Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Grčka

Post od Heinz »

Od utorka nema više tih para.

TT
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ne nuzno ali verovatno.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Hoće li opet franak da "skače"?
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Ili cemo videti iznenajenje da ce Evro da skoci 5%-10% sledece nedelje :)
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Sve je moguće :)
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Ovo što sad gledamo nema reprizu, znači - gledamo kako se u EU svetu virtuelni novac pretače u realni, u rukama gradjana.
Kvaka je samo u tome što svi gradjani stoje u redu a pošto sav virtuelni novac ne može da bude pretvoren u pravi, dosta tih iz reda će da "izvise".

Inače, kanister od 20l imam, ne treba mi onaj od 10 :). Nosim evre i dolare, pa šta bude.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Kartice rade, veliki marketi ih primaju redovno i ne bi trebalo da se promeni to preko noći. Smeštaj smo platili kešom, rezervoar pun, mož se stigne do Beograda, tako da je potpuna opuštencija. Verovatno nećemo prilaziti ATM-u ovde uopšte.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Realno, veca sranja su se desavala pre nekoliko godina kad su bili strajkovi nego sto ce sad, uzivajte u odmoru uz minimalan oprez.

Koliko cujem, EU je odgovorila na Ciprasovu najavu referenduma sa jednim velikim odjebom i stopiranjem daljeg finansiranja. Necu da se seirim nad narodom koji ce da najebe jer veruje u baljezganja populista, ali konstatujem da im se ne pise dobro. Da su bili pametni pre par godina da proglase bankrot, do sad bi bili cisti ko suza i dizali nove kredite, ali kad ti dupe zine za 14-u platu i penzionisanje pre 60-te, valjda ne razmisljas razumno...
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Ogi napisao:Ma sve ok, smesan mi je nacin na koji si izrazio cifru, lakse bi bilo da si rekao 30 milijardi. :)
A ista je brojka :)
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Rakhil napisao:Da su bili pametni pre par godina da proglase bankrot, do sad bi bili cisti ko suza i dizali nove kredite, ali kad ti dupe zine za 14-u platu i penzionisanje pre 60-te, valjda ne razmisljas razumno...
Da su mogli možda bi ga i proglasili. Problem je što kao članica evrozone, oni nemaju kompletnu slobodu da odlučuju o takvim stvarima.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ako je student u pravu Cipras ga duva, oni su izgubili 5 meseci sa budalom i čekaju nove izbore.

TT
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:

Post od Laki021 »

Ne zna se ko je veci klovn, on ili Varufakis.
Generalno se naravno slazem da nikakva velika stednja nije dobra ideja, ali dokle god Grcka ima vojni budzet koliki ima tesko je razumeti ih. Lepo da rasprodaju pola mehanizacije, skresu vojni budzet 50% pa da ih covel ozbiljno shvati.
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

ikac2000 napisao:Ima li rupa preko Bugarske? Thx

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
U Bugarskoj rupa ima samo na toj obilaznici oko Petriča u blizini grcke granice a takodje postoji deonica u Grčkoj, pre i posle Sereza gde je bas los asfalt ali prave Grci autoput i na tom potezu, radi se, nadam se da ce do naredne sezone bar polovinu ove deonice srediti, ako ih ne prekine situacija u zemlji.
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

Gde ima tacan red voznje za trajekte iz igumenice???

Sent from my C6603 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Okolina Sartija, plaža Orange Beach... :kuku:
knez napisao:Pazite gde ostavljate kola, meni juce na Orange beach-u razbili zadnje staklo na vratima kola, oborili zadnje sediste i izvukli pribor za ribolov, jedan stap, dve masine i dosta pratece opreme, oko 400e vrednosti, u svoj toj pometnji izgubim negde i mobilni da stvar bude gora. Upropastise mi letovanje, treba jos 3 dana da budem ovde ali najradije bih se vratio. Moj auto je ostao sam jer sam dugo bio na plazi, a zaboravio i alarm da ukljucim pa im je bio laka meta a drugom liku u isto vreme su obili dok je pored njegovog bilo parkirano jos dosta drugih automobila. Eto da se izjadam malo samo svratio, nema pecanja neko vreme za mene.
Odgovori