Ocekujem da Rodzer iznenadi sve i kaze da napokon ide u penziju. Umesto da se penzionisao pre 2 god kad je video da pada u igri, da ode kao legenda tenisa, on nastavlja da igra, gubi od kojekakvih igraca (ne mislim konkretno na Monfilsa, jer on nije "kojekakav"), ne moze da uzme nista vise i ako tako nastavi umesto kao legenda otici ce u penziju kao budala.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Pare su cudo.
Dobija pare da se pojavi, plus sponzori... Bio je gospodin covek, ili je bar tako delovao na terenu i van istog, sve dok je on, a kasnije sa Rafom, suvereno vladao.
Bljesak Djokovica, pa i Mareja, izvukao je iz njega neke druge strane licnosti. Poceo je mr Savrseni da lupeta, bulazni...makar i isprovociran, pokazao je da nije bas onakav kakvim se cinio. Sa godinama dolazi i pad u igri, nije vise hirurski precizan i elegantan u igri, plus prethodno opisano = trebao je otici u penziju na vreme, kao prava legenda sporta.
Rodza kao da se inati sam sebi.
Sigurno je ocekivao da moze nesto vise da uradi dok nema Rafe, medjutim Nole i Marej su igrali nikad bolje ...
I dalje mi je njegov stil tenisa najlepsi za gledanje.
Mislim da ce to biti OK, dajem 80% Djoletu, Delpo bas mora da ima dan i da ga krene... slicno kao i sa Iznerom...
A cini mi se da se i Nadal izduvao, ali to je ozbiljniji problem, sad mu opet treba neka pauza od 6-8 meseci da se naduve cimo god to da se duvao pa posle mleo sve pred sobom u narednih nekoliko meseci...
Veceras jedan navijacki singl na Romu. Znam da fantasticna serija ne moze vecno da traje, ali sad ako dobiju, najverovatnije ce kao prvi zavrsiti polusezonu. 1 je 2,15, a valja probati i hendikep po 4,00.