ja smatram da se auto moze kvalitetno odrzavati i van ovlascenog servisa...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Mobil dobijaju od Plattner-a, ruke mi ne naplate, filter goriva se menja na svakom drugom servisu. Filter vazduha je nekih 1800rsd, filter ulja nisam siguran koliko je, i filter klime ne znam ciji je, na njemu ne insistiram jer se jako cesto menja.Xepoj87 napisao:Ja radio poslednji servis u Omladinskih Brigada,cena svih filtera,6.5l mobil esp formula 5w30 ulja,i ruku je ako se ne varam,oko 30.000,ali nisam siguran da li mi je tu uracunat popust od 10% na delove,i 20% na ruke,ili me je izaslo jeftinije,jer sam imao vise stvari odjednom,pa ne znam tacno odvojeno mali servis... Problem je filter kabine,koji je 6500,i mobil esp ulje koje je najskuplje moguce,skoro duplo skuplje od edge-a,koje su meni u nemackoj stavljali. Bez filtera kabine je to vec neka prihvatljiva cifra,a sa normalnim uljem je super. A ne znam kako tebe izadje 130e mali, sa svim hengst filterima,kada je samo hengst filter kabine tu 30e,a ulje ne moze da te kosta ispod 70e,i to sam da kupujes original,a cesto izadje i 90e,ako ga ne nabavljas sam.NexT napisao:Al na drugom mestu ne bi imao garanciju...
Nemam pojma, al tesko ispod 200-250 evra... S tim sto je ovo servis sa filterom goriva koji ide na svakom drugom.
Heroj, jel znas ti cenu u O brigada?
Sent from my HTC One using Tapatalk
To je bilo pre nekih godinu dana. Servis sam radio u Delti.Trenutna kilometraža je 10100km, napravljena za nekih 10 meseci. Upravo sam se vratio sa prvog redovnog servisa. Ukupna cifra je 18601din. Ovaj prvi servis se razlikuje od ostalih zato što se menja ulje u diferencijalu (zadnjem - pretpostavljam). Cena 2134din i sledeći put se menja tek na 100k. Pored toga zamenili su mi i polen filter, 2593din. Ruku na srce nije bio previše prljav, kao što sam viđao ako ga na Jazz-u ne menjam 20k, ali nije bio ni čist. I filter vazduha je ako se ne varam skuplji nego na Jazz-u - 3397din. Ostalo je tu negde.