i po gradskim ulicama. Npr. u gornjem delu Ustaničke nizbrdo stoje znaci za 40 km/h, još iz vremena dok je opšte ograničenje u gradu bilo 60 km/h.
Ђенерал Јанковић
Bogami ja sam tuda sobalio 150, nisam ni gledao znakove. Racunam auto put, tolerisu do 150.
Citam u nekoj grupi, coveka zaustavio presretac kod Sava centra, isao 110.
TT
TT
A dozvoljeno 80, bas su bezobrazni ti presretaci, postuju zakon.
Pa postenog vozaca koji krsi isti, zaustavljaju i pisu kaznu.
Stvarno sramota!!!
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Pa postenog vozaca koji krsi isti, zaustavljaju i pisu kaznu.
Stvarno sramota!!!
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Postujte saobracajne propise!!!
Pisem jer tu svi uglavnom voze dosta brze, a do sada su koliko znam zaustavljali preko 120.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bas pre 2 dana videh kod SC kako zaustavlja Volvo C60 i Logan. Nisu jurcali, al eto, doslo im da pune budžet.
Brzine idu u H-a !!!

Možda su bili malo bahati, ne mora da znači da su bili brzi. Inače, primetio sam da vole sa XC da su najbrži na putu. Ne ide mi ni uz marku ni uz tip auta. Uvek se začudim kad neko divlja u Volvou.
Tapatalk
Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma jok, vozili su iza mene i ja sam skenirao kod hitne da stoji superb u zaustavnoj i spustio na 80, a ova dvojica su nastavili sa 100 -110 npr
Brzine idu u H-a !!!

Znači da može da snimi više od jednog automobila. Fina oprema...