Putevi u Srbiji
Re: Putevi u Srbiji
Ja idem tim putem (Ruma-Šabac) jedno 4 puta godišnje, nije baš toliko očajan.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Oni jos nisu sredili onaj deo gde su skinuli samo gornji sloj asfalta? 
GEzo, ako ono nije ocajno, onda ne znam... Ok, nema udarnih rupa, ali je asfalt toliko puta krpljen da je sad put u jedno 16 nivoa. Auto samo ide gore-dole. I na par mesta ima jako izrazenih kolotraga. Prelaz preko pruge su radili prosle godine i sad opet moras da stanes, pa predjes sa 2 km/h... Jedino je lepo sto je pregledan put i moze brzo da se vozi...

GEzo, ako ono nije ocajno, onda ne znam... Ok, nema udarnih rupa, ali je asfalt toliko puta krpljen da je sad put u jedno 16 nivoa. Auto samo ide gore-dole. I na par mesta ima jako izrazenih kolotraga. Prelaz preko pruge su radili prosle godine i sad opet moras da stanes, pa predjes sa 2 km/h... Jedino je lepo sto je pregledan put i moze brzo da se vozi...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Mi smo se pre dve nedelje vratili namerno ibarskom umesto preko Topole. Nije baš toliko loše, jeste ogreban asfalt ali može fino da se vozi. Osim zbog gužve, Ljig - BG sat i po skoro.Ji 4Tze napisao:Vala prvi put u životu sam išao namerno GM-BG preko Topole, obzirom da je ibarska od Rudnika do Ljiga u očajnom/polupreradjenom stanju - a pritom je i gužva nedeljom popodne. Obično preko Topole idem po principu "eto da probam" ali sada je bilo da baš neću da se vratim ibarskom koliko je loša podloga..
Kao da se čeka nova vlada, šta su neki silni bageri i kamioni negde pre Štavice? Na još jednom mestu nasuto dosta zemlje, kao da je bilo za slikanje tj. neku scenografiju
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jbt, ja moram sad da odem da probam ovo. Ocekujem ekvivalent uglacane granitne ploce u vakuumuOgi napisao:Nasuprot tome, od OMV pumpe na obilaznici oko Sapca pa sve do granicnog prelaza Sepak, put prakticno savrsen, da ne poveruje covek da se nalazi u Srbiji !!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Iz BG za Šabac idem preko Mitrovice. Malčice je skuplja putarina, Mitrovicu i ne vidim, obiđem je, a posle onaj put do Šapca je odličan, nema pandura i baš može lepo da se vozi.
Posetite www.garaza.rs !
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Rakhil napisao:Jbt, ja moram sad da odem da probam ovo. Ocekujem ekvivalent uglacane granitne ploce u vakuumuOgi napisao:Nasuprot tome, od OMV pumpe na obilaznici oko Sapca pa sve do granicnog prelaza Sepak, put prakticno savrsen, da ne poveruje covek da se nalazi u Srbiji !!

Kuda, objasni!Iz BG za Šabac idem preko Mitrovice. Malčice je skuplja putarina, Mitrovicu i ne vidim, obiđem je, a posle onaj put do Šapca je odličan, nema pandura i baš može lepo da se vozi.

