Vidim da tema nije aktivna neko vreme. Ne znam koliko ste upućeni u rad grupe "Budi human - humanitarne licitacije" na facebooku koja broji 241.000 članova čini mi se. Jedan jutrošnji post o licitiranju jedne paštete me dao u razmišljanje koliko toga imam kraj sebe koje mi u ovom trenutku ne trebaju i šta možda nekome treba i na taj način se učini jedno dobro delo. Jedna od stvari kojih sam se setio jesu preostali žetoni koje sam dobio u Sonax praonici kada sam vratio onaj magnetni ključ, koje bih ponudio da neko otkupi a ja ću sebi da kupujem kada budem išao svaki put 2-3 žetona, jer ne treba mi da mi stoji 12 žetona ja msm bespotrebno. To nije neka velika vrednost, 12 žetona vredi 1200 dinara, ali je ipak nešto za početak.
Kontaktirao sam svakako Sonax praonicu, kako ne bi ispalo da želim da trgujem njihovim žetonima, a i možda oni žele da se priključe akciji svojim doprinosom. Takođe, možda je neko od vas spreman na nešto slično, ili je spreman da se priključi ovoj mojoj maloj akciji sa nekim žetonima koji su vam preostali pa da zajedno sve to ponudimo na licitaciju.
Dok ovo pišem, razne ideje mi se javljaju, i jedna od njih je da ja budem tamo kada taj neko bude prao auto pa da pomognem oko samog pranja + imam ona K2 sredstva za pranje felni i guma pa bi dodatno "sredili auto" + svakako planiram sebi da kupim neki kokpit sprej i još neku tu sitnu hemiju koju sam potrošio pa bih i to ponudio.