BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Bice dobra nova petica, taj look sa sedmice bolje stoji manjim, ''sportskijim'' autima. I ovaj i render one crne izgledaju brutalno.
Sto se Audija tice mislim da pravi prilicno znacajne promene kod FLa, za kupce preFLa je to lose, za one koji kupe nov FL je odlicno. Jedino je ozbiljan bedak za RS modele, tipa RS5 '11 izasao, '12 vec FL.
Sto se Audija tice mislim da pravi prilicno znacajne promene kod FLa, za kupce preFLa je to lose, za one koji kupe nov FL je odlicno. Jedino je ozbiljan bedak za RS modele, tipa RS5 '11 izasao, '12 vec FL.
Laki, znam da mogu da pisem, ne znam da ranije nije moglo 
Rotore, pobrkao sam da je tvoj prosli, moja greska. Razlika svakako jeste velika.

Rotore, pobrkao sam da je tvoj prosli, moja greska. Razlika svakako jeste velika.
Pa i kod Mercedesa i BMWa modeli traju oko 7 godina.Mr.Rotor napisao:Ali kod Audija jedan model traje po 7-8 godina. Mora da bude unapređen, ali sve to nije toliko drastično.
Sent from my m2 using Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Go4ZmCJZDg
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

M5

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

MMmmmmmmm555555
To ce za jedno godinu ipo dana na ulicama da se pojavi...
Mada ako ga vec sad testiraju, ko zna...
Poslednja izmena od Laki021 u 26 Apr 2016, 20:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Imam osecaj da ce pokidati ovaj auto.
Nema tu sta da se oseca, to je izvesno 
Ove godine Merc ce da caruje i vise napreduje u prodaji jer ukupno imaju najsveziju gamu, od sledece BMW preuzima stvari u svoje ruke, najpre peticom pa potom X3.

Ove godine Merc ce da caruje i vise napreduje u prodaji jer ukupno imaju najsveziju gamu, od sledece BMW preuzima stvari u svoje ruke, najpre peticom pa potom X3.
Predstavljanje navodno krajem 2017. verovatno Frankfurt a početak prodaje proleće 2018. Znači oko dve godine dok se ne pojave prvi primerci na ulicama.Laki021 napisao:MMmmmmmmm555555
Izuzetno iritantno kasnjenje za obicnom verzijom...
Gde si iskopao info?
Gde si iskopao info?

Ajde da se fokusiramo na M5? 

4WD i 600 KS, ne znam šta ti još treba. 

Nista vise, idealan je 

http://g30.bimmerpost.com/forums/showth ... ?t=1144727Laki021 napisao:Izuzetno iritantno kasnjenje za obicnom verzijom...
Gde si iskopao info?