Zatamnjena stakla
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Zatamnjena stakla
Kako si uspeo da se izboriš da ne skida tablice, ako mu je šef dao amin da ih skida?
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Upravo sam poslao preko poznanstva dva dopisa u MUP o navedenom problemu.
Jedan preko HR a drugi preko BiH zvaničnih institucija. Verovatno neće biti odgovora od MUP RS do sledeće sedmice. Pa da vidimo šta će reći.
Vlado, odgovorio ti maxer.
Jedan preko HR a drugi preko BiH zvaničnih institucija. Verovatno neće biti odgovora od MUP RS do sledeće sedmice. Pa da vidimo šta će reći.
Vlado, odgovorio ti maxer.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Znam da to nije moguće (zakonski), zato i pitam kako si ga odgovorio kad je mislio da može a i šef mu rekao da skida.
There are 10 kinds of people in the world:
Zatamnjena stakla
Mene tako jedan krenuo da zajebava bez razloga i nije hteo da mi da kaže svoje ime i broj značke. Ja kao fol uzeo telefon i pozvao “kolegu” da mi kaže ko je na toj lokaciji i da mi pošalje njihove podatke. Pa promenio je priču za sekundu...
Naravno uvek sam maksimalno ljubazan i u 99% slučajeva pogledaju dokumenta i doviđenja prijatno.
Naravno uvek sam maksimalno ljubazan i u 99% slučajeva pogledaju dokumenta i doviđenja prijatno.
Meni je skroz bezveze fazon da tražim značku ili da kao fol nekoga zovem pred policajcem.
To je baš ogroman tvoj bezobrazluk,i nipodaštavanje njega kao osobe na duznosti.
To je baš šuplja priča. To se ne radi.
Nisam to nikada, niti bih probao tako nešto.
Ali ako si pravi baja, njemu na stolu na primopredaji smene stoji poruka kome da se javi pre nego preda smenu.
Ništa manje ni više.
A razbacivanje na ulici pred patrolom je odavno prevazidjeno.
To je baš ogroman tvoj bezobrazluk,i nipodaštavanje njega kao osobe na duznosti.
To je baš šuplja priča. To se ne radi.
Nisam to nikada, niti bih probao tako nešto.
Ali ako si pravi baja, njemu na stolu na primopredaji smene stoji poruka kome da se javi pre nego preda smenu.
Ništa manje ni više.
A razbacivanje na ulici pred patrolom je odavno prevazidjeno.
Svasta.
Najveci bezobrazluk i nipodastavanje je to sto policajac nece da se identifikuje, a to bi trebao da uradi pre nego sto se i obrati ikome.
Dakle, da se predstavi i pokaze identifikaciju, a onda da kaze iz kog razloga te zaustavlja, a tek onda moze da se krene prica.
Za to sto je odbio da se identifikuje bi trebao da dobije otkaz.
Najveci bezobrazluk i nipodastavanje je to sto policajac nece da se identifikuje, a to bi trebao da uradi pre nego sto se i obrati ikome.
Dakle, da se predstavi i pokaze identifikaciju, a onda da kaze iz kog razloga te zaustavlja, a tek onda moze da se krene prica.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Velja napisao: 10 Mar 2018, 09:24 Najbolja tema, a zaključana... Dajte malo da se pljujemo, prošli su izbori![]()
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Izgleda kako se naleti. Juce su u N. Fronta uzimali 2 crvene za folije.member napisao:Danas sam imao neuspešan pokušaj skidanja tablica zbog folija ,u N.Sadu, Futoški put.
Neuspešan,jer imam strane tablice.
Policajac je od starta bio vrlo neprijatan i nadobudan,jedan medju gorim koje sam ikada susreo. Tvrdoglav kao bik, navalio da ih skine kao da nema za leba.
Zvao je telefonom nekog šefa da proveri jel sme skidati tablice strancima. Šef rekao da može skidanje tablica...a ja rekao da neće moći, i tu je onda potrajao sex od bar 20-30 minuta.
Kao što sam već napisao u jednom od prethodnih postova u ovoj temi, nema šanse da ne najebete bez atesta. Ili dok ne prodje ova frka.
Gesendet von meinem SM-J500FN
To bi možda tako trebalo da bude.Xepoj87 napisao:Svasta.
U realnosti nije.
Naprotiv. Vrlo često bude potpuno drugačije gde se oni ponašaju da su iznad zakona i svih pravila.
Dokaz tome je moja današnja situacija.
On i ne zna svoja ovlaštenja.
Čak i njegov šef ih ne zna čim mu daje odobrenje da zbog folija skida tablice stranim vozilima.
Ali ono, da ne bude da sam pokupio svu mudrost sveta, čekam odgovor MUP-a.
Apsolutno. Ne zna zašto svi imaju strah od njih i zašto se smatraju bogovima. Pa svi najlošiji đaci iz moje osnovne su sada u policiji. Ne kažem da obavljaju loše svoj posao ali jednostavno ništa pametnije nisu mogli da rade.Xepoj87 napisao: 10 Mar 2018, 14:10 Svasta.
Ako su oni bezobrazni i ja sam isto. Ali realno retko srećem debile. Obično su maksimalno korektni, a i ja nikad nisam u prekršaju ili ako jesam kažem da piše kaznu i to je to.
-
- Pridružio se: 12 Okt 2017, 13:53
Zakon mora da se postuje a da se izivljavaju izivljavaju se. Mene je pre dva dana zaustavila patrola u Kg i glupi policajac je i pored slova v na staklima bio ubedjen da imam folije i onda je vrhunac kad iz svog auta covek izvadi skalper i predje sa njim preko stakla da bi bio siguran. E kad je utvrdio da nemam foliju onda je bilo a jel imas prvu pomoc sijalice trokut bla bla bla. Mislim da mu nista teze nije bilo kad sam mu sve pokazao. Tako da ima raznih i sa ove i sa one strane.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Skalpel, sta dalje da se prica...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Šta bi bilo da je ogrebao staklo ?
- dragvorl