P.S. A sta mislite da sledeci put prema Sarajevu idem preko Bijeljine? Idem duze auto putem pa se spustim niz Drinu, od Sepka je super put, kako je od Bijeljine?
Ja i dalje ne znam termin početka radova tu. Može da se vozi, nije da ne može, ali uopšte se put ne može porediti sa onim preko Topole. Prošle sedmice kad sam išao u Vrujce sam prošao tuda i baš komentarišemo taj deo, inače u poslednjih mesec-dva dana, tj. malo pre nego što su ovo izrovarili idem za BG samo preko Topole. Inače, najjači je Alvirkov komentar te deonice: Putari su počeli pripreme za novi asvalt, a dok je posle te deonice mestimično loš put i slabije obeležen. Inače, taj deo oko Ugrinovaca na magistrali ja i ne smatram putem, bukvalno ne stižeš da obiđeš rupe, ali njemu to ne smeta, a žali se na koješta drugo.Ji 4Tze napisao:Vala prvi put u životu sam išao namerno GM-BG preko Topole, obzirom da je ibarska od Rudnika do Ljiga u očajnom/polupreradjenom stanju - a pritom je i gužva nedeljom popodne. Obično preko Topole idem po principu "eto da probam" ali sada je bilo da baš neću da se vratim ibarskom koliko je loša podloga..
Kao da se čeka nova vlada, šta su neki silni bageri i kamioni negde pre Štavice? Na još jednom mestu nasuto dosta zemlje, kao da je bilo za slikanje tj. neku scenografiju
Имам једно потпитање...
Ne znam zasto ides tuda...
ima bar 30 km vise nego regularno, a sigurno ne stignes brze... Policija kroz sva ona sela moze da stoji na 3-4 mesta, i uvek te neko obavesti, nema mnogo kamiona, nema rupa, guzve... Moze normalno da se vozi...
ima bar 30 km vise nego regularno, a sigurno ne stignes brze... Policija kroz sva ona sela moze da stoji na 3-4 mesta, i uvek te neko obavesti, nema mnogo kamiona, nema rupa, guzve... Moze normalno da se vozi...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ovuda maltene ne prolaziš kroz naseljeno mesto. Mitrovicu obiđeš, a prođeš kroz jedno ili dva sela do Šapca. Odličan je put, može lepo da se pegla, a kažu da panduri nikad ne stoje na toj deonici. Šta znam, Google maps kaže da ima 20km više, a stigne se verovatno istom brzinom, samo što je mnogo opuštenije za vožnju. I put je sigurno bolji.
Obično idem službeno, pa mi nije problem ni gorivo ni putarine.
Obično idem službeno, pa mi nije problem ni gorivo ni putarine.

Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nije ako ides traktoromGeza napisao:Ja idem tim putem (Ruma-Šabac) jedno 4 puta godišnje, nije baš toliko očajan.

Kanda te secanje ne sluzi dobro

Put je kaNtastrofalan - na dobrom delu tesko da moze da se ide brze od 60

Put dalje skroz do Ljubovije bolje da ne komentarisem...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kao neko ko je decenijama išao starim putem BG-NS mogu slobodno da kažem da put nije toliko loš
Ako već treba da izdvojim deo koji je problematičan, onda bi to bila sekcija od Rume do skretanja za Buđanovce, ceo onaj prelaz preko pruge.

Ako već treba da izdvojim deo koji je problematičan, onda bi to bila sekcija od Rume do skretanja za Buđanovce, ceo onaj prelaz preko pruge.

ja koliko sam video, ako mislimo ogi i ja na isti put, najbolji put u svakom smislu za voznju i uzivanje je magistrala sabac-valjevo...
tuda je cepati prava uzivancija...
inace, put ruma-sabac ( koji inace prolazi kroz moje selo ) je jako opterecen, radjen je pre nekog vremena, posle toga krpljen i nije u nekom stanju, ali nije bas ocaj, dao bih mu neku slabu prelaznu ocenu...
mada, koliko je opterecen odlican je...
tuda je cepati prava uzivancija...
inace, put ruma-sabac ( koji inace prolazi kroz moje selo ) je jako opterecen, radjen je pre nekog vremena, posle toga krpljen i nije u nekom stanju, ali nije bas ocaj, dao bih mu neku slabu prelaznu ocenu...
mada, koliko je opterecen odlican je...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Jel mi mislimo na isti put? 
Ne znam kako onda izgledaju putevi koji nemaju prelaznu ocenu...

Ne znam kako onda izgledaju putevi koji nemaju prelaznu ocenu...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...