2015 Renault Talisman
Re: 2015 Renault Talisman
Znaci nemas sta da mu zameris?
Ali nije to auto za tebe.
Ali nije to auto za tebe.
@Markoni
Eeee, pa to je zato što si vozio Talismana pre ove kampanje na forumu.
Da probaš sad, bila bi verovatno druga priča.
Eeee, pa to je zato što si vozio Talismana pre ove kampanje na forumu.
Da probaš sad, bila bi verovatno druga priča.

Ti si savrsen kandidat za Megane GT 205 
Da li si ti svestan koliko bi ti to dobro leglo? Zabavan, lep, ispunjava sve potrebe, ona plava boja, milina!

Da li si ti svestan koliko bi ti to dobro leglo? Zabavan, lep, ispunjava sve potrebe, ona plava boja, milina!
Pa nemam sta ni da zamerim, jer nikakav utisak nije ostavio na mene. Ni pozitivan ni negativan. Slazem se da nije tip automobila koji preferiram, ali stvarno sam sad dobio zelju da ga opet provozam.
Bravo Laki. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Sa kim ja gubim vreme.Era napisao:PreTpostavljam da u tvojim godinama ne verujes u bajke.Woodoo napisao:Ne treba ni neka inteligencija ni više od 8 razreda osnovne škole, d se shvati, da se shvati o kakvim se ozbiljnim (neozbiljnim) ljudima radi. Nisi nave kraj bajke....Predpostavljam da se ta bajka završila tako što "direktor" nije kupio TalismanaEra napisao:Ja sam taj auto video 2 puta u saobraćaju
Woodoo
Jesi li bar uživo video Talismana kad ga tako gadno komentarišeš?
Evo, moj poznanik je kupio - dobio novog Talismana, u osnovnoj varijanti dizel, i oduševljen je autom. Do sada je samo vozio Pežo, i kaže da nije prići ovom novom autu.
Probaću ga čim se vratim u Srbiju, za par nedelja, pa ću da ostavim moje utiske.
Tako da nemoj trolovati temu. Ako imaš neku ličnu primedbu, može. A ovo insistiranje na rekla - kazala, batali.
I ne reče, kako se bajka završila, uze li direktor Talismana ili ne?
Jesi li bar uživo video Talismana kad ga tako gadno komentarišeš?
Evo, moj poznanik je kupio - dobio novog Talismana, u osnovnoj varijanti dizel, i oduševljen je autom. Do sada je samo vozio Pežo, i kaže da nije prići ovom novom autu.
Probaću ga čim se vratim u Srbiju, za par nedelja, pa ću da ostavim moje utiske.
Tako da nemoj trolovati temu. Ako imaš neku ličnu primedbu, može. A ovo insistiranje na rekla - kazala, batali.
I ne reče, kako se bajka završila, uze li direktor Talismana ili ne?

Naravno da sam ga video, prvi put na sajmu u Frankfurtu prošle godine. I tada mi se veoma svideo.
Neću više da gubim vreme na tebe, pozdravi "rekla kazala" prijatelja.
Neću više da gubim vreme na tebe, pozdravi "rekla kazala" prijatelja.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Renault bi uvek rado vozio ali tesko da bi ga kupio. Automobili im jesu lepi ali nece mi ih dusa.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Malo vizuelno poređenje sa nekada velikim Safranom.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
L'Đedo
Slab si s francuskim...
Safran je meni, kao klincu, bio wooooooow. Posle jugića i sličnih, kada sednem kao suvozač napred i ispružim noge, niđe kraja nema
Slab si s francuskim...

Safran je meni, kao klincu, bio wooooooow. Posle jugića i sličnih, kada sednem kao suvozač napred i ispružim noge, niđe kraja nema

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Znači, tu si pokupio taj neizlečivi virus...

pedja napisao:L'Đedo
Slab si s francuskim...