TV - Audio - Video - bela tehnika
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Ja, iako nisam fan Gorenja, imam kuci sve njihovo i sve mi sljaka sjajno. Sporet, friz, oba bojlera, ves masina. Svi koji su imali Candy ili nesto slicno su se vratili na Gorenje. Servisna mreza, odnos cene/kvalitet (bar za nase prostore) stoji na strani Gorenja.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
U mojoj okolini bas i nemaju dobra iskustva sa Gorenjem. Jbs 5 godina garancije, ako malo-malo treba da se druzis sa majstorima, koji su uzgred i prilicno bahati.
Da sam hteo takvu avanturu - pazario bih Alfu
Da sam hteo takvu avanturu - pazario bih Alfu

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kod mene bas drugacije iskustvo sa servisom.
Prilicno su brzo stigli i odrade posao brzo, nema greske.
Doduse od svih uredjaja koje imam pocev od nekih 10 godina starosti pa najmladji imaju oko 3-4 godine, nista mi nije ni crkavalo.
Sem malog bojlera
Prilicno su brzo stigli i odrade posao brzo, nema greske.
Doduse od svih uredjaja koje imam pocev od nekih 10 godina starosti pa najmladji imaju oko 3-4 godine, nista mi nije ni crkavalo.
Sem malog bojlera

Odličan im je servis, momci pismeni, kulturni.
Na poziv su svaki put došli u roku od 24h, pripremljeni, i otklonili su kvar u prvom dolasku.
Bojler su mi poslednji put rešili i nakon isteka garancije, potpuno besplatno. Zamenio čovek grejač kog je smlatio kamenac za dž, van garancije.
Od mene samo +++ za Gorenje servis. Uređaji su takođe sasvim korektni za taj novac.
Na poziv su svaki put došli u roku od 24h, pripremljeni, i otklonili su kvar u prvom dolasku.
Bojler su mi poslednji put rešili i nakon isteka garancije, potpuno besplatno. Zamenio čovek grejač kog je smlatio kamenac za dž, van garancije.
Od mene samo +++ za Gorenje servis. Uređaji su takođe sasvim korektni za taj novac.
Srećom ne znam kakav je servis.
TT
TT
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Takodje, pu-pu-pu igrom slucaja se mi je njihoov, sporet, frizider, masina za ves, masina za susenje. Sve odlicno radi.
Nema veze, imaš 5 godina garanciju i rešiće ti kvar momentalno.
Posle 5 godina i da rikne opet je rešivo, samo nije besplatno.
Posle 5 godina i da rikne opet je rešivo, samo nije besplatno.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
I ja imam dosta njihovih stvari (kombinovani šporet, dva bojlera, peglu...) i sve radi odlično već godinama. Doduše, sve kupljeno pre desetak godina. 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Verovatno je Nenad mislio na Slobu pošto je u materijiGeza napisao:Pretpostavljam da je ovo pitanje za nekoga ko se time bavi. Nažalost ja nemam veze sa daljincima.nenad.fil napisao:Pitanje za Gezu? Da li kojim slučajem imate "Fadini small" daljinski upravljač za otvaranje kapije? Ima plivajući kod, ne može da se kopira a otprilike jedina radnja koja ga ima u Bgd-u ga ustvari i nema barem ne na stanju. Bilo bi potrebno 5-6 komada.
P.s. sutra gledam da li može da se poruči u toj radnji ali su mi već rekli kako je stari model itd...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ako je pitanje za mene, ne, nemamo tako nesto. Mi smo vise za video nadzor i kontrolu pristupa, a ove stvari rade firme koje rade sa garaznim vratima. Imao sam nedavno pokusaj kopiranja daljinca garaznih vrata, i to kod Srdjana - Spektar, koji je u NS tata za daljince svih vrsta, ali bez uspeha. Na kraju sam porucio daljinac za 20€ od firme koja nam je radila garazna vrata na zdradi. Cetiri tastera, isto plivajuci kod, inace katastrofa od daljinca jer ima osetljive i izbacene tastere pa mora da se pazi dok je u dzepu.
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa koliko puta su ti to dolazili?nidza napisao:Odličan im je servis, momci pismeni, kulturni.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Da'l je to sudbina il' ko zna šta li je, ali Bosch sutra ima 10% popusta na ugradnu i belu tehniku 

1x za ploču, crkla neka logika u roku od mesec dana, sledeći dan rešili i radi do dan danas bez problema. Moguće i da smo je sami zeznuli jer su bile veoma jake prve sijalice u plafonjeri, a komande ploče rade na svetlosni senzor.
Za bojler su bili 2x. Oba puta van garancije, drugi put zamenjen grejač. Sve besplatno. Posle nam je jedan drugar objasnio da ne treba da stoji bojler na maksimumu 24/7, što je gospođa obavezno odvrtala. Otkad stoji na nešto manje od max nema problema.
Bolje da ne dolaze, naravno, ali kad se desi problem ne čeka se rešenje danima.
Tapatalk
Za bojler su bili 2x. Oba puta van garancije, drugi put zamenjen grejač. Sve besplatno. Posle nam je jedan drugar objasnio da ne treba da stoji bojler na maksimumu 24/7, što je gospođa obavezno odvrtala. Otkad stoji na nešto manje od max nema problema.
Bolje da ne dolaze, naravno, ali kad se desi problem ne čeka se rešenje danima.
Tapatalk
Misliš na Tehnomaniju? Svakako bih proverio cene u Bosch studiju i pregovarao o popustima. Za sve smo dobijali popuste.grujicd napisao:Da'l je to sudbina il' ko zna šta li je, ali Bosch sutra ima 10% popusta na ugradnu i belu tehniku