Kočione pločice
Re: Kočione pločice
Ja cu morati da vidim sta cu za lancera da radim za plocice, ne razmisljam jos uvek jer su sadasnje i dalje ok...
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Ferrodo ds2500 ili jednostavno stavi šta ti Rajan preporuči
M9
M9
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Bila je jedna stara serija pagid u plavoj boji, kako je to kočilo to je za neveru al' samo dobro zagrejane...ferodo sam vozio ali ds3000, extra ali mislim da nije za EVOa.

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
@ksepoj samo u jednom krugu imas 2 puna kocenja sa cca 180-200 na 50-60 i jos nekoliko ostrih ali
Takodje ne verujem da ti auto bas ima preko 1900kg, ali su kocnice sigurno nesto vece
A vozi se ate i na superbu pa nema problema, cak ni kada se divlja po gradum
Послато са GT-N7100
Takodje ne verujem da ti auto bas ima preko 1900kg, ali su kocnice sigurno nesto vece

A vozi se ate i na superbu pa nema problema, cak ni kada se divlja po gradum
Послато са GT-N7100
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Odlicne bilem ekstra kocile i dugo trajale. Ne mogu ih naci vise u Srb pa sam presao na ATE.Blackshadow napisao:Bila je jedna stara serija pagid u plavoj boji, kako je to kočilo to je za neveru al' samo dobro zagrejane...ferodo sam vozio ali ds3000, extra ali mislim da nije za EVOa.
- Blackshadow
Kao i lamela, kočnice mnogo zavise od načina kočenja vozača. Najčešće ljudi koji oštro voze ne daju dovoljno vremena kočnicama da se ohlade. Van radnog režima mogu da se ubrzano troše ili loše da koče. Mogu i za đubre da budu.
Npr, nizbrdo je bolje uzastopno više puta jače kočiti sa periodima hlađenja, umesto da se konstantno drži blago kočnica. Većina vozača radi upravo ovo drugo.
Tapatalk
Npr, nizbrdo je bolje uzastopno više puta jače kočiti sa periodima hlađenja, umesto da se konstantno drži blago kočnica. Većina vozača radi upravo ovo drugo.
Tapatalk
Pa to nije nista, jer se kocnica ohladi, kada se divlja po gradu, zabada se na svakih 10,15s.Xepoj87 napisao:Koliko se ubrzava i naglo koci tamo?Ivan napisao:Ate bas dobro trpe forsiranje po miseluku, bosch sam imao na bmwu, osrednje u najboljem slucaju, htele su da tresu pri kocenju.
Послато са GT-N7100
Ja sam ate dva puta spalio, tako sto sam divljao po gradu. Jednostavno se prelako pregreju.
Moj auto, sa svom opremom i sa mnom kao vozacem, ima oko 500kg vise od Punta.
Sent from my Sony
Ja sam mislio da grande punto ima 1205kg, tako pise na netu.
Imam dosta male kocnice, zato se veoma brzo pregreju i lagano mogu da izvalim razliku izmedju boljih i losijih.
288 napred i 278 pozadi.
Ako se ne varam, ti napred imas svega 4mm manje?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ako su manje znači da se brže greju, ali i brže hlade. Prilagodi vožnju tome i nema problema.
Ta veličina diskova ima sasvim veze sa rasporedom mase prilikom kočenja. Merc sigurno nije pogrešio u proračunu.
Tapatalk
Ta veličina diskova ima sasvim veze sa rasporedom mase prilikom kočenja. Merc sigurno nije pogrešio u proračunu.
Tapatalk
ja sam probavao svasta ali ATE je naj po meni
i ja cu sledeci put mozda probati ATE ceramic
i ja cu sledeci put mozda probati ATE ceramic
Takođe. Izglupirao sam se sa Textar za sve pare.
Sve su u brazdama, ninašta ne liče, a ne znam jel i 15 hiljada imaju pređenih. Levi još i nekako, desni je sav sjeban.
Tapatalk

Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja zadovoljan delfijem (trenutno na corsi i diskovi i plocice).
Boschom sam bio zadovoljan, s tim da sam imao bas originalne. (Astra g)
Jednom sam imao neke koje su cvilele i zamenio sam ih vrlo brzo. Mislim da su bile textar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Boschom sam bio zadovoljan, s tim da sam imao bas originalne. (Astra g)
Jednom sam imao neke koje su cvilele i zamenio sam ih vrlo brzo. Mislim da su bile textar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Ne znam šta vi radite sa tim autima, kao reli da vozite. Još sam ja mislio da divljam 

- Blackshadow
Ne bi smelo nejednako da se haba, Nidžo,nidza napisao:Takođe. Izglupirao sam se sa Textar za sve pare.Sve su u brazdama, ninašta ne liče, a ne znam jel i 15 hiljada imaju pređenih. Levi još i nekako, desni je sav sjeban.
Tapatalk
izčekiraj ti malo ta Plješta!

Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
Nidzo, ne umes da prilagodis voznju textaru.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.