Trebao bi uskoro uzeti PS3 slim i tako rijesiti desetogodisnju zelju

Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Nisu to patchevi, vec slepci izbace nezavrsenu igru, pa dodaju citave delove igre.ljuba napisao:Vidim da po NL to koriste, samo je problem sto svaka igra uvek dovuce online patch ili pak zelis da igras sa drugarima online, i u nekim situacijama (sa piratom) stavi ps4 na crnu listu i nema vise nicega online. Cak se prodaju dosta takvih polovnih ps4 sa napomenom off-line only
Inace stvarno je strasno da su prosecni patchovi igara od 20 do 100GB pa strasno kako to jede disk. Sin mi ima 6-7 igara i ostao je bez mesta na 500GB disku
Verovatno isto što i u Merkatoru. To ne možeš da kupiš tek tako, već moraš da skupljaš račune i kupone. Kad sračunaš moraš da potrošiš 60k din da bi skupio dovoljno kupona za taj PS4, i to do početka oktobra.
Koliko ja znam, to ne funkcionise, tj. nema one klasicne piraterije, skines torrent i igras. Ni PS4 ni Xbox One nisu "krekovani". Ovo sto ljuba pise nisu pirati ja mislim vec druga jedna stvar. Naime, ako si upoznat sa PS4 share-om, ono nosilac/guest, mislim da to rade. A rade po principu da neko uzme i prvi aktivira odredjene igre na svojoj konzoli preko datog naloga (to je trece lice, njega zovu Fantom), i zatim iskljuci net na konzoli i onda deaktivira taj nalog sa igrama. Tako da igre koje ne zahtevaju online mogu da se igraju sve dok je konzola offline.
Patchevi su ogromni! Pre neki dan sam kupio FInal Fantasy XV na disku, patch koji je uzeo da skida je 27gbljuba napisao: 16 Sep 2017, 08:50 Vidim da po NL to koriste, samo je problem sto svaka igra uvek dovuce online patch ili pak zelis da igras sa drugarima online, i u nekim situacijama (sa piratom) stavi ps4 na crnu listu i nema vise nicega online. Cak se prodaju dosta takvih polovnih ps4 sa napomenom off-line only
Inace stvarno je strasno da su prosecni patchovi igara od 20 do 100GB pa strasno kako to jede disk. Sin mi ima 6-7 igara i ostao je bez mesta na 500GB disku