Plate i životni standard u razvijenim zemljama
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Plate i životni standard u razvijenim zemljama
Sve vise se gube ti +evi kako vreme odmice na zalost...Onda kad se vidi perspektiva za decu...tj. neperspektiva.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jbg odbojku stvarno nigde neces naci pa ni u bgu 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
To ti pricam 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
+1ftj napisao:Jbg odbojku stvarno nigde neces naci pa ni u bgu
Ja jedva skupim solidnu ekipu za basket, a za odbojku nema teorije. A bas sam se uzeleo

Mi igramo leti na pesku na Adi, a nikada nisam cuo da neko igra ovako u sali rekreativno 
Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Da se ne vraćate ni slučajno bez lavića i labudića na kućiikac2000 napisao:Ja poceo od nula dinara posle faksa, napravio kucu, zamenio 3 nova auta, stalan posao zena i ja, iskljucivo plata i strane dnevnice kao prihod, i posle svega otisli i nismo se pokajali ni trenutka.
Imamo gde i planiramo da se vratimo u SRB za penziju

- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Lavovi su za nize slojeve
Labudice i nema da brines 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
https://youtu.be/KG0_KiM9Mv8
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Amerika bajo. O engleskom u Kaliforniji govori ona spremacica sto zna samo spanski. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Nije to ništa. Ruskinja izgradila neku vilu u FR samo za izdavanje. Stigla ponuda u osiguranje gde radi žena u mene, pa da se osigura ta vila. Mesečno izdavanje vile je 250 000 eura 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
DukeNS napisao:Moj odlican drugar je vec nekih 10-ak godina (mozda i vise) na kruzerima. Ovde je zavrsio istoriju, ali od toga 'leba nije imao, pa je resio da se oproba. Krenuo od dna-kao konobar. Prve 2-3 godine mu je bio pakao. Kada se vrati sa broda, izgleda kao iz Ausvica da je izasao. Onda je poceo lagano da napreduje i dogurao do pozicije batlera, gde je uzimao finu kintu- 4-5 hiljada mesecno. Obzirom da je to bio neki vrhunac u food and beverage delu, a to mu se, naravno, nije radilo citav zivot, prebacio se u hotelsko-administrativni deo, gde je morao opet da se probija sa dna, odnosno recepcije. Losa stvar je bila ta sto se sa platom spustio na nekih 2-2,5 hiljade, ali mu je to otvorilo mogucnost da napreduje i radi nesto smisleniji i laganiji posao. Vec je posle par ugovora napredovao i sada radi u back office-u, neku papirologiju valjda.
Ovaj tvoj je mlad, pa ako je spreman da se zrtvuje nekoliko godina, moze krenuti u pravljenje neke karijere tamo. Losa stvar, osim izuzetnog napora, je i to sto se nakon nekoliko godina potpuno "prebacis" na brodski nacin zivota i vec nakon nedelju dana odmora cupkas i cekas da se vratis na duznost. Licno, mislim da nikada ne bih mogao ubediti sebe da pristanem na taj robovski stil zivota, ali cesto covek nema puno izbora...
Hvala za info.
Preneo sam mu informacije.
Krece na brod u avgustu, iz Amsterdama, ugovor na 9 meseci, ubacen je u dopunu hrane, aparata i sta ti ja znam za pocetak pa neka gura. Radi od 05-24h

Samo da izdrzi prvu turu.
Ne da se momacki radi, nego se radi, a on jos treba da radi uglavnom nocu. Ne zavidim mu uopste.
P.S: jel mu nije bolje da ide na recni, iz NS?
Ne da se momacki radi, nego se radi, a on jos treba da radi uglavnom nocu. Ne zavidim mu uopste.
P.S: jel mu nije bolje da ide na recni, iz NS?
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Ovaj posao sto je radio takodje momacki bio, radio po 10h, decembar-mart na -20, -10, leti na 35-40+, trebao bi da izdrzi.
Recni?
Drugar iz BG probao, veca kinta nego na cruzeru al kaze nema sanse da upadne.
Recni?
Drugar iz BG probao, veca kinta nego na cruzeru al kaze nema sanse da upadne.
Drugar iz osnovne je otisao pre 10tak godina na okeanske kruzere, zavrsio 3g za konobara, engleski sam mu pisao po knjizi kako se sta izgovara. Bez radnog iskustva, tj imao je neke falsifikovane nazovi preporuke. Ali jednu bitnu stvar je imao, covek je izuzetno sposoban kad hoce.
Tamo je naravno krenuo od nule, radio godinama ko zmaj, naucio jezik, nasao se u prici i da ne duzim epilog je da je ispolagao u medjuvremenu za kojekakva plovidbena zvanja i sad konkretno vozi recne kruzere po nemackoj uglavnom, i to bas on soferira... mislim da rece da sad ganja neki od 135m
Cekam ga za desetak dana da dodje sa updateom.
Dakle jako bitna stvar je da se snadjes u celoj prici, koliko si sposoban, ambiciozan, komunikativan...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Tamo je naravno krenuo od nule, radio godinama ko zmaj, naucio jezik, nasao se u prici i da ne duzim epilog je da je ispolagao u medjuvremenu za kojekakva plovidbena zvanja i sad konkretno vozi recne kruzere po nemackoj uglavnom, i to bas on soferira... mislim da rece da sad ganja neki od 135m

Cekam ga za desetak dana da dodje sa updateom.
Dakle jako bitna stvar je da se snadjes u celoj prici, koliko si sposoban, ambiciozan, komunikativan...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk