O presretačima
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: O presretačima
Moze da snimi do 6.
Šes' mu tetki...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jbte ladno imaju presretac Alfu, e sad dal je 159 il 166 nisam siguran. U brzini nisam video koji je. Zaustavio auto kod hitne.
Mislim da je 166. Tamnija boja, mislim da nije crna. Ima spojler neki na gepeku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da je 166. Tamnija boja, mislim da nije crna. Ima spojler neki na gepeku.
Brzine idu u H-a !!!

Da li su realni?
Tapatalk
Tapatalk
- Day Walker
Možda su ubacili i privatnike u biznis 

- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Mene cudi kolko dugo su i drzali f10 i c7 za presretače a nisu ubacivali druge modele za promenu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Neko mi je čak Alfu 147 pomenuo kao Bg presretač... A meni se učinilo da sam video "sumnjivu" 166 baš kod hitne.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ja sam video zatamnjenu b klasu pod blinkerima kako zaustavlja nekog kod iskljucenja posle naplatne NS, ali nije imao nikakav natpis tipa policija, pratite, stanite, stagod, samo blinkere, plus b klasa, tako da ne verujem da je presretac.
- Day Walker
Ovaj je bio sve u fullu sa tablom pozadi. Ima i xenon koji ne deluje fabricki, previse je plav.
Brzine idu u H-a !!!

-
- Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52
Можда си видео Мицубишија, мада чуо сам приче да су људи виђали 159. као пресретач. Ја сам данас код мостарске петље виђао Мицубишија.Day Walker napisao:Jbte ladno imaju presretac Alfu, e sad dal je 159 il 166 nisam siguran. U brzini nisam video koji je. Zaustavio auto kod hitne.
Sa tablicama NS 001 PR(privremene)? Vidjao sam ja B klasu sa ovim tablicama i blinkerima na VračaruIvan napisao:Ja sam video zatamnjenu b klasu pod blinkerima kako zaustavlja nekog kod iskljucenja posle naplatne NS, ali nije imao nikakav natpis tipa policija, pratite, stanite, stagod, samo blinkere, plus b klasa, tako da ne verujem da je presretac.
-
- Pridružio se: 01 Jan 2016, 17:52
У Кнеза Милоша сам данас видео Б класу са црвено-плавим блинкерима. Сад не знам да ли је имала РП таблице или дипломатске.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
To su bre oni divljaci, sta vam je, sto puta je pisano o njima...
AleksaM napisao:Neko mi je čak Alfu 147 pomenuo kao Bg presretač... A meni se učinilo da sam video "sumnjivu" 166 baš kod hitne.
I šta im sad to znači... Ne mogu više ni Alfiste po ulici da frustriram opušteno