Uzeo da igram Homefront: The Revolution, za sada mi se bas svidja
Evo malo gameplaya, ali je maltene pocetak igre, dok se jos nisam uigrao, a kada se malo naviknes, super igra.
Takodje je grafika fenomenalna, oko 20% bolja uzivo, nego na snimku.
https://www.youtube.com/watch?v=Ko2Xw1s ... e=youtu.be
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Treba mi par igrica za jednog klinca; GTA IV, Wolfenstein i MOH. Ubi se tri dana skidajući sa torrenta i instalirajući, ali nešto mi ne ide. Da li ubodem loš link ili ne znam šta treba nakon download-a, bem li ga. Nisam skida ništa od igrica jedno 10 godina, mislio sam lako ću. Ako neko ima neke proverene linkove bio bih zahvalan da mi pošalje na pp.
Prosle sedmice skunio igricu Kerbal Space Program i bukvalno sam se zarazio sa tom igricom
Odavno nisam igrao nesto ovako zanimljivo i interesantno.
Kerbal Space Program (KSP) is a space flight simulation video game developed and published by Squad for Microsoft Windows, OS X, Linux, PlayStation 4, Xbox One, with plans to be made available on Wii U at a later date. In the game, players direct a nascent space program, staffed and crewed by humanoid aliens known as "Kerbals". The game features a realistic orbital physics engine, allowing for various real-life orbital maneuvers such as Hohmann transfer orbits and bi-elliptic transfer orbits.