p.s. Koji debili nama komentarisu prenos na SK, pa to je strasno

Kuzmanovic napisao:Bila je dobra trka danas, zanimljiva do samog kraja. Iskreno navijao sam da Hamilton dodje do titule, ali mora se reci da je Rosberg zasluzeno dosao do titule svetskog sampiona.
nidza napisao:Problem je što nemaju pojma. Doduše ništa novo kod nas, prenosi su odvratni oduvek bili.
Tapatalk
Da nije bilo radio poruke u Monaku da Rosberg propusti Hamiltona, ne bi imao ovaj problem na kraju sezone, a posle radio komunikacije sa kraja trke je i meni delovalo da Mercedes sluti da sledeće godine neće biti toliko dominantni pa da osiguraju šampionsku titulu za Finskog Nemca iz Monakanidza napisao:Ne samo crkavanja, radio poruke, strategija. Sve je drastično išlo u prilog Rosbergu da bi na kraju pobedio sa 5 poena više.
Nije ni AV pa je bio na poslednjoj trcitrojanac napisao:Ovu sezonu nisam uopšte pratio. Ne znam da li sam jednu trku pogledao.
Puno je ovo bolje nego prosle godine za McLaren . Ono sto je dobro za sledecu sezonu je sto ce razvoj bolida biti i u toku godine ...trojanac napisao:Ovu sezonu nisam uopšte pratio. Ne znam da li sam jednu trku pogledao. Drago mi je zbog Nika, mislim da je zaslužio. I drago mi je zbog Mercedesa. Ja sam stari Mclaren Honda navijač, ali slabi su bili ove godine. Navijamo sledeće.