Ne rade jer je prasak kojim se uzimaju otisci izuzetno skup, te ga ne trose na takve stvari..dag81 napisao: A kad je rekao da uzmu otiske sa dizalica, kazu mi to ne radimo. :trljamoci:
Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
Brzine idu u H-a !!!

Uzimaju otiske kad nekome ukradu katalizator.
- Day Walker
Re: Одг: Srbistan. Kradje kola, delova, goriva...
Ne znam, nisam cuo za to, mozda ukoliko to dovodi do razresenja nekih ozbiljnijih dela..
Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
Brzine idu u H-a !!!

Uzimali otiske sa mog Mercedesa kad su ukradene lajsne...
Sta bre ne rade, ima da rade i da pevaju. Mi im placamo taj prasak
Sta bre ne rade, ima da rade i da pevaju. Mi im placamo taj prasak
- Day Walker
Jel me lozis da su uzimali otiske?
Drugaricin otac je nacelnik kriminalisticke u NS, pa znam na cemu stede itd.
Coveku obili vikendicu, nije hteo da se cima i trosi prasak..
Drugaricin otac je nacelnik kriminalisticke u NS, pa znam na cemu stede itd.
Coveku obili vikendicu, nije hteo da se cima i trosi prasak..
Brzine idu u H-a !!!

Pa to sto on nije hteo da se cima je jedna stvar, ali kada ti ukradu nesto cija je vrednost 550 evra, ima da uzimaju otisk kao bele lale.
Ne ocekujem da ce uraditi bilo sta, ali imam osecaj kao da nesto rade.
Ne ocekujem da ce uraditi bilo sta, ali imam osecaj kao da nesto rade.
Kradja katalizatora je ozbiljna koliko i kradja felni, nije bilo nekog ozbiljnijeg dela koje je pratilo kradju.Day Walker napisao:Ne znam, nisam cuo za to, mozda ukoliko to dovodi do razresenja nekih ozbiljnijih dela..
Meni kada su obili kucu, nisu hteli da uzimaju otiske.
Obratio sam se sluzbi za kontrolu zakonitosti gde su mi rekli da opet pozovem policiju i da kazem da cu podneti prijavu ukoliko ne obave uvidjaj po propisu i vrlo brzo su se pojavila dvojica da uzmu otiske.
To je bilo 2011.
Obratio sam se sluzbi za kontrolu zakonitosti gde su mi rekli da opet pozovem policiju i da kazem da cu podneti prijavu ukoliko ne obave uvidjaj po propisu i vrlo brzo su se pojavila dvojica da uzmu otiske.
To je bilo 2011.
Ma ljudi, nasu Policiju mrzi da mrdne dupe iz stanice.
Pogotovo sto sve te uvidjaje prati i tona dokumentacije.
Ja s jedne strane moram da pohvalim momke koji rade na Bezanijskoj kosi. Nekoliko puta smo zvali policiju, svaki put su se pojavili u relativno kratkom roku.
S druge strane, oni ne rade nista konkretno. Navodno zaduzen za rasporedjivanje patrola je neki inspektor iz glavne stanice Novi Beograd, i on na osnovu prijava kradja rasporedi raspolozive patrole.
Posto se povecao broj kradja, svako vece patrolira interventna, ali oni prodju jednom/dva puta, i sigurno ne mogu da primete da li je neki auto sa tog parkiga ili nije.
Kradje se ne desavaju zato sto oni zevaju, nego zato sto je kaznena politika nikakva.
Lopov zna i da ga uhvate (a to pretpostavljam da vecinom rade mladji likovi) sudija ce ga pustiti zbog nedostatka dokaza, ili je mlad, ili nema dosije itd...
Da se desava kad ih policija uhvati da zaglave jedno godinu dana u zatvoru, pa ako ih uhvate ponovo da se duplira kazna, sve bi bilo mnogo drugacije.
Usput, ne postoji nikakva kontrola otpada, prodaje polovnih delova itd...
Pogotovo sto sve te uvidjaje prati i tona dokumentacije.
Ja s jedne strane moram da pohvalim momke koji rade na Bezanijskoj kosi. Nekoliko puta smo zvali policiju, svaki put su se pojavili u relativno kratkom roku.
S druge strane, oni ne rade nista konkretno. Navodno zaduzen za rasporedjivanje patrola je neki inspektor iz glavne stanice Novi Beograd, i on na osnovu prijava kradja rasporedi raspolozive patrole.
Posto se povecao broj kradja, svako vece patrolira interventna, ali oni prodju jednom/dva puta, i sigurno ne mogu da primete da li je neki auto sa tog parkiga ili nije.
Kradje se ne desavaju zato sto oni zevaju, nego zato sto je kaznena politika nikakva.
Lopov zna i da ga uhvate (a to pretpostavljam da vecinom rade mladji likovi) sudija ce ga pustiti zbog nedostatka dokaza, ili je mlad, ili nema dosije itd...
Da se desava kad ih policija uhvati da zaglave jedno godinu dana u zatvoru, pa ako ih uhvate ponovo da se duplira kazna, sve bi bilo mnogo drugacije.
Usput, ne postoji nikakva kontrola otpada, prodaje polovnih delova itd...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Mene (na biciklu)udari auto dve ulice od stanice.
U stanici me pita da li ima nastradalih, jer oni izlaze "samo ako neko, ne daj Boze, nastrada".
Posto sam srecom preziveo, sledi: "Idi u dva'es'deveti".
Da ne pricam da pre toga nisu hteli da me puste iz KBCa dok ne dodje patrola, koja se nije pojavila dva sata. Nakon toga su me pustili, ali da se javim lokalnoj stanici...
U stanici me pita da li ima nastradalih, jer oni izlaze "samo ako neko, ne daj Boze, nastrada".
Posto sam srecom preziveo, sledi: "Idi u dva'es'deveti".

Da ne pricam da pre toga nisu hteli da me puste iz KBCa dok ne dodje patrola, koja se nije pojavila dva sata. Nakon toga su me pustili, ali da se javim lokalnoj stanici...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Grupa lopova krade "renoe" po Novom Sadu
Organizovana grupa lopova specijalizovana za "reno", naročito "megan", krade vozila u Novom Sadu, a polovne delove kasnije prodaje u Srbiji i okolnim zemljama, kažu u novosadskoj policiji.
Iako se noviji modeli renoa pale na karticu, predrasuda vozača je da su na taj način bezbedni i pošteđeni krađa.
Prema rečima inspektora Zorana Alana, novi automobili su jednako na meti kao i stariji, čak i više.
"Za njegov kompjuterski sistem lopovi imaju najsavremeniju elektronsku opremu i vrlo lako ih kradu. Zbog toga treba biti oprezan i obezbediti automobil, koliko god je to moguće", navodi Alan za Prvu TV.
Prošle godine samo u Novom Sadu ukradeno je 20 automobila marke "reno" i policija apeluje na vozače "renoa" da obrate pažnju. Jedna organizovana grupa koja je harala Beogradom uhapšena je pre dve godine.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Grup ... -Sadu.html
Organizovana grupa lopova specijalizovana za "reno", naročito "megan", krade vozila u Novom Sadu, a polovne delove kasnije prodaje u Srbiji i okolnim zemljama, kažu u novosadskoj policiji.
Iako se noviji modeli renoa pale na karticu, predrasuda vozača je da su na taj način bezbedni i pošteđeni krađa.
Prema rečima inspektora Zorana Alana, novi automobili su jednako na meti kao i stariji, čak i više.
"Za njegov kompjuterski sistem lopovi imaju najsavremeniju elektronsku opremu i vrlo lako ih kradu. Zbog toga treba biti oprezan i obezbediti automobil, koliko god je to moguće", navodi Alan za Prvu TV.
Prošle godine samo u Novom Sadu ukradeno je 20 automobila marke "reno" i policija apeluje na vozače "renoa" da obrate pažnju. Jedna organizovana grupa koja je harala Beogradom uhapšena je pre dve godine.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Grup ... -Sadu.html

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- pedja
- član 001
SLucajno naleteh na KP, ometac GPS signala.
Jos reklamiraju kako je lak za upotrebu, samo ga utaknes u upaljac i to je to. A cemu sluzi? Pa, da ne mogu da vas prate.
Ko ce da ugradjuje uredjaj za pracenje, ukoliko ne zeli biti lociran?
Jos reklamiraju kako je lak za upotrebu, samo ga utaknes u upaljac i to je to. A cemu sluzi? Pa, da ne mogu da vas prate.
Da sam lopov ne bih se uzdao samo u gps ometač jer može i preko gsma dosta blizu da se locira. Znači najbolje je univerzalna varijanta koja blokira sve moguće bandove + gps i da ima sopstveno napajanje.
Vozači službenih sa GPS?pedja napisao:SLucajno naleteh na KP, ometac GPS signala.
- pedja
- član 001
Naravno da postoje mnogi koji ne bi zeleli da se lociraju, a kako to ce na to da reaguje onaj koji je vlasnik tog GPSa... Gubitak signaala je moguc u tunelu i mozda jos negde na par sec i to je to, za sve ostalo ces dobije po plati, ili ces da letis sa posla. Opet, to se ne tice onog ko prodaje ovu spravicu.
Kako god da okrenes, uredjaj nema neku "normalnu" , da ne kazem legalnu, upotrebnu vrednost.
Kako god da okrenes, uredjaj nema neku "normalnu" , da ne kazem legalnu, upotrebnu vrednost.