Automobil od 15-17k eura
Re: Automobil od 15-17k eura
Osim, naravno, ako ne "tresneš" onoliko koliko diler traži.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Pa dobro ljudi pobogu nisam mislio da se cenjkam kao na pijaci, nego da pokusam da dobijem sto bolji auto za svoje pare.
Mislim da im nije bas svejedno da li ce im neko kupiti kola ili ne, par mojih drugara rade kod razlicitih dilera, (fiat, mercedes, dacia) i znam da ne ispustaju bas tako lako kupca pogotovo ne pred kraj godine.
Uostalom kako next rece, kada neko dodje sa parama i pokaze da ih ima, potpuno je drugacije nego kada neko kaze," ja cu znate, podignuti kredit, i doci cu za koji dan..."
Mislim da im nije bas svejedno da li ce im neko kupiti kola ili ne, par mojih drugara rade kod razlicitih dilera, (fiat, mercedes, dacia) i znam da ne ispustaju bas tako lako kupca pogotovo ne pred kraj godine.
Uostalom kako next rece, kada neko dodje sa parama i pokaze da ih ima, potpuno je drugacije nego kada neko kaze," ja cu znate, podignuti kredit, i doci cu za koji dan..."
naravno, i mozes da se cenkas kao na pijaci, da dobijes sto vishe. Ako tako ne uradis, neces ni izvuci popust.
Ako nece da spuste, ti onda reci da raymisle, da je to tvoja zadnja ponuda, i daj vizitku da ti se jave...
Lakse je kad kupujes renault, suzukki, toyotu jer imas razlicitih uvoznika, pa se medjusobno kolju, a i pripretis drugim uvoznikom, kazes dao bolju ponudu
Pitaj Mishu
Sa druge strane to je sasvim normalno, bio sam sa koleginicom kad je kupovala 120i u dubajiju, i da vidis kako tamo radi cenkanje, nisam verovao, pa to je gore nego na pijaci, + cenkanje oko opreme ....
Kad vide da si ozbiljan kupac, ima da popuste jer nije lako danas prodati auto... mada i ako neki nece da popuste ima ko hoce.
ganjaj i razlicite prodavce u raylicitim smenama, da se medjusobno lome za zaradu, i procenat
Ako nece da spuste, ti onda reci da raymisle, da je to tvoja zadnja ponuda, i daj vizitku da ti se jave...
Lakse je kad kupujes renault, suzukki, toyotu jer imas razlicitih uvoznika, pa se medjusobno kolju, a i pripretis drugim uvoznikom, kazes dao bolju ponudu

Pitaj Mishu

Sa druge strane to je sasvim normalno, bio sam sa koleginicom kad je kupovala 120i u dubajiju, i da vidis kako tamo radi cenkanje, nisam verovao, pa to je gore nego na pijaci, + cenkanje oko opreme ....
Kad vide da si ozbiljan kupac, ima da popuste jer nije lako danas prodati auto... mada i ako neki nece da popuste ima ko hoce.
ganjaj i razlicite prodavce u raylicitim smenama, da se medjusobno lome za zaradu, i procenat

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Potvrdjujem,bilo je to lepo iskustvo.swemir napisao:Lakse je kad kupujes renault, suzukki, toyotu jer imas razlicitih uvoznika, pa se medjusobno kolju, a i pripretis drugim uvoznikom, kazes dao bolju ponudu
Pitaj Mishu![]()

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
@nenad.fil koliki popust ti ocekujes da dobijes, koliko %...?
Ma nemam pojma. Nisam razmisljao o procentima.
Ocekujem da im odnesem 17.000 i recimo dobijem nesto sto kosta 20.000
Ili recimo da dobijem oktaviju 2.0 tdi u elegance opremi sa bolero touch screen radiom za tih 17.000
Ili B klasu staru je*enih godinu dana sa 22.000 km (sada je kod njih 24.000)
Ocekujem da im odnesem 17.000 i recimo dobijem nesto sto kosta 20.000
Ili recimo da dobijem oktaviju 2.0 tdi u elegance opremi sa bolero touch screen radiom za tih 17.000
Ili B klasu staru je*enih godinu dana sa 22.000 km (sada je kod njih 24.000)
ti ocekujes da dobijes popust preko 10% :trljamoci:nenad.fil napisao: Ocekujem da im odnesem 17.000 i recimo dobijem nesto sto kosta 20.000
to mozda kod francuza,koreanaca... audi/vw/bmw/merc... nemoj ni da sanjas preko 5%, neces dobiti ni toliko ako je nov model i ako nisi stari kupac.
Sto ne bih dobio?
Pa skoda SADA daje nesto sto je bilo 19.000 (oktavija 1.6 tdi) za 15.500, a izlazi NOVA oktavija u martu.
Dakle da vidimo: model na zalasku, lageri su ima OGROMNI (samo autocacak ima 30 oktavija na lageru, rekao mi je prodavac a koliko li ih imaju ostali dileri u Beogradu i Srbiji?)
Vec sada daju popust, i pred NG gorece im pod nogama da ih prodaju jer ce ih sledece godine prodavati kao model iz 2012. godine. Sto ne bih dobio 10% pa cak i preko???
Pa skoda SADA daje nesto sto je bilo 19.000 (oktavija 1.6 tdi) za 15.500, a izlazi NOVA oktavija u martu.
Dakle da vidimo: model na zalasku, lageri su ima OGROMNI (samo autocacak ima 30 oktavija na lageru, rekao mi je prodavac a koliko li ih imaju ostali dileri u Beogradu i Srbiji?)
Vec sada daju popust, i pred NG gorece im pod nogama da ih prodaju jer ce ih sledece godine prodavati kao model iz 2012. godine. Sto ne bih dobio 10% pa cak i preko???
pa mogao si dobiti i A3 za 15k ali ja pricam o aktuelnim modelima... ako te interesuje stari model sa lagera onda ok 

Ma o tome pricam. O vozilima sa lagera. Novi me ni ne interesuju (osim mercedesa) pogotovo sto nista (po meni) epohalno ne donose sem blage restilizacije.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Spustili su im cene za 2-4k €
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije mislio na tu A klasu, vec ovaj novi model sto je izasao.
Brzine idu u H-a !!!

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Nenad trenutno trazi polovnu C klasu za pomenuti iznos. 

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ono je B klasa