Imate pitanje za TRIO motors i TRIO servis?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Imate pitanje za TRIO motors i TRIO servis?
Mislim da je u pitanju ova emisija. http://media.rtv.rs/sr_ci/avanturista/12669
Sad vidim da se stvarno pojavljuje i LC. Odgledaću kasnije celu a ne samo kraj.
Sad vidim da se stvarno pojavljuje i LC. Odgledaću kasnije celu a ne samo kraj.
Širim haos!
- TRIO_driver
- Pridružio se: 27 Avg 2013, 09:36
- Garaža: Svašta nešto japansko interesantno.
- Kontakt:
To je to, samo je RTV ispala jako neozbiljna, isekli su dosta od emisije, i promenili ceo koncept autora, a pre svega ostetili mene i DDOR kao sponzora, no drzavna firma, sta reci, javasluk i bezobrazluk.
Ja bi to pocistio metlom samo tako, a privatizovao bi svako javno i komunalno preduzece, nista drzava i politika da se mesaju.
Ja bi to pocistio metlom samo tako, a privatizovao bi svako javno i komunalno preduzece, nista drzava i politika da se mesaju.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Uvek isto, svaki putOgi napisao:Ja 15-og imam Tour de Novi Sad, prvo Dag pa onda Trio.
Dag da mi zameni ventil na klimi i eventualno dopuni a Trio da mi spremi auto za more.Imam poveliki spisak za rad/kontrolu.

Ovom prilikom vas obaveštavamo da će Živko Marković - TRIO_driver, biti na godišnjem odmoru od 13.06. - 23.06.2015. godine.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pobeze covek glavom bez obzira 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Taman 10 dana lufta da se sredi Hyu.
- TRIO_driver
- Kontakt:
Nisam ja, majke mi, zena birala termin za more..Ogi napisao:Uvek isto, svaki putOgi napisao:Ja 15-og imam Tour de Novi Sad, prvo Dag pa onda Trio.
Dag da mi zameni ventil na klimi i eventualno dopuni a Trio da mi spremi auto za more.Imam poveliki spisak za rad/kontrolu.
![]()
![]()
Vise nije slucajno.
![]()
Ovom prilikom vas obaveštavamo da će Živko Marković - TRIO_driver, biti na godišnjem odmoru od 13.06. - 23.06.2015. godine.

Pretpostavljam da znate za "problem" koji ima 1.4 benzin mazda 3 sa potrošnjom ulja.
Da li se isplati to sređivati, odnosno da li se i posle toga vraća problem? Da li imate iskustva sa tim problemom, može li sređivanje otvoriti neke nove probleme ili je rutina u pitanju, s obzirom da je u pitanju manje više jednostavan atmo motor.
Koliko okvirno može to sve koštati, ako bi se auto zadržao?
Da li se isplati to sređivati, odnosno da li se i posle toga vraća problem? Da li imate iskustva sa tim problemom, može li sređivanje otvoriti neke nove probleme ili je rutina u pitanju, s obzirom da je u pitanju manje više jednostavan atmo motor.
Koliko okvirno može to sve koštati, ako bi se auto zadržao?
- TRIO_driver
- Kontakt:
Imali smo 2 takva slucajeva do sada, jedan klijent je menjao motor, a drugi je prodao auto.
U prevodu, mislim da ispod 2k evra samo za delove nema sanse da bude, tako da ili polovan motor, ili preprodaja dalje, posto delova u aftermarketu slabo ima, vecinom su Mazda OEM, i skupi su zbog toga..
U prevodu, mislim da ispod 2k evra samo za delove nema sanse da bude, tako da ili polovan motor, ili preprodaja dalje, posto delova u aftermarketu slabo ima, vecinom su Mazda OEM, i skupi su zbog toga..
Hvala na odgovoru.
To je više od 50% vrednosti ispravnog takvog automobila, pitanje je koliko se sve to isplati.
To je više od 50% vrednosti ispravnog takvog automobila, pitanje je koliko se sve to isplati.
- TRIO_driver
- Kontakt:
Upravo...to je dilema svakog vlasnika...
Generalno, nikakvo to spansko selo za uraditi nije, ali tu postoje troskovi ruku, masinske obrade, itd. koji su takvi pa su takvi, ali cenu zidaju delovi koje nije bilo u aftermarketu, pa budu po 300-400% skuplji, i to sve nazida cenu poprilicno..
A opet naci ispravnih motora, da ti garantuje neko, pogotovo sto su cesti, nije lako, jer i preprodavci znaju za taj problem, i ne daju ih bas jeftino + ruke za ubacivanje + legalizacija...
Generalno, nikakvo to spansko selo za uraditi nije, ali tu postoje troskovi ruku, masinske obrade, itd. koji su takvi pa su takvi, ali cenu zidaju delovi koje nije bilo u aftermarketu, pa budu po 300-400% skuplji, i to sve nazida cenu poprilicno..
A opet naci ispravnih motora, da ti garantuje neko, pogotovo sto su cesti, nije lako, jer i preprodavci znaju za taj problem, i ne daju ih bas jeftino + ruke za ubacivanje + legalizacija...
-
- Banned
Trio, da li znas gde se na mom autu nalazi mehanizam ventilacije jer u poslednje vreme nece klima da duva u rezimu ka napred, duva ali ko zna gde. Uglavnom posle nekog vremena odglavi tako sto se negde iza table cuje KLAP, kao da odlepi.
Koliko je tesko prici ?
Koliko je tesko prici ?
-
- Banned
Ponavljam pitanje. 

- TRIO_driver
- Kontakt:
Na putu sam za Italiju, tako da za detaljniji odgovor moras servis zvati direktno.