Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Moras imati epik strelu i ekspert marksmanship skill 

Da, ali koliki xp i koji je reward... Mozda dobijes Saurons Dragon Armor...
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Dusan napisao:Uroš S. napisao:Rasplakaću se.![]()
A realno se ovde ljudi tako frljaju sa ocenama, da je to neverovatno, ali me mrzi da ulazim u bilo kakvu pricu, jer ce se uvek zavrsiti na tome da je ocena subujektivna, a bas i nije.
Ne frljam se toliko ocenama, doduse nije ni bitno. Odgledao sam dosta filmova te izgradio svoj stav o tome sta film cini dobrim za odredjeni zanr i tu je kraj price. Koliko se secam forum je tu da bi se razmenila misljenja, a ne lecile neke frustracije i furao uber jebacki stav. Ako nekom smeta moja ocena filmova, ima lepo opcija foruma DODAJ ZA NEPRIJATELJA i cao zdravo.
Uh, bas si se uzbudio.
Nisam mislio na tebe, vec generalno. Opusti se malo jbt. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ono što se u ovoj temi radi je komentarisanje filmova, filmska kritika je ozbiljna naučna disciplina. Ja sam se osvrnuo na postojeći trend da svako da neku svoju ocenu filma koji je gledao i uporedi sa IMBD ocenom i onda kaže nešto tipa hellyeahmadafakyeah.
Ja sam očigledno klasični John Doe kad mi IMDB nije nikad omanuo sa ocenom, pa ne smem da se družim sa vama akademskim filmskim kritičarima.
Ja sam očigledno klasični John Doe kad mi IMDB nije nikad omanuo sa ocenom, pa ne smem da se družim sa vama akademskim filmskim kritičarima.
Umri kmetu.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Ko to kaze? Na imdb-u daju ocene ljudi iz celog sveta, pa ima dosta i pristrasnih. Zato ocene uvek budu u +- 1.5 od ok, ali se desi nekad i da ga bas omase. Ja kada ocenjujem film gledam vise stvari da bih ga ocenio, a dosta likova na imdb ocene film u zavisnosti ko igra u njemu. Normalno je da je filmska kritika naucna disciplina, za to se ide i na fakultet. Ali mi ovde amaterski ocenjujemo filmove, narocito oni koji su ljubitelji filma. Zato ja ne komentarisem u temi o satovima, jer se u satove razume ko Mara u kriv **rac.Uroš S. napisao:Ono što se u ovoj temi radi je komentarisanje filmova, filmska kritika je ozbiljna naučna disciplina. Ja sam se osvrnuo na postojeći trend da svako da neku svoju ocenu filma koji je gledao i uporedi sa IMBD ocenom i onda kaže nešto tipa hellyeahmadafakyeah.
Dusan napisao:Uh, bas si se uzbudio.Nisam mislio na tebe, vec generalno. Opusti se malo jbt.

Poslednja izmena od sebekkg u 12 Dec 2014, 17:59, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ima istine ali ne zaboravi da je ocena ipak subjektivna stvar, i ako nekome neki film legne do jaja, taj ima puno pravo da da 10.Uroš S. napisao:Ono što se u ovoj temi radi je komentarisanje filmova, filmska kritika je ozbiljna naučna disciplina. Ja sam se osvrnuo na postojeći trend da svako da neku svoju ocenu filma koji je gledao i uporedi sa IMBD ocenom i onda kaže nešto tipa hellyeahmadafakyeah.
A drugo, ocene na imdb nisu uvek relevantne, menjaju se i imam utisak da tek nakon par godina legnu na svoje. Primer je čini mi se Interstelar koji je imao jako visoku ocenu i pre prikazivanja... isto ima dosta filmova kojima ocena vremenom padne nakon inicijalnog buma
Naravno. Najskoriji primer je bio Glupan i Tupan Dva, gde ako si gledao trejler pomislis film ce biti ekstra, jer su u trejleru sve same fore. Kad odes da gledas, vidis da su sve fore stale u trejler od 3 minuta. Zato i padne ocena.
Uzmi film koji u sebi sadrzi i dozu istorijskih dogadjaja, uvek ce da bude ocena onakva kakvu ima vecina u toj strani (rat npr). U zemlji krvi i meda, kako oceni Neuki bosanac, neuki amer, a kako obavesten Srbin?
Uzmi film koji u sebi sadrzi i dozu istorijskih dogadjaja, uvek ce da bude ocena onakva kakvu ima vecina u toj strani (rat npr). U zemlji krvi i meda, kako oceni Neuki bosanac, neuki amer, a kako obavesten Srbin?
Kako od filma takvog naslova možeš da očekuješ nešto ekstra?sebekkg napisao:Naravno. Najskoriji primer je bio Glupan i Tupan Dva, gde ako si gledao trejler pomislis film ce biti ekstra, jer su u trejleru sve same fore. Kad odes da gledas, vidis da su sve fore stale u trejler od 3 minuta. Zato i padne ocena.
Pa i prvi deo je bio za one sa IQ ispod 80!
Apsolutno, ocekujem da je drugi deo duplo tezi za odgledati
Btw, ima li jos prodavaca filmova/serija?
Btw, ima li jos prodavaca filmova/serija?
Misliš ko nekad VHS?
Ma jok, dvd/dvx
Sta ti treba, da ti skinem i dam na hardu?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Od njega ocekujem dvojicu likova nesposobnih za normalan zivot, takav tip humora nije los za razonodu.aviator napisao:Kako od filma takvog naslova možeš da očekuješ nešto ekstra?sebekkg napisao:Naravno. Najskoriji primer je bio Glupan i Tupan Dva, gde ako si gledao trejler pomislis film ce biti ekstra, jer su u trejleru sve same fore. Kad odes da gledas, vidis da su sve fore stale u trejler od 3 minuta. Zato i padne ocena.
Pa i prvi deo je bio za one sa IQ ispod 80!
Nisam mislio da je film umetnicko delo pa u tom smislu ekstra